LEPA, PAMETNA, USPESNA, A SAMA?!?

jastuk:
pa ja sam uglavnom zadovoljna i kad sam sama ....ali , nekad kad dobijem napad "zelje" za nekim , pojedini ljudi mi pocnu sedeti na glavi s nekim takvim analizama ( dakle slicnim tvojim ) , naravno u zelji da preispitaju neke svoje stavove , izbore ... pa te ja sad pitam Dekarte , shta si ti napao na te same ? al ozbiljno , nije ironija , niti napad ( jer si ti jedan od retkih likova ovde koji neshto i ozbiljno misli - ako se ne varam ... ) ?

Ma prosto mi je neverovatno da u svom okruženju vidim dosta lepih, pametnih i uspešnih devojaka,......... a nemaju dečka, bre!!! Pa zar to nije čudno? Zašto su same? Zar je to pošteno? Prilično nelogično izgleda na prvi pogled, zar ne? A logika je......... pa moja oblast.

c024.gif

PS: I ja mrzim kad te svako zapitkuje: A što si sama? i slično.

dekart1973:
Ma ovde ne polemišemo o tome šta je uspeh, već o tome zašto neko ne može (ili može) da nađe partnera!!!
Nije tačno.
Tema je postavljena da se diskutuje o tome zašto neko
LEP
PAMETAN
USPEŠAN
bude SAM.
Sve ta četiri pojma dakle podležu diskusiji, kada se tema tako postavi.

Ako hoćeš da u pola promeniš temu u "traženje srodne duše", otvori novu.

CaLiMeRo:
Nije tačno.
Tema je postavljena da se diskutuje o tome zašto neko
LEP
PAMETAN
USPEŠAN
bude SAM.
Sve ta četiri pojma dakle podležu diskusiji, kada se tema tako postavi.

Ako hoćeš da u pola promeniš temu u "traženje srodne duše", otvori novu.

Da sva četiri pojma podležu diskusiji na neki način, ALI......... ključna stvar je zašto ta osoba ne može da nađe odgovarajućeg partnera. Pretpostavka je da jeste lepa, pametna i uspešna. A vi shvatite uspeh kako vam se sviđa. Mislim da tu svi imamo manje više slično mišljenje i da nema nekih bitnih razlika koje bi uticale na temu!
Zamisli da postavimo pitanje: "Zašto vozovi u Engleskoj kasne?", a ti kreneš u polemiku tipa: "a šta su to vozovi, prema kojim kriterijumima određujemo da je nešto voz, itd?" Mislim da je besmisao OČIGLEDAN!

Što se tiče "menjanja teme". Pa naravno da ne želim da menjam temu. I tu si KONTRADIKTORAN! Sa jedne strane kažeš: "Zašto ne bismo razgovarali o tome šta je to uspeh" i to kao nije menjanje teme, a kada ja postavim pitanje: "Zašto ta osoba koja je usamljena ne može da nađe srodnu dušu, odnosno partnera?", e onda je to "menjanje teme". Pa gde je tu logika??? Da li se radi o zluradim komentarima, ili je nešto drugo u pitanju??? Ako ti je moja tema glupa, ili dosadna, ili nešto slično,........... pa stvarno te niko ne prisiljava da ovde postuješ i provodiš vreme. Jednostavno, na LJiS kao što vidiš ima mnogo zanimljivijih i "intelektualnijih" tema, tipa "Da li vas boli...." itd. Malo mi je gadno i primitivno to i da citiram!

Back