Zašto Vučićev najavljeni Treći Svetski Rat kasni 3 godine ?

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
35.871
...

Dakle...autorski osvrt na ocigledan kvar Vuciceve kristalne kugle...

Naime...

"Nostradamus" klepetalo Vucic...je 20. Septembra 2022. U Njujorku rekao da citiram:

Vučić iz Njujorka: Bojim se da za mesec-dva ulazimo u VELIKI SVETSKI SUKOB koji nismo imali od Drugog svetskog rata

20. septembar 2022.
https://www.blic.rs/vesti/politika/...imo-u-veliki-svetski-sukob-koji-nismo/9y8xwfs

OD TA 2-3 MESECA...PROÐE 3 (SLOVIMA TRI) GODINE DANA...ALI VUČIĆEV SVETSKI RAT NE POČE... :ceka: :ceka: :ceka:

Da li se možda Šešeljev Laufer razboleo pa vec par godina šalje pogrešne info...?

Da li se kristalna kugla uprljala od prljavih ruku?

Ili mračnjak AVtihrist prosto mrači 24h/7/365 pa jbg...onda i omane...

Ili su droge jake...

Kakogod...

VUČIĆEV 3. SVETSKI RAT KASNI U POLASKU... 3. GODINE !!! :rtfm:

...

...

Dakle...
Vidoviti Vučić je 3. Svetski Rat najavio za kraj 2022.

Sad smo na kraju 2025. ... :zzzz:

Ali on sad 3. Svetski Rat najavljuje za godinu i po...:prpa:

Dakle po njemu....najnoviji 3. Svetski Rat...pasce bas 2027. da nam sjebe EXPO :thumbdown:

A oprale se milijarde eura...🫤
Pa daj da ne peremo više za džaba...?🫣

P.S.
@Jugoslav Čvarak sta si uradio sa zalihama konzervi iz 2022. ?

...

Zato što on priča svašta. Bukvalno svašta. U stanju je da lupi bukvalno nepojmljive stvari. I to radi namerno. Jer, ionako niko nikada ne zapamti nijedno od 15 njegovih izlaganja dnevno ali ako se nekad desi da nešto slučajno pogodi, onda će on da bude prorok, mesija i politički genije jer je on jedini bio u stanju da to prorekne i vidi i još davno je to najavljivao.

Ništa on nije pogrešio,ali vi ne obraćate pažnju na detalje.U toku je nova podela karata na zemlji.To što EU nije objavila rat RF ne znači da ga ne vodi i da ne učestvuje aktivno u njemu.Pitanje je koliko ste spremni sebi da priznate da žmurite na ta dešavanja.

Pa u navedenom primeru tj citatu njega samog... ON LICNO je rat pomerio nekoliko puta...

Dakle ne ja...vec ON
3. Svetski mu zasad ima nekoliko pocetaka...
Ali nikako da mu pocne...:ceka:

I sto bacamo pare na Expo kad mu evo ovaj njegov najnoviji 3. Svetski kako sam kaze pocinje 2027. kad i EXPO... :zzzz:

A posto mu je onaj prosli 3. Svetski prop'o...

...

Ništa on nije pogrešio,ali vi ne obraćate pažnju na detalje.U toku je nova podela karata na zemlji.To što EU nije objavila rat RF ne znači da ga ne vodi i da ne učestvuje aktivno u njemu.Pitanje je koliko ste spremni sebi da priznate da žmurite na ta dešavanja.

Теби је промакао још један детаљ.

ЕУ је договорила рат са Русијом ...

да би већину сопствене ЕУ популације са своје стране

и Руски олигарси свој део популације осиромашили

По истом принципу су вођени монархистички Велики рат и Националистички Светски рат

Pa u navedenom primeru tj citatu njega samog... ON LICNO je rat pomerio nekoliko puta...

Dakle ne ja...vec ON
3. Svetski mu zasad ima nekoliko pocetaka...
Ali nikako da mu pocne...:ceka:

I sto bacamo pare na Expo kad mu evo ovaj njegov najnoviji 3. Svetski kako sam kaze pocinje 2027. kad i EXPO... :zzzz:

A posto mu je onaj prosli 3. Svetski prop'o...

...
I opet ti...Pa treći svetski uveliko traje,pogledaj samo koliko je zemalja godinama unazad angažovano na prostoru današnje Ukrajine.

Теби је промакао још један детаљ.

ЕУ је договорила рат са Русијом ...

да би већину сопствене ЕУ популације са своје стране

и Руски олигарси свој део популације осиромашили

По истом принципу су вођени монархистички Велики рат и Националистички Светски рат
Ja beše tebe zamolio da mi ne pišeš?

a ti bi voleo da taj rat ne kasni?

Вучић иплицира да је он лично одложио светски рат на три године .. Што ће и бити у књизи

' Како сам одложио светски рат на Три године иако су ме блокадери ометали '

Вучић иплицира да је он лично одложио светски рат на три године .. Што ће и бити у књизи

' Како сам одложио светски рат на Три године иако су ме блокадери ометали '
znam sta radi on, komentarisem naslov postavljaca teme :roll:

Vidi Mario,za ovo bi na ulici dobio po p**ki u roku od odmah.Ovde se pros****aš na kubni.Čemu takvo pisanje,misliš da si faca ako uvrediš nekog u demokratiji kakva je u Srbiji?

За то што ту пишеш ће се врло брзо ићи у дуг затвор уз одузимање покретене и непокретне имовине

Жалба не одлаже извршење. У име правде .

https://iask.ai/q/upotrebna-dozvola-novosadska-elezni-ka-stanica-pu-tanje-u-rad-izvor-4elf6s8

Не, употребна дозвола није издата за реконструисану железничку станицу Нови Сад пре њеног отварања и накнадног урушавања њене надстрешнице 1. новембра 2024. године. [1] [2] [3] [4] [5]

Према www.iAsk.Ai - Питајте AI:

Станица је у време инцидента радила по фалсификованој привременој дозволи за пробни рад , која обично важи годину дана и може заменити пуну дозволу за коришћење.[4] [6]Ова привремена дозвола је наводно била на снази до априла 2025. године.[4] [6]

Недостатак важеће употребне дозволе за железничку станицу Нови Сад био је централна тачка истраге и јавне забринутости након трагичног урушавања у којем је погинуло 15 људи, а једна је тешко повређена.[1] [2] [3] [4] [5] [6]

Ево детаљног објашњења ситуације:

1. Захтев за употребну дозволу: У Србији је употребна дозвола кључни документ у грађевинарству, који потврђује да је зграда изграђена у складу са прописима, да је њена опрема проверена и функционална, и да је повезана са неопходном инфраструктуром. Без ње, објекат се не може користити, како је прописано Законом о планирању и изградњи Србије.[1] [5]То служи као доказ да је завршни преглед завршен и да је зграда безбедна за употребу.[1]
  1. Реконструкција и отварање железничке станице Нови Сад: Главна железничка станица у Новом Саду прошла је кроз трогодишњу реконструкцију.[3]Званично је отворен у јулу 2024. године,[3] [5]са претходним делимичним отварањем у марту 2022. године.[5]
  1. Одсуство употребне дозволе: Јавно доступна документа државних институција у Србији не показују да је Железничка станица Нови Сад имала употребну дозволу.[3] [5]„Инфраструктура железнице Србије“, инвеститор реконструкције, није одговорила на упите о томе да ли зграда има употребну дозволу, као ни Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, које је надлежно за издавање таквих дозвола.[3] [5]Стручњаци, међу којима је био и професор Горан Војводић са Архитектонског факултета у Београду, изјавили су да без употребне дозволе зграда ефикасно не постоји и не може се користити, већ остаје под одговорношћу извођача радова.[3]
  1. Улога привремене дозволе за рад: Иако није издата потпуна дозвола за коришћење, станица је радила под привременом дозволом за рад.[4] [6]Ова врста дозволе, коју издаје компанија овлашћена за технички преглед, може заменити употребну дозволу у периоду до годину дана, посебно ако је потребно даље испитивање инсталација, опреме или безбедносних система.[1] [4] [6]
  1. Наводи о фалсификовању: Дана 10. децембра 2025. године објављено је да је привремена дозвола за рад Железничке станице Нови Сад наводно фалсификована.[4] [6]У вези са овим наводима ухапшени су менаџер из „Инфраструктуре железнице Србије“ и три члана комисије за технички преглед.[4] [6]У извештају о техничком прегледу, који је у априлу претходне године саставио конзорцијум компанија (Триопројект, Београдчвор и КБВ Датаком), наведено је да нема недостатака који утичу на стабилност и функционалност зграде.[4] [6]
  1. Правне импликације и реакција јавности: Недостатак важеће употребне дозволе и накнадне тврдње о фалсификовању указују на системски проблем у српском грађевинарству.[1] [2] [5]Критичари тврде да је пракса отварања јавних објеката без одговарајућих дозвола опасна и одражава непоштовање безбедносних прописа.[1] [2] [5]Трагедија у Новом Саду је ставила ово питање у први план, уз позиве на одговорност и транспарентност.[2] [3] [5]
  1. Слични случајеви: Железничка станица Нови Сад није изолован случај. Други значајни јавни објекти у Србији, попут железничке станице „Прокоп“ у Београду и моста на Ади, такође су радили дуже време без употребних дозвола.[1] [5]Станица „Прокоп“, на пример, отворена је у октобру 2023. године без употребне дозволе, која је издата тек у фебруару 2025. године, а чак и тада су касније утврђени проблеми са гредама перона.[1] [7]
  1. Текућа истрага: Истрага о урушавању и неправилностима у вези са дозволом је у току.[2] [3] [5]Јавно тужилаштво у Новом Саду испитало је бројне појединце, укључујући бившег министра грађевинарства Горана Весића, који је потом поднео оставку.[3] [5]Тајност која окружује уговоре са кинеским компанијама које су учествовале у реконструкцији такође је изазвала забринутост.[2] [3]

...

Dakle...autorski osvrt na ocigledan kvar Vuciceve kristalne kugle...

Naime...

"Nostradamus" klepetalo Vucic...je 20. Septembra 2022. U Njujorku rekao da citiram:

Vučić iz Njujorka: Bojim se da za mesec-dva ulazimo u VELIKI SVETSKI SUKOB koji nismo imali od Drugog svetskog rata

https://www.blic.rs/vesti/politika/...imo-u-veliki-svetski-sukob-koji-nismo/9y8xwfs

OD TA 2-3 MESECA...PROÐE 3 (SLOVIMA TRI) GODINE DANA...ALI VUČIĆEV SVETSKI RAT NE POČE... :ceka: :ceka: :ceka:

Da li se možda Šešeljev Laufer razboleo pa vec par godina šalje pogrešne info...?

Da li se kristalna kugla uprljala od prljavih ruku?

Ili mračnjak AVtihrist prosto mrači 24h/7/365 pa jbg...onda i omane...

Ili su droge jake...

Kakogod...

VUČIĆEV 3. SVETSKI RAT KASNI U POLASKU... 3. GODINE !!! :rtfm:

...

Само за браћу Доланда и Аца. Пази ‘вамо! :drugari:

п.с. А лову сам ставио на тикет а ђубре не продало. Боље да мени не допадне шака.

bas suprotno...ja kazem da vi komentatori na temi to prizivate..

Мени је утисак да коментари на теми су супротни

Указују да је Русија договорила са ЕУ рат

Указују да је Вучић уз оне који уништавају већину у Србији .

Подпуно је логично да оне и они који имају користи од ЕУ или користи од Русије или користи од Вућића ће следествено

и негирати умешаносту рат оне стране од које имају корист

Сматрам да ратом се руководи организовано из више центара , а не само од ових наведених

Мени је утисак да коментари на теми су супротни

Указују да је Русија договорила са ЕУ рат

Указују да је Вучић уз оне који уништавају већину у Србији .

Подпуно је логично да оне и они који имају користи од ЕУ или користи од Русије или користи од Вућића ће следествено

и негирати умешаносту рат оне стране од које имају корист

Сматрам да ратом се руководи организовано из више центара , а не само од ових наведених
rat ide iz mocnijih centara, a Vucic za to vreme gleda da se sto vise nakrade..

rat ide iz mocnijih centara, a Vucic za to vreme gleda da se sto vise nakrade..

Вућић је део целога система који промовише рат јер од рата има корист.

Исто као @Radašin778 . Њега занимају опскурне и небитне чињенице о којима треба ж.в.а.лавити годинама без реалнога помака .

То су Таксисти Рата.. Довезли су све у ситуацију рата .. и куца таксиметар.. они наплаћују свима .

Млади Немачке међутим неће да буду топовско месо .

Poslednja izmena:

Back