LEPA, PAMETNA, USPESNA, A SAMA?!?

dekart1973:
Dakle, devojke u AKCIJU!!! Znate da su muškarci inače veoma stidljivi, pa ako budete čekali da oni vama priđu.........................................joj, potrajaće! :)

Načinite prvi korak kao naša hrabra Frida i Betty, pa šta bude bude!

sta da ti kazem dekarte, nije moj stil da prilazim muskarcima. jes da dajem suptilne znakove kad mi se neko svidja al na njemu je da mi pridje i da me osvoji....zna se bre ko je musko a ko zensko......jes da ja nosim pantalone, al ima i on da se malo pomuci bre.... :grin:

Mrzi me da citam sve pa mi je tesko da se ukljucim u polemiku...
Evo sad razmisljam zasto sam sama...I nemam odgovor na to pitanje...Imam drugarice koje su sasvim ok i takodje su same...Neke od njih zaradjuju ogromne pare i zive u ubedjenju da ih se muskarci plase...Verujem da ima nesto u tome, jer ne znam koliko muskaraca moze da podnese da mu je devojka ili zena cesto na putu i da zaradjuje mnogo vise od njega...Ali opet devojci o kojoj pricam muskarci retko i prilaze te ta teorija ne moze biti opravdanje za neprilazak...Mozda odbija svojim stavom...

Ma to nema nikakve veze ko ce kome prici....vidim neki ovde misle da bi izgubili na zenstvenosti ako bi ucinili prvi korak.....to su takve gluposti.....barem kada je rec o ovakvim zenama o kojima govorimo....jer njima upravo ne trebaju muskarci koji ce to videti kao nesto lose.....htela bih reci ,ako to sto sam ja njemu "prisla "prva vidi kao nesto manje lepo ,takav ce biti i kada su neke druge stvari u pitanju verujem....odnosno ne preterano sirokih vidika...pa mi takav ni ne treba....
da, ja sam nacinila prvi korak...i ne samo tada...bilo je toga jos....i nikada mi zbog toga nece biti zao....cak i da sam nekada "popila korpu " ne bi mi bilo zao...jedan je zivot....
Jedino sto savetujem u takvim trenucima je apsolutna spontanost.Biti ono sto jesi....ne femkati se i prici otvoreno kao covek coveku.....to ne moze biti shvaceno ni ovako ni onako...to je prosto ljudski.

svaka čast, neogeo :P

( i hvala Dekarte ,you make my heart sing :P )

ja mislim da sam i na forumu pre mesec dana jednom liku izjavila platonsku ljubAv :P :P :P Javno!
(al dobro, pa to je bezbedno, a lost world in cyber space :lol: ).
Takođe, kao i Frida, msilim da je vrlo fer reći šta misliš / osećaš. Pa makar dobila i korpu 8) (ne sećam se da mi se desilo...osim što na onaj post nikad nije odogovoreno,al ajde to :lol: ) .

teresa:
Evo sad razmisljam zasto sam sama...I nemam odgovor na to pitanje...Imam drugarice koje su sasvim ok i takodje su same...Neke od njih zaradjuju ogromne pare i zive u ubedjenju da ih se muskarci plase...Verujem da ima nesto u tome, jer ne znam koliko muskaraca moze da podnese da mu je devojka ili zena cesto na putu i da zaradjuje mnogo vise od njega...Ali opet devojci o kojoj pricam muskarci retko i prilaze te ta teorija ne moze biti opravdanje za neprilazak...Mozda odbija svojim stavom...

I posle kažite da nisam u pravu što sam pokrenuo ovu temu! :)

teresa:
Tipa zabole koliko one zaradjuju...
A same su zato sto razmisljaju kako ce im biti u braku... sa nekim koga nisu ni upoznale...

Meni ovde još uvek nije jasno. Da li je problem u ovakvim devojkama, u tome što suviše očekuju, imaju previsoke kriterijume, ili se plaše da će biti odbijene (pa žele da izbegnu neuspeh), ili jednostavno čekaju "baju sa jahtom".............. ili je problem u muškarcima koji se plaše da priđu ovakvim devojkama, smatraju da nisu "dovoljno dobri", plaše se odbijanja, ili smatraju da je ženi "mesto u kuhinji" i ne žele da žena bude uspešnija od njih??? :confused:

mozda nisam bas tipican primerak iz ove price, ali po osnovnim kriterijumima sasvim odgovaram opisu: pa... moglo bi se reci da sam uspesna u svom poslu, ne zanosnog i zavodljivog ali privlacnog izgleda, i naravno beskrajno saaaaama. zasto? volim da flertujem ali cim se stvar uozbilji shvatam da postoji mogucnost da iz svega izadjem povrdjena i onda se, naravno, povlacim ispred muskarca koji je nedovoljno uporan i ostajem sama.

u mom slucaju u ogromnoj meri. nakon nekoliko razocaranja sve ukazuje da ne mogu da dobro procenim muskarca i njegove namere. svoju samocu krijem iza posla, koga uvek ima pevise, i to mi dodje kao odlicno opravdanje zasto nemam nikog pored sebe. kada se to kolo zavrti, onda i sama poverujem da je posao glavni krivac- samo u trenutku iskrenosti prema sebi priznajem da nije bas tako. nakon odredjenog vremena izgubis sve kontakte, orijentaciju i smisao za druzenje i to je situacija iz koje se moze izaci samo uz puno napora. kako vreme odmice iziskivani napor je sve veci...

Little_girl:
u mom slucaju u ogromnoj meri. nakon nekoliko razocaranja sve ukazuje da ne mogu da dobro procenim muskarca i njegove namere. svoju samocu krijem iza posla, koga uvek ima pevise, i to mi dodje kao odlicno opravdanje zasto nemam nikog pored sebe. kada se to kolo zavrti, onda i sama poverujem da je posao glavni krivac- samo u trenutku iskrenosti prema sebi priznajem da nije bas tako. nakon odredjenog vremena izgubis sve kontakte, orijentaciju i smisao za druzenje i to je situacija iz koje se moze izaci samo uz puno napora. kako vreme odmice iziskivani napor je sve veci...

Svaka ti čast na iskrenosti. Čini mi se da veoma zrelo razmišljaš o sebi. Svesna si svojih mana, svojih strahova i problema, ali nadam se da si isto tako svesna i svojih vrlina i prednosti jer sam siguran da ih ima!!!
Pokrenula si jedno veliko pitanje koje se ovde indirektno veoma često provlači, a to je ŠTA URADITI KADA VAS NEKO TOLIKO POVREDI DA POSLE TOGA NE ŽELITE DA STUPITE U BILO KAKVU OZBILJNIJU VEZU, PLAŠEĆI SE POVREĐIVANJA??? Šta uraditi u takvoj situaciji? Izbegavati svaku vezu i "bežati od života" svakako nije rešenje, ali sa druge strane kako ponovo verovati u ljubav, ali ne samo u ljubav, već pre svaga u iskrenost, ljudsku dobronamernost, kako isljučiti ljudsko koristoljublje i sebičnost i uspostaviti, kako se to kaže, spontan i produktivan odnos da drugim osobama???

Back