LEPA, PAMETNA, USPESNA, A SAMA?!?

Jao pa šta vam je......... već sam se POSTIDEO!

Evo jedan cvetić za sve vas!!!
e082.gif

topmodelsica:
Nista ja ne trazim. Bre. :-D

Pa da, ali mislimo u kontekstu cele teme. Da li LEPA, PAMETNA I USPEŠNA koja je nažalost SAMA, traži pare ili ljubav??? Zbog čega je sama (pitanje je sad)? Da li su u životu važnije pare ili ljubav? Da li je "naša dama" sama zbog svojih PREVELIKIH OČEKIVANJA (i ako jeste da li treba da ih spusti ili ne?) ili je PROBLEM U MUŠKARCIMA koji se, da kažemo "plaše" toga da devojka bude uspešnija od njih?

d020.gif

Čini mi se da je danas veliki broj mladih ljudi sam, ili da kažemo usamljen. Šta je razlog tome? Da li je toliko teško naći odgovarajućeg partnera? Kako to da lepa i pametna devojka ima taj problem????

Pitanja, pitanja, pitanja........

Da li ste vi usamljeni???
d025.gif

Zar ti dekart misliš da bi vredelo ovde izreći istinu ili više činilaca (istina).

Čak i ono što vidiš kao izuzetak nije neki izuzetak, već igrarija, trenutna taktika...

Samo ukratko , zar treba nekog kriviti ako ne shvata šta želi ili se za ono što želi i odgovara mu ne bori onoliko koliko mu to znači....
Možda je bolje pitanje na koliku animalnost si spreman da pristaneš?

Jer i lepota i pamet i uspešnost ne definišu animalnost osobe u emotivnom pogledu.

dekart1973:
Pa da, ali mislimo u kontekstu cele teme. Da li LEPA, PAMETNA I USPEŠNA koja je nažalost SAMA, traži pare ili ljubav??? Zbog čega je sama (pitanje je sad)? Da li su u životu važnije pare ili ljubav? Da li je "naša dama" sama zbog svojih PREVELIKIH OČEKIVANJA (i ako jeste da li treba da ih spusti ili ne?) ili je PROBLEM U MUŠKARCIMA koji se, da kažemo "plaše" toga da devojka bude uspešnija od njih?
d020.gif

Čini mi se da je danas veliki broj mladih ljudi sam, ili da kažemo usamljen. Šta je razlog tome? Da li je toliko teško naći odgovarajućeg partnera? Kako to da lepa i pametna devojka ima taj problem????
Pitanja, pitanja, pitanja........
Da li ste vi usamljeni???
d025.gif

Meni se bas cini suprotno, niko nije usamljen. Ako je devojka lepa pametna i uspesna a nazalost sama, mozda trazi i pare i ljubav, to moramo nju da pitamo sta trazi.

Back