- Poruka
- 6.315
Mozda bi skapiro al me mrzi da citam......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Petar_Pan:Da li je normalno da neka osoba zeli da bude sama? Ja bih ipak taj odgovor prepustio nekim specijalizovanijim osobama od mene... ali meni kao laiku u psihijatrijskom polju ovo bas i ne deluje normalno...
Mozda samo kao neki vid laganja sebe zasto je neko sam... inace istina zbog nesposobnosti ili nemogucnosti nalazenja nekog srodnog... a u stvari maskiranjem tog neuspeha iza sopstvene lazi... toboz takvog licnog izbora...
Slazem se da ima perioda kada neka osoba zeli da bude sama, da se malo odmori oduva... ali takvo trajno stanje je, bar po meni, psihoza...

Ma pusti ove napaljene budaletine, tvoja mačkica je lepša 8-)Copy_Cat:@kojote pa ovo je najlepsi post koji sam videla na ovom forumu.
Dijagnozu nego sta... :wink:anakin:a jos kad bi rekao koji specijalisti se bave samocom?
radi se o tome da ti odmah potrcis da zalepis nekome dijagnozu cim nisi u stanju da ukapiras tudje razloge...
s obzirom na neke muske primerke ovde, potpuno razumem zene koje su same...
Nenormalna je ona osoba koja sama odabere da bude duze vreme sama... to je bila poenta price...anakin:a ti, pero, koliko dugo nemas devojku?
i jesi psihotican kad je nemas?
Nije poenta ti nama da kazes da si lepa i pametna... nego da mi to sami skontamo... tj da nam dokazes nekako... :wink: Svako za sebe moze da misli da je LPU...jovana kostic:pridruzujem se drustvu samih, lepih, uspesnih i pametnih devojaka...
nemam pojma sta je sa ovim muskarcima!
izgleda su izgubili osecaj za sve sto je dobro...![]()
Samo malo da okrenemo red reci:kojote:Ma pusti ove napaljene budaletine, tvoja mačkica je lepša 8-)

Petar_Pan:Nije poenta ti nama da kazes da si lepa i pametna... .

Pa ti onda pricaj...Copy_Cat:izvini pero sto ti prekidam monolog :wink: ali ja bas mislim da je ovo poenta.![]()
EPP... Pretpostavljam da i ti sebe smatras clanicom "elit" kluba... 
Petar_Pan:Pa ti onda pricaj...EPP... Pretpostavljam da i ti sebe smatras clanicom "elit" kluba...
![]()
Petar_Pan:Pa ti onda pricaj...EPP... Pretpostavljam da i ti sebe smatras clanicom "elit" kluba...
![]()
Ja od posla... Cuti i uzivaj...Psihologue:Pero gde si ubih se od dosade...

Pretpostavljam da si htela da kazes da imas neku oblast u kojoj si uspesna... Mada je to opet rekla kazala... tesko je proceniti nesto kad imas malo informacija... Ponekad se prosto osetis slepim...Copy_Cat:ne....mislim da je na drugim ljudima da to procene. a pod pojmom uspesna ne mislim na polozen ispit na faksu, ako me kontas.

Petar_Pan:Nenormalna je ona osoba koja sama odabere da bude duze vreme sama... to je bila poenta price...
A da ja tebi snimim neku plocu pa da ne moram da se ponavljam...anakin:jos kad bi rekao zasto je nenormalno...
mozda ljudi imaju periode u zivotu kad hoce da se koncentrisu na druge stvari...skola i tako to, recimo...
jel to znaci da su nenormalni?

Petar_Pan:A da ja tebi snimim neku plocu pa da ne moram da se ponavljam...
Rekoh da ima perioda kada moze to da se pozeli ali na duze ili na trajno je nenormalno...
Tako je, ja sam svoje rekao a cela tvoja prica posle toga i analiza te recenice, tj pokusaji potkopavanja iste, uopste nemaju nikakvog smisla...anakin:ma ne kapiras sta hocu da kazem...a i sto bi...