DEJAN RISTIĆ — popularizator istorije i herojski branilac naučne metodologije ili funkcionerski foteljaš?

Ovo se drugim rečima naziva spinovanjem.

Nikakve reči nije bilo ni o kakvim radovima o Bljesku i Oluji. Rekao si da on podržava te akcije i da ne priznaje zločine Hrvata.

Direktor Muzeja žrtava genocida : „Oluja“ nije bila vojno-policijska akcija, već agresija na Republiku Srpsku Krajinu​

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...ija-vec-agresija-na-republiku-srpsku-krajinu/

"Oluja i Bljesak nastavak onoga što je hrvatska država započela u Drugom svetskom ratu"​

https://rtv.rs/sr_lat/drustvo/oluja...-zapocela-u-drugom-svetskom-ratu_1358395.html

Praviš se nekakav Englez dok sad ovde nešto pokušavaš da se izmigoljiš, a istina je da si ovde izmišljao krajnje gnusne laži specifično da bi blatio ovog čoveka. I bukvalno izmišljao, jer je očigledno da nisi znao čak ni da je čovek dobrovoljac.
Немој ти причати ко се прави Енглез рекао сам ДА рекао сам показало се нетачно.

Ако ћемо о блаћењу поблатио си и ти његову књигу и научно деловање.

Но ако је ово опет исти метод испуњавања страница да сакријеш свој зао чин у томе ти нећу помагати.
Него ћеш добијати своје спорне поруке око којих се ниси изјаснио.

Шта је блаћење или перфидно по твом суду не знам неког доктора на Сорбони квалификујеш да јој је муж урадио докторат јер није имала капацитет да га заврши.

То исто као теби кад би неко рекао да ти је баба урадила докторат!?

Но ја сам човека још и одбранио да оно што је изрекао о Милошу С Милојевићу може бити исто претпоставка као и твоја о Олги Луковић Пјановић.
Човек претпоставио само што да му због тога лети глава кад осталима није.

Немој ти причати ко се прави Енглез рекао сам ДА рекао сам показало се нетачно.

Ако ћемо о блаћењу поблатио си и ти његову књигу и научно деловање.

Но ако је ово опет исти метод испуњавања страница да сакријеш свој зао чин у томе ти нећу помагати.
Него ћеш добијати своје спорне поруке око којих се ниси изјаснио.

Шта је блаћење или перфидно по твом суду не знам неког доктора на Сорбони квалификујеш да јој је муж урадио докторат јер није имала капацитет да га заврши.

То исто као теби кад би неко рекао да ти је баба урадила докторат!?

Pa ako ti (ozbiljno) misliš da je tvoje brutalno izmišljanje tvrdnji i stavova koje su bukvalno 90 stepeni suprotne istini može čak i da se približi mojoj pretpostavci da je suprug lavovski deo posla odradio Olgi (a što je, inače, podosta rasprostranjena pojava tj. nešto što se redovno viđa, pa bi čak bilo i poprilično čudno da joj nije najuži član porodice ključno pomogao)...ne znam šta ti očekuješ da ti na to iko išta kaže. :D

Но ја сам човека још и одбранио да оно што је изрекао о Милошу С Милојевићу може бити исто претпоставка као и твоја о Олги Луковић Пјановић.
Човек претпоставио само што да му због тога лети глава кад осталима није.

Tvoja interpretacija da može biti reč samo o nekakvoj „pretpostavci“ je potpuno nelogična; apsurdna. Čak i da se ikada tako ispostavi i npr. Ristić izađe sa takvom krajnje neuverljivim izgovorom i tvrdi da je samo pretpostavljao da je jedno vreme bio čak i hospitalizovan (?!?), ne znam ko bi u tako nešto nelogično mogao da poveruje. Ne, to se, naravno, neće dogoditi.

P. S. Dodao bih sad ovde još nešto, što bi pojedine forumaše (pa bogami i ne samo njih) na ovoj temi poprilično dosta interesovalo. Ali, pošto si mi (opet) isisao bukvalno sve tračke dobre volje, odlučio sam na žalost mnogih da ipak neću.

Poslednja izmena:
Evo jedne fotkice Olgice sa jedne trbine pored ni manje ni više no mlađanog Milutina Jaćimovića. :lol:

дѕојка.jpg

Eh što volim mnoge pojedince koji je izdvajaju iz te cele skupine...pa kažu još i da ja pravim nekakve zavere kada je grupišem sa Deretićem i ostalom kompanijom. :heart::rumenko::mrgreen:

hm

Šta je sad pa ovo?

Па то што ди писао да је ћакнута у главу.

Dakle, tvoja je poenta: razlog zašto ja nemam nikakva prava da postavim pitanje otkuda Ristiću vrlo precizna informacija o tome da se Milojević lečio od mentalnih bolesti i čak bio hospitalizovan zbog mentalnih problema jeste taj što sam napisao da je Olgi Luković falilo par dasaka u glavi, moguće kao posledica moždanog udara koji je pretrpela?

Olgica.jpg

I pritom, mislim da praktično nema čoveka koji se ne bi isto zapitao za Olgino mentalno zdravlje kada bi pročitao sve što je napisala. Npr. žena je pisala da je imala halucinacije kako joj se Svevišnji Bog javlja i progovara prvim jezikom na svetu, koji je bio srpski jezik, i izgovara reč um. Da, to su joj bili „izvori“ za njena „istraživanja“.

Izdvojio sam samo jedan od primera; ako li ti smatraš da Olgi nije falilo par dasaka u glavi, postavlja se pitanje da li uopšte čitaš šta je sve ona pisala (pošto ja jesam i pročitao i to je jedini razuman zaključak koji se može izvući iz njenih tekstova).

I ovo je sve, zapravo, nebitno za ovu temu; pitanje za milion dolara na kraju je da čujemo kakve veze ima to sa Ristićem i njegovom tvrdnjom o Milojevićevoj hospitalizaciji, pošto si ti izgleda po običaju opet sve konfabulirao i pokušao da povučeš potpuno nepostojeće paralele. Da li sam ja rekao da smatram da je nekome falilo nekoliko dasaka u glavi, nema bukvalno nikakve veze sa faktografskim podatkom koji je izneo gospodin Ristić.

Poslednja izmena:
Dakle, tvoja je poenta: razlog zašto ja nemam nikakva prava da postavim pitanje otkuda Ristiću vrlo precizna informacija o tome da se Milojević lečio od mentalnih bolesti i čak bio hospitalizovan zbog mentalnih problema jeste taj što sam napisao da je Olgi Luković falilo par dasaka u glavi, moguće kao posledica moždanog udara koji je pretrpela?

Pogledajte prilog 1564632

I pritom, mislim da praktično nema čoveka koji se ne bi isto zapitao za Olgino mentalno zdravlje kada bi pročitao sve što je napisala. Npr. žena je pisala da je imala halucinacije kako joj se Svevišnji Bog javlja i progovara prvim jezikom na svetu, koji je bio srpski jezik, i izgovara reč um. Da, to su joj bili „izvori“ za njena „istraživanja“.

Izdvojio sam samo jedan od primera; ako li ti smatraš da Olgi nije falilo par dasaka u glavi, postavlja se pitanje da li uopšte čitaš šta je sve ona pisala (pošto ja jesam i pročitao i to je jedini razuman zaključak koji se može izvući iz njenih tekstova).

I ovo je sve, zapravo, nebitno za ovu temu; pitanje za milion dolara na kraju je da čujemo kakve veze ima to sa Ristićem i njegovom tvrdnjom o Milojevićevoj hospitalizaciji, pošto si ti izgleda po običaju opet sve konfabulirao i pokušao da povučeš potpuno nepostojeće paralele. Da li sam ja rekao da smatram da je nekome falilo nekoliko dasaka u glavi, nema bukvalno nikakve veze sa faktografskim podatkom koji je izneo gospodin Ristić.
Optužujući Ristića, s pravom, u postupku prema Milojeviću, optužio si i samog sebe u postupku prema Pjanovićevoj (i ne samo njoj), a to nisi u stanju da priznaš. Kod drugih vidiš moralnu problematičnost koju kod sebe prikrivaš. Ono za šta druge prozivaš ti sam radiš. Sticajem okolnosti, ovaj put je to ispalo veoma notorno i vrlo prosto.

Optužujući Ristića, s pravom, u postupku prema Milojeviću, optužio si i samog sebe u postupku prema Pjanovićevoj (i ne samo njoj), a to nisi u stanju da priznaš. Kod drugih vidiš moralnu problematičnost koju kod sebe prikrivaš. Ono za šta druge prozivaš ti sam radiš. Sticajem okolnosti, ovaj put je to ispalo veoma notorno i vrlo prosto.

Po starom dobrom običaju, sve si živo pobrkao ― iz svima ovde dobro poznatih (tendenciozno) poubuda. Uvek svaki put kada pojaviš svaku temu pokušavaš da pretvoriš u diskusiju o meni.

Sada si čak još i nazvao to optužbom iako nisam Ristića ni za šta optužio. Verujem da ni šta to znači ne znaš. Ne postoji ništa optužujuće u konstataciji da je osoba iznela jedan nov i neobičan podatak, za koji niko nikada do sada nije čuo. To s prilično notorne činjenice, a navođenjem činjenica se ne mogu bacati nikakve optužbe.

Iznošenje stavova da li nekome fali daska u glavi, nešto je najnormalnije i ne znam postoji li forumaš koji tako nešto nije učinio nikada, uključujući i tebe, koji si baš nedavno Velimira Abramovića nazvao ludakom.

Ali, svakako, jeste interesantno da bi po tvojim pisanijima ispada da kao da nisi u stanju da razumeš razliku između iznošenja faktografskog podatka o istorijskoj ličnosti koja je navodno bila internirana u ludari i iznošenja stava da nekome fali par dasaka u glavi. Pošto: ne, nema nikakvih ekvivalentnosti.

Inače, kada ćemo već ovde opet da se ponašamo kao da smo u obdaništu, evo jednog podsećanja:

Брате тај амо може да иде на смешну страну ма да је човек опасно луд...
Ја сам стварно либералан али неким људима треба ускратити сву медијску подршку или га послати у психијатријску установу...

Da, forumaš @NickFreak je izneo stanovište da je alternativni istoričar Dragan Jovanović mentalno bolestan i da bi njega trebalo prinudno poslati u ludnicu na lečenje.

Sa dotičnim stavom da je Jovanović udaren u glavu i da ga treba poslati u psihijatrijsku ustanovu, složio se još jedan forumaš:

1000014461.jpg

Inače, kada ćemo već ovde opet da se ponašamo kao da smo u obdaništu, evo jednog podsećanja:

Da, forumaš @NickFreak je izneo stanovište da je alternativni istoričar Dragan Jovanović mentalno bolestan i da bi njega trebalo prinudno poslati u ludnicu na lečenje.

Sa dotičnim stavom da je Jovanović udaren u glavu i da ga treba poslati u psihijatrijsku ustanovu, složio se još jedan forumaš:

Pogledajte prilog 1564674
E, bravo ti ga, bravo! Pa nije Pjanovićka tvrdila da su Isusa rodili Kleopatra i Aleksandar Makedonski, nego Dragan.

Inače, ne šaljite decu u Devetu gimnaziju, pogube nerve tamo i postanu kao Dragan Jovanović.

PS. A prži te nešto... :mrgreen:

Probaj sa "istina".

Да јесам јер говори да је Исус Христ из Охрида и да му је Мојсије стриц и да је стари завет писан после новог завета.
Да су хришћани практиковали сатанизам оргијали и од рођене деце у оргијама правили укусне псштете и јели јер се није знало ко је отац.
Да је на споменику Стефану Немањи бољи мач него сатански крст који је донео из Ватикана и тај сатански крст је отиснут на Грачаници.

Да је Стефан Немања заиста Лицинијев потомак односно све како слови Карловачки родослов па су убацили 1000 година у историју сатанисти.

Дакле жешћи болесник и то је помилован од мене као ментални болесник који тако нешто може да прича без доказа и без новинарске етике иначе да није ментално болестан требали би га ухапсити или му судити за изговорене сплачине.

Такве ствари није ни Деретић говорио чак је веровао у историчност старог завета и био заветословац.
За своје произвољне закључке је заслужио критику и осуду можда и спрдњу али не и шиканирање и мржњу и менталну инквизицију коју ти примењујеш.
Свако ко се сликао поред Деретића ти би га окачио на крст.

Poslednja izmena:

Ти си му благо за петама да сам знао да ћеш тако да се узбудиш да не спаваш целу ноћ и да претураш по форуму да би ми напакостио ја не бих писао нити бих те ишта питао за Олгу.
Пошто видим како ово утиче на тебе ајде наспавај се мало искулирај нећу ти више реплицирати али ми засмета наравно кад распнеш јавно човека за нешто што добро памтим да си ти урадио и памти и Мркаљ и још неколицина.

Ја сам се посвађао са тобом тог трнутка кад си почео писати да је била у менталној установи а све остале пљувачине твоје сам искулирао тада и то је прелило чашу.

Као и Код Ајнарда " Само један случајан помен Срба у Далмацији" куриозитет ништа посебно.
Испоставило се да ниси био у праву а једнако си био тврдоглав као и сад.

Не бацај иронију најозбиљније ти говорим ја тебе не мрзим уопште нити сам икад рекао да си ниси добар историчар нити неко ко не зна.
Указао сам ти на ствари где по нени застрањујеш.
Не би постојао никакав прогрес да није било покушаја са великим грешкама.
Сам си благонаклон према свим грешкама из средњег века тек еру хуманизма означаваш као време где почиње неко право сазнање и критицизам.
А то све не би могло настати да није било великих грешака које су довели до редукције и рекапитулизације знања.

Међутим према модерним покушајима рекапитулизације знања и са грешкама ти их одмах жигошеш скарлетним словом.
Као зараженим од губе.

Док на пример @Khal Drogo види помак и оно најпозитивније и у тим омраженим и одбаченим делима види грешке али не одбацује дела потпуно јер види и оно позитивно у њима.

Е сад ти кажеш ја волим да се свађам?
Како бре волим то само с тобом или Борисом или Хан Ацом и таквим ликовима и ни са ким другим ? Да ли је проблем само у мени?

Да јесам јер говори да је Исус Христ из Охрида и да му је Мојсије стриц и да је стари завет писан после новог завета.
Да су хришћани практиковали сатанизам оргијали и од рођене деце у оргијама правили укусне псштете и јели јер се није знало ко је отац.
Да је на споменику Стефану Немањи бољи мач него сатански крст који је донео из Ватикана и тај сатански крст је отиснут на Грачаници.

Да је Стефан Немања заиста Лицинијев потомак односно све како слови Карловачки родослов па су убацили 1000 година у историју сатанисти.

Дакле жешћи болесник и то је помилован од мене као ментални болесник који тако нешто може да прича без доказа и без новинарске етике иначе да није ментално болестан требали би га ухапсити или му судити за изговорене сплачине.

Такве ствари није ни Деретић говорио чак је веровао у историчност старог завета и био заветословац.
За своје произвољне закључке је заслужио критику и осуду можда и спрдњу али не и шиканирање и мржњу и менталну инквизицију коју ти примењујеш.
Свако ко се сликао поред Деретића ти би га окачио на крст.

Aha, vrlo interesantno; dakle, sad se ispostavlja da uopšte nikada nije bio ni problem u tome što se priča o mentalnom zdravlju javnih ili istorijskih ličnosti i iznose takve kvalifikacije, već je pitanje da li je opravdano? :lol:

Moram reći da sam prilično fasciniran da ti samom sebi dozvoljavaš da deliš svakojake etikete drugima, mentalne dijagnoze i da čak pozivaš na prinudnu hospitalizaciju ličnosti koje smatram ludim. Da te podsetim, izražavaš se značajno gore nego što sam ja ikada o ikome; ne verujem da sam ikada pozvao da ikoga pod hitno strpaju u ludaru. I da još i dodatno podvučem, Dragan Jovanović je danas živa i javna ličnost. Dakle, nije pokojan, nije istorijska ličnost, pa da se o njoj izjašnjavamo, već pozivaš da nekog ko danas živi i hoda treba pod hitno strpati u ludaru.

S druge strane, ako ja kažem da žena nije bila maliciozna, da nije htela da falsifikuje spis Laonika Halkokondila, da lažira istoriju i svesno obmanjuje javnost, te ponudim mogućnost da je iz zdravstvenih razloga pisala onako i one nenormalne stvari, a još i povežem to sa tim da je pretrpela prilično ozbiljan moždani udar (12 dana je bila u komi, izgubila moć govora i pisanja; lekarski konzilijum ju je maltene otpisao i jako se teško oporavljala od toga)...e, to što zapravo ženu abolira zato što bi imala dobar izgovor, to je strašno. :roll: A alternativa da je, prosto, bila zla, mnogo je bolja.

Ako si čitao šta je Olga pisala, znao bi da je ona mislila i tvrdila višestruko gore stvari od D. Jovanovića, koji je u poređenju sa njom doslovno esencija lucidnosti. Tako da bi po samim tim tvojim kriterijumima koje ti primenjuješ ispalo da se ti zalažeš da su hitne službe momentalno trebale da upadnu kod Olge i stave joj ludačku košulju.

No, dobro. Nadam se da smo sad sa ovim konačno završili i da se može vratiti na Dejana Ristića, s obzirom da nisi uspeo da potkrepiš svoje tvrdnje. Ne znam kako ti misliš da se ovo što si pisao može shvatiti na ijedan način sem kao čisto licemerje.

Ти си му благо за петама да сам знао да ћеш тако да се узбудиш да не спаваш целу ноћ и да претураш по форуму да би ми напакостио ја не бих писао нити бих те ишта питао за Олгу.
Пошто видим како ово утиче на тебе ајде наспавај се мало искулирај нећу ти више реплицирати али ми засмета наравно кад распнеш јавно човека за нешто што добро памтим да си ти урадио и памти и Мркаљ и још неколицина.

Eto, čekam da čujem da čujem kako je pominjanje da je čudno kako niko nije Ristića upitao za za izbor o njegovom hospitalizovanju zbog naučnih epizoda primer da „raspnem javno čoveka“.

Isto je prilično interesantno da ti nije prva asocijacija bila da izjavom kako je Milojević mentalni bolesnik koji je zbog toga bio u ludari upravo Ristićev primer razapinjanja Milojevića što je verujem što bi svakome palo na pamet značajno pre nego toga što ja uopšteno usuđujem da postavljam pitanje da li je izneseni podatak autentičan.

Pretpostavljam da ti uopšte nisi ni svestan da je iz celog ove poprilično besmislenog ekskursa jedino što ostaje na kraju jeste da ispada da ti smatraš savršeno normalnim i legitimnim da se u javnosti priča o tome da je Miloš S. Milojević bio ludak i jedno vreme hospitalizovan zbog svoje mentalne bolesti (bez izvora), iako to ama baš niko ko se bavio Milojevićevim biografskim podacima nije tvrdio. :roll:

Aha, vrlo interesantno; dakle, sad se ispostavlja da uopšte nikada nije bio ni problem u tome što se priča o mentalnom zdravlju javnih ili istorijskih ličnosti i iznose takve kvalifikacije, već je pitanje da li je opravdano? :lol:

Moram reći da sam prilično fasciniran da ti samom sebi dozvoljavaš da deliš svakojake etikete drugima, mentalne dijagnoze i da čak pozivaš na prinudnu hospitalizaciju ličnosti koje smatram ludim. Da te podsetim, izražavaš se značajno gore nego što sam ja ikada o ikome; ne verujem da sam ikada pozvao da ikoga pod hitno strpaju u ludaru. I da još i dodatno podvučem, Dragan Jovanović je danas živa i javna ličnost. Dakle, nije pokojan, nije istorijska ličnost, pa da se o njoj izjašnjavamo, već pozivaš da nekog ko danas živi i hoda treba pod hitno strpati u ludaru.

S druge strane, ako ja kažem da žena nije bila maliciozna, da nije htela da falsifikuje spis Laonika Halkokondila, da lažira istoriju i svesno obmanjuje javnost, te ponudim mogućnost da je iz zdravstvenih razloga pisala onako i one nenormalne stvari, a još i povežem to sa tim da je pretrpela prilično ozbiljan moždani udar (12 dana je bila u komi, izgubila moć govora i pisanja; lekarski konzilijum ju je maltene otpisao i jako se teško oporavljala od toga)...e, to što zapravo ženu abolira zato što bi imala dobar izgovor, to je strašno. :roll: A alternativa da je, prosto, bila zla, mnogo je bolja.

Ako si čitao šta je Olga pisala, znao bi da je ona mislila i tvrdila višestruko gore stvari od D. Jovanovića, koji je u poređenju sa njom doslovno esencija lucidnosti. Tako da bi po samim tim tvojim kriterijumima koje ti primenjuješ ispalo da se ti zalažeš da su hitne službe momentalno trebale da upadnu kod Olge i stave joj ludačku košulju.

No, dobro. Nadam se da smo sad sa ovim konačno završili i da se može vratiti na Dejana Ristića, s obzirom da nisi uspeo da potkrepiš svoje tvrdnje. Ne znam kako ti misliš da se ovo što si pisao može shvatiti na ijedan način sem kao čisto licemerje.
Не није уопште тако и када ти @Khal Drogo указао на теми о комотном тумaчењу њеном и још комотнијем тумачењу њених критичара ћутао си ко заливен.
Но тада и раније ниси ни знао за ту информацију већ си само написао да је била хоспитализована због психичких поремећаја или си знао али си намерно тако написао то не знам.
Оно што кажем немам против ништа да се напише и нешто тако ако постоје докази за то.
Твоје тврдње и мишљења о Олги Ликовић Пјановић није опште већ је уско повезано са једном малобројном снобовском и фарисејском елитом која не сме да се изјасни нити избаци нешто ново док не опипа воду шта науча заједница мисли о томе да ли је то добро за њихове каријере или фотеље или није. Не мисле сви историчари то што и ти о Олги па је није ни потребно ни критиковати ни аболирати зарад можданог удара.
Вршите тренутне функције Руварца у друштву без нових теза и сазнања вршите књижевну и историчарску критику без својих теза и дела.

Ако ћемо искрено ти си започео ову тему са жељом да закуцаш клин свом колеги који је очигледно спреман за одстрел и отписан од елите јер си почео тек сад да критикујеш Дејана Ристића кад је почео овај сукоб са медијима.
Одавно си отворио ову тему и ниси зуцнуо на његов рачун!

Он је бар имао храбрости да се успротиви албанским псеудоактивностима и њиховим високим званичницима који су избацивали такве тезе!

Ти сим отворио тему у част овде на крстарици!

Poslednja izmena:
Ја сам се посвађао са тобом тог трнутка кад си почео писати да је била у менталној установи а све остале пљувачине твоје сам искулирао тада и то је прелило чашу.
Но тада и раније ниси ни знао за ту информацију већ си само написао да је била хоспитализована због психичких поремећаја или си знао али си намерно тако написао то не знам.!

Dakle, nakon što nisi uspeo da pronađeš relevantni citat, nastavljaš da se ponašaš kao da je to što ti tvrdiš istina i kao da se, navodno, sećaš dobro?

Pošten čovek bi zaćutao. Ja sam čak i pronašao snimak na kojem je izjavio to na promociji svoje knjige u biblioteci Vrnjačke Banje, jer si insistirao da se mora dokazati da je to izjavio.

A ovde sad treba da se vodi diskusija o tome što ti tvrdiš, iako se nebrojeno puta do sada ispostavilo da se loše sećaš i da se svaka diskusija svede na to da se priča samo o nečemu što je tvoja konfabulacija?

Eto, čekam da čujem da čujem kako je pominjanje da je čudno kako niko nije Ristića upitao za za izbor o njegovom hospitalizovanju zbog naučnih epizoda primer da „raspnem javno čoveka“.

Isto je prilično interesantno da ti nije prva asocijacija bila da izjavom kako je Milojević mentalni bolesnik koji je zbog toga bio u ludari upravo Ristićev primer razapinjanja Milojevića što je verujem što bi svakome palo na pamet značajno pre nego toga što ja uopšteno usuđujem da postavljam pitanje da li je izneseni podatak autentičan.

Pretpostavljam da ti uopšte nisi ni svestan da je iz celog ove poprilično besmislenog ekskursa jedino što ostaje na kraju jeste da ispada da ti smatraš savršeno normalnim i legitimnim da se u javnosti priča o tome da je Miloš S. Milojević bio ludak i jedno vreme hospitalizovan zbog svoje mentalne bolesti (bez izvora), iako to ama baš niko ko se bavio Milojevićevim biografskim podacima nije tvrdio. :roll:
Добро да ли је то истина или није о Милојевићу имаш икакву информацију или тактизираш?
Добро знаш да Црнобарци немају никакву моћ да се једва изборе за страницу на википедији која им се стално брише.
И сва твоја дрвља и камења по Милошу С Милојевићу и Црнобарцима требају ли сада нешто помоћи у овом случају?

Старохебрејски , лидијски , грузински има сличности са ћирилицом.
На јеврејским кућама у време суђења мисирским боговима било исписано јагњећом крвљу слово лота као знак да су куће јеврејске које јако личи на ћирилично слово Л.

Dakle, nakon što nisi uspeo da pronađeš relevantni citat, nastavljaš da se ponašaš kao da je to što ti tvrdiš istina i kao da se, navodno, sećaš dobro?

Pošten čovek bi zaćutao. Ja sam čak i pronašao snimak na kojem je izjavio to na promociji svoje knjige u biblioteci Vrnjačke Banje, jer si insistirao da se mora dokazati da je to izjavio.

A ovde sad treba da se vodi diskusija o tome što ti tvrdiš, iako se nebrojeno puta do sada ispostavilo da se loše sećaš i da se svaka diskusija svede na to da se priča samo o nečemu što je tvoja konfabulacija?
Не ја нисам Макијавелиста "нема тела нема дела" није се ни десило!
Обојица се сећамо!
Ниси уопште позван ничим да судиш о мом поштењу брини се за своје!

Back