dekart1973
Zainteresovan član
- Poruka
- 494
frida-kahlo:Uh...zasto takvi kao sto si ti postoje samo na Forumu ???:O)
Pa postoje i u životu, samo ih treba naći.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
frida-kahlo:Uh...zasto takvi kao sto si ti postoje samo na Forumu ???:O)

McMillan:Ne verujem. Ja znam ko sam i šta sam, nema potrebe da se "džekiram", kako se u mom selu kaže
![]()
Postoji i to da se muskarci uplase. Ali ja mislim ipak da ih nesto odbija od takvih devojaka.Neke devojke koje poznajem i koje su lepe, pametne ,uspesne i same su i prilicno grube i sebicne.Nekako uz tu pamet i lepotu ide neka prepotentnost tako da nisu bas privlacne i ako su lepe i dobro izgledaju.Cini mi s da je ipak problem u njima a ne u muskarcima.Mislim da nisu maze a to je ono sto je svakom muskarcu potrebno barem u posebnim prilikama a i ne vole muskarci da im se "nabija na nos" bas kako su nepotrebni ,ipak vole da budu zastitnici a takve devojke obicno to rade.Tako da ipak mislim da je problem u tim devojkama.Nisu savrsene i to je cinjenica.Kada saberes dva i dva zapravo vidis da imaju vise mana nego vrlina.dekart1973:Da li ste primetili da postoji prilican broj devojaka koje prilicno lepo izgledaju, imaju dosta toga u glavi, uspesne su u svom poslu, ali nikako da nadju decka?
O cemu se radi? Da li se muskarci plase pametnih i uspesnih devojaka?
![]()
dekart1973:Geisha dušo, pa znaš da za tebe nikada nisam zauzet......![]()

dekart1973:Pa čini mi se da, ako ti odgovorim na to pitanje, više neće sve biti ovako interesantno.
Šta ti misliš?
frida-kahlo:Ja mislim (a niko me nista nije pitao ) da smo svi mi ,koji smo ovde vise od pola dana ...a u kontinuitetu od 7 dana npr....u sosu . !! U sosu i definitivno sami.
geisha:ih, pa ja sam htela da vidim da li si ti pametan, uspesan, lep i sam.....
nego znam sad mora da si ozenjen, al ti dosadno, pa trazis svalerku.... :grin: el tako? :-P
Pa to smo vec zakljucili " lepi,pametni, divni ,predivni , ljubicanstveni..." a sami......ovaj,pardon...na forumu :O)dekart1973:E, a ima nas koji smo na poslu, pa treba malo da prekratimo vreme.![]()
A i mogu ti reći, ima ovde veoma pametnih ljudi, sa kojima je vrlo prijatno razmeniti mišljenja.
dekart1973:
A sada ti! Šta bi ti uradila ukoliko bih ja tebi prišao?
PS: Apsoluto sam siguran da moj stav po ovom pitanju nije tipičan, i da bi većina drugih osoba (bez obzira da li su devojke ili muškarci) postupila drugačije.
Nikada nisam bila neprijatna kada sam odbijala upoznavanja tako da sigurno bih ti to saopstila na najnormalniji nacin..
Pa neka se upristoji u neku prosecnu malu (pri)glupu plavusicu dok ne nahvata zrtvu, a posle neka ga maltretira do kraja zivotadekart1973:Šta da lepa, pametna i uspešna uradi kako bi našla dečka???
243 ženske osobe su me kontaktirale u vezi sa ovim problemom. Moramo im pomoći.

Die Cinderella:Pa neka se upristoji u neku prosecnu malu (pri)glupu plavusicu dok ne nahvata zrtvu, a posle neka ga maltretira do kraja zivota![]()