Prijateljstvo izmedju muskarca i devojke:DA ili NE?

chypawa_18:
Ja sam pisala neki rad na tu temu. I skontala sam (verovali ili ne) da dosta zavisi od toga da li je osoba imala drustvo suprotnog pola josh u detinjstvu, jer je samo tako mogao/la da bolje razume suprotan pol i da se postavi jednako sa drugom osobom, a ne da gleda samo u sexualnom smislu. I naravno, odsustvo fizichke privlachnosti takodje igra veliku ulogu.......................
sto se mene tice,da ti odgovorim ,ovako:mislim da je ta pretpostavka kako"dosta zavisi od toga da li je osoba imala drustvo suprotnog pola josh u detinjstvu" netacna.
naravno da sam u nekom ranom djetinjstvu imao drugare oko sebe i da mi nije bilo vazno koga su pola,jednostavno zivjeli smo u istoj ulici,isli u istu skolu,..
ali to je poznanstvo,..
kasnije,u toku odrastanja,sve se mjenja,pa i odnos prema ljudima,..]
vise u svom okruzenju nemam neke ljude koji mi nista ne znace,sa kojima ne zelim provoditi vrijeme,..

Марбол:
Кажем Да. Љубав, пријатељство - у суштини прво је исто што и друго.
to je tebi isto? postoji mnogo vrsta ljubavi ali je nemoj bas svrstavati u grupu prijateljstvo. A sto se teme tice, smatram da tu nema prijateljstva. Poznanstvo da ali prijateljstvo ne bas. I da ga ima vremenom ce prerasti u nesto drugo, bar sa jedne strane. Znam kako je to. Imam jedan takav slucaj i u svom zivotu. I nije ni malo lako.
:cry:

Zefirra:
...meni je muka kad se pojavim sa deckom u drustvu , a onda se neki moji ''dojucerasnji'' ekstra drugari ili ''vidno'' smore , ili postanu agresivni prema njemu....fuj...

A dal' ti je mozda palo na pamet da ti je momak neprijatan i da zaista smara??
Kad si zaljubljena sve vidis drugacije.Mozda je on tebi ok, ali ostalima recimo nije?

Zasto mislis da su svi tvoji "extra" drugovi neminovno smrtno zaljubljeni u tebe i ljubomorni na tvog momka?

lyon69:
A dal' ti je mozda palo na pamet da ti je momak neprijatan i da zaista smara??
Kad si zaljubljena sve vidis drugacije.Mozda je on tebi ok, ali ostalima recimo nije?

Zasto mislis da su svi tvoji "extra" drugovi neminovno smrtno zaljubljeni u tebe i ljubomorni na tvog momka?
...zato sto sam nazalost od mog dojucerasnjeg ''extra'' druga saznala da je zaljubljen u mene josh od osnovne...i da sam ja njega ''razocarala kao prijatelj'' zato sto sam se zezala sa nasim zajednickim prijateljem , koga on od tada ne moze da vidi...
....osim toga...bilo bi u redu da je to jedan decko....ima ih dvoje troje...i shvatila sam da ne podnose nijednog muskarca u mojoj blizini...i oterala sam ih u tri lepe materine...
...moj sadasnji decko se iscimavao zesce bar za dvojicu od njih, sredjivao im neke stvari , nosio im stvari do kucnog praga , cak ih je zvao sa sobom na kamp...a oni iza ledja pricaju takve gadosti...:mad:

...On je smrtno razocaran zato sto ja kad sam sa svojim deckom ne posvecujem maksimalnu paznju njemu!!! MRSSS!!!!
Nego sta nego da cu da razmenjujem neznosti sa svojim deckom,i to od sada pred svima,a ne da se krijem da ne povredim ovog ili onog...ko da sam ja nihovo vlasnistvo!!!!
A nijedan me rukom nije dotakao , idioti jedni posesivni...:mad:
....svima im treba samare...:mad:

giovaniI:
Mislite li da je moguce iskreno prijateljstvo uzmedju muskarca i djevojke,bez ikakvih drugih primjesa??
Pazite situaciju:djevojka ima decka sa kojim se ne slaze najbolje ali su ipak duuugo zajedno-godinama,a od mene trazi da joj budem kako kaze najbolji prijatelj,,,da ne zna sta hoce od meno i sta osjeca u vezi mene,..da cekam.
Rekao sam joj da je to prijareljstvo nemoguce,da mi je stalo do mje,ali da odlazim.To je bio moj izbor.
Da cujem komentare:da li je moguce prijateljstvo izmedju muskarca i djevojke???

Nije moguce,čak,šta više ,nemoguce je. ;-)

Back