LEPA, PAMETNA, USPESNA, A SAMA?!?

mici cici 85:
Imam bas taj problem, ako se uopste moze reci imati? Izadjem u grad. Snime visoka, plava, mrsava, zgodna, fino djuska...Pridju...bla,bla....cime se bavis...Studiram....Sta?...Arhitekturu...THE END
U prevodu-nestanu!
Ne kapiram...sta da kazem...da sam kuvarica,frizerka...sta li?
To je vec problem komuinikacije... Prvo se postavi tako kao da ti je drago da su prisli... I ne moras tako kratko i direktno odgovarati sa zatvaranjem prostora za dalju pricu... Kazi - pogadjaj... :wink: Pa onda i ti njega nesto pitas...

mici cici 85:
Imam bas taj problem, ako se uopste moze reci imati? Izadjem u grad. Snime visoka, plava, mrsava, zgodna, fino djuska...Pridju...bla,bla....cime se bavis...Studiram....Sta?...Arhitekturu...THE END
U prevodu-nestanu!
Ne kapiram...sta da kazem...da sam kuvarica,frizerka...sta li?

Možda bi trebalo naći nekog arhitektu, ili nekog fakultetski obrazovanog??? Sličnosti se privlače!

dekart1973:
Da sva četiri pojma podležu diskusiji na neki način, ALI......... ključna stvar je zašto ta osoba ne može da nađe odgovarajućeg partnera. Pretpostavka je da jeste lepa, pametna i uspešna. A vi shvatite uspeh kako vam se sviđa. Mislim da tu svi imamo manje više slično mišljenje i da nema nekih bitnih razlika koje bi uticale na temu!
Zamisli da postavimo pitanje: "Zašto vozovi u Engleskoj kasne?", a ti kreneš u polemiku tipa: "a šta su to vozovi, prema kojim kriterijumima određujemo da je nešto voz, itd?" Mislim da je besmisao OČIGLEDAN!

Što se tiče "menjanja teme". Pa naravno da ne želim da menjam temu. I tu si KONTRADIKTORAN! Sa jedne strane kažeš: "Zašto ne bismo razgovarali o tome šta je to uspeh" i to kao nije menjanje teme, a kada ja postavim pitanje: "Zašto ta osoba koja je usamljena ne može da nađe srodnu dušu, odnosno partnera?", e onda je to "menjanje teme". Pa gde je tu logika??? Da li se radi o zluradim komentarima, ili je nešto drugo u pitanju??? Ako ti je moja tema glupa, ili dosadna, ili nešto slično,........... pa stvarno te niko ne prisiljava da ovde postuješ i provodiš vreme. Jednostavno, na LJiS kao što vidiš ima mnogo zanimljivijih i "intelektualnijih" tema, tipa "Da li vas boli...." itd. Malo mi je gadno i primitivno to i da citiram!

Prvo, analogija sa vozovima i mojim postom ti je loša. :lol: :lol: Ako bi bilo postavljeno pitanje npr. Zašto vozovi u Engleskoj kasne? analogija sa mojim postom bila bi dovođenje u pitanje postavke teme koja SUGERIŠE da ti vozovi kasne.

Ti SUGERIŠEŠ da je grupacija lepih, pametnih i uspešnih devojaka sama, a ja ti kažem da ti je teza pogrešna (plus da je uspeh i lepota subjektivna kategorija... čak i pamet u izvesnom smislu predstavlja teško merljivu kategoriju). :-D
Drugo, ja nigde nisam napisala zašto ne bismo razgovarali o tome šta je uspeh, samo sam ukazala na to da ti je teza bzvz. i objasnila što mislim da je bzvz.

I treće, ja nisam kontradiktoran, mogla bih eventualno biti kontradiktorna, pošto sam ženskog pola. :D Ali nisam ni to - samo ti ne razumeš na pravi način moje postove.

shaddow:
Ja iskreno ne verujem da postoji devojka koja je lepa, pametna, uspešna a da nema frajera. Ukoliko takva postoji neka mi se javi na broj: 064/111............. :)
A zato se ti ne javljas na telefon??? A bitango jedna!! Sto mi dade jutros broj koji pocinje sa 063??? I ja zovi i zovi i zovi,kad sam se malo otreznila....a ti NEDOSTUPAN!! Uopste ti nije fora...Vrati mi kisobran!!!

shaddow:
E a mozda je i ova lepa, pametna i uspesna sada sa nama. Sto posto je ona postavila temu. Usamljena bre......... to ti je gadna stvar.
I walk a lonely road
The only one that I have ever known
Don't know where it goes
But it's home to me and I walk alone

I walk this empty street
On the Boulevard of broken dreams
Where the city sleeps
And I'm the only one and I walk alone

I walk alone
I walk alone
I walk alone
I walk a...

My shadows the only one that walks beside me
My shallow hearts the only thing that's beating
Sometimes I wish someone out there will find me
Till then I walk alone

Ah-Ah Ah-Ah Ah-Ah Ahhh-Ah
Ah-Ah Ah-Ah Ah-Ah

I'm walking down the line
That divides me somewhere in my mind
On the border line of the edge
And where I walk alone

Read between the lines
What's fucked up and everythings all right
Check my vital signs to know I'm still alive
And I walk alone

I walk alone
I walk alone
I walk alone
I walk a...

Till then I walk alone

Ah-Ah Ah-Ah Ah-Ah Ahhh-Ah
Ah-Ah Ah-Ah I walk alone, I walk a...

I walk this empty street
On the Boulevard of broken dreams
Where the city sleeps
And I'm the only one and I walk a..

Till then I walk alone!

dekart1973:
DA LI STE SAMI I USAMLJENI, DA LI DOŽIVLJAVATE NERAZUMEVANJE OD STRANE OKOLINE, DA LI IMATE PROBLEM DA NAĐETE "SRODNU DUŠU"????

Grci (savremeni) imaju jednostavno pitanje pomoću koga znaju s kim imaju posla:

Is your life simple?

Normalan čovek reći će DA. Ako pak kaže NE, pomisliće da je depresivan pa će pitati u sledećem pitanju "Do you cry a lot?" :neutral: :lol: "Why your life is not simple?" "Do you believe in God?" i tako dalje ;)

dekart1973:
Da li ste primetili da postoji prilican broj devojaka koje prilicno lepo izgledaju, imaju dosta toga u glavi, uspesne su u svom poslu, ali nikako da nadju decka?
O cemu se radi? Da li se muskarci plase pametnih i uspesnih devojaka?

e106.gif

Ej,dosta je bilo o meni! ;)

Back