dekart1973
Zainteresovan član
- Poruka
- 494
frida-kahlo:....kako bre nisi shvatio....to je bila sala.... :shock:
Ma shvatio sam, shvatio.........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
frida-kahlo:....kako bre nisi shvatio....to je bila sala.... :shock:

dekart1973:Ma shvatio sam, shvatio.........![]()
LJUBAV!!!!!!!!!!!!!! :-Ddekart1973:@topmodelsica
Pa svakako postoje razne vrste ljubavi. Ja sam ovde ipak mislio na romantičnu rubav između muškarca i žene (ili dečka i devojke).
Dakle, da li naša junakinja (LEPA, PAMETNA........) traži pare ili ljubav???
dekart1973:@topmodelsica
Pa svakako postoje razne vrste ljubavi. Ja sam ovde ipak mislio na romantičnu rubav između muškarca i žene (ili dečka i devojke).
Dakle, da li naša junakinja (LEPA, PAMETNA........) traži pare ili ljubav???
topmodelsica:Nista ja ne trazim. Bre. :-D
dekart1973:Pa da, ali mislimo u kontekstu cele teme. Da li LEPA, PAMETNA I USPEŠNA koja je nažalost SAMA, traži pare ili ljubav??? Zbog čega je sama (pitanje je sad)? Da li su u životu važnije pare ili ljubav? Da li je "naša dama" sama zbog svojih PREVELIKIH OČEKIVANJA (i ako jeste da li treba da ih spusti ili ne?) ili je PROBLEM U MUŠKARCIMA koji se, da kažemo "plaše" toga da devojka bude uspešnija od njih?
![]()
Čini mi se da je danas veliki broj mladih ljudi sam, ili da kažemo usamljen. Šta je razlog tome? Da li je toliko teško naći odgovarajućeg partnera? Kako to da lepa i pametna devojka ima taj problem????
Pitanja, pitanja, pitanja........
Da li ste vi usamljeni???![]()
A zbog cega se ti... hmmm volis?frida-kahlo:Dobro....jer Dekart se voli zbog "Duhovnih vrednosti ".....!!! :O)

Zbog istog.....pa zar ti je promaklo da smo Dekart i ja ustavri jedna te ista osoba ??Petar_Pan:A zbog cega se ti... hmmm volis?![]()
Ma ti si sakom u glavu za Dekarta...frida-kahlo:Zbog istog.....pa zar ti je promaklo da smo Dekart i ja ustavri jedna te ista osoba ??

Moras na svim poljima biti jaka a ne samo na tvojim bicepsima... :wink:frida-kahlo:Mislis hvali mi duhovne vrednosti ? Bice da si u pravu....Jos samo da malo mozga imam pa da nabacim bicepse i tricepse kao taj tvoj sa avatara.....mislim... da nadomestim nedostatak duhovnosti ...gde bi mi kraj bio....
Izvini poznajemo li se mi?Petar_Pan:Moras na svim poljima biti jaka a ne samo na tvojim bicepsima... :wink:
Ma jok ne znamo se... ali ja te volim zbog tvojih "duhovnih vrednosti"... :wink:frida-kahlo:Izvini poznajemo li se mi?

FEnomenalno :O)dekart1973:
dekart1973:Ključne reči: LJUBAV, USAMLJENOST, OČEKIVANJA, STRAH, USPEH, PARE, PAMET, LEPOTA!
Pronađite VEZU!!!![]()
i pametna... i uspesna... i ...geisha:
kojote:i pametna... i uspesna... i ...