dekart1973
Zainteresovan član
- Poruka
- 494
Pa gde si ti Bettice, već sam počeo da kriziram!!! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Betty:čekati naravno 8)
jedared sam prišla, pa se majala 5 godina s njime![]()
dekart1973:Dakle, devojke u AKCIJU!!! Znate da su muškarci inače veoma stidljivi, pa ako budete čekali da oni vama priđu.........................................joj, potrajaće!![]()
Načinite prvi korak kao naša hrabra Frida i Betty, pa šta bude bude!

Da ima istine...Mozes ti da izaberes njega, ucinis sve da ti pridje a on je ubedjen da je on taj koji je izabrao i osvojio...dekart1973:Pa dobro, prava žena zna kako da natera muškarca da uradi tačno ono što ona želi!
Ako sam dobro razumeo???![]()
Ma ti si Genije iz Kenije...i Avatar ti je ODLICAN !! Ja navijam za tebe !!Spock:Ja sam bukvalno izjavila ljubav momku s kojim sam posle bila 3 godine. Znachi samo smo se pre toga vidjali drugarski...Onda sam ga poljubila...Na kraju je ispao kreten pa ga ostavila..
)
Javno!
).
) .I ja joj se ucurujem u goozu ne bi li je zveknuo...frida-kahlo:Ma ti si Genije iz Kenije...i Avatar ti je ODLICAN !! Ja navijam za tebe !!![]()

dekart1973:Pa dobro, prava žena zna kako da natera muškarca da uradi tačno ono što ona želi!
Ako sam dobro razumeo???![]()
Ali te ja sreco ne razumem sto te nema,ja sam u tvom Niponnu,kako si mi ti?geisha:da dobro si me razumeo![]()
teresa:Mrzi me da citam sve pa mi je tesko da se ukljucim u polemiku...
Evo sad razmisljam zasto sam sama...I nemam odgovor na to pitanje...Imam drugarice koje su sasvim ok i takodje su same...Neke od njih zaradjuju ogromne pare i zive u ubedjenju da ih se muskarci plase...Verujem da ima nesto u tome, jer ne znam koliko muskaraca moze da podnese da mu je devojka ili zena cesto na putu i da zaradjuje mnogo vise od njega...Ali opet devojci o kojoj pricam muskarci retko i prilaze te ta teorija ne moze biti opravdanje za neprilazak...Mozda odbija svojim stavom...

Tipa zabole koliko one zaradjuju...teresa:Mrzi me da citam sve pa mi je tesko da se ukljucim u polemiku...
Evo sad razmisljam zasto sam sama...I nemam odgovor na to pitanje...Imam drugarice koje su sasvim ok i takodje su same...Neke od njih zaradjuju ogromne pare i zive u ubedjenju da ih se muskarci plase...Verujem da ima nesto u tome, jer ne znam koliko muskaraca moze da podnese da mu je devojka ili zena cesto na putu i da zaradjuje mnogo vise od njega...Ali opet devojci o kojoj pricam muskarci retko i prilaze te ta teorija ne moze biti opravdanje za neprilazak...Mozda odbija svojim stavom...
ona - da je ne pakuju o starovremenski model, a on - da ne zatraži od njega da bude moderan (normalan).
Da izađu frajeri ispod kamenja....na sunce 
Betty:Da se pitam ja bih....posekla sve šumeDa izađu frajeri ispod kamenja....na sunce
![]()
Si tako nehumana Beti. 
Little_girl:u mom slucaju u ogromnoj meri. nakon nekoliko razocaranja sve ukazuje da ne mogu da dobro procenim muskarca i njegove namere. svoju samocu krijem iza posla, koga uvek ima pevise, i to mi dodje kao odlicno opravdanje zasto nemam nikog pored sebe. kada se to kolo zavrti, onda i sama poverujem da je posao glavni krivac- samo u trenutku iskrenosti prema sebi priznajem da nije bas tako. nakon odredjenog vremena izgubis sve kontakte, orijentaciju i smisao za druzenje i to je situacija iz koje se moze izaci samo uz puno napora. kako vreme odmice iziskivani napor je sve veci...