Jugonostalgija ili promašeni naziv

Klasično skretanje s teme kad se nekom ukaže da laže, mulja i izokreće. Na koga me to samo podsjeća?:think:

PS takvi ka ti su druga strane medalje ovih njihovih lažljivih i pokvarenih šmrkalja. Morete skupa ruku pod ruku ka i vaši uzori 41.-45. koji su zajedno lokali i klali od Vardara do Triglava. Šteta da ste vi njihova dica i unučad prikinili jednu tako lipu tradiciju ustaško-četničkog drugovanja kad ste se već pronašli na istoj valnoj duljini poput pravih srodnih duša. Kako tužna ljubavna priča :(

Ovo je gadost na n-tu potenciju.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Bruno_Bušić

Jerko Dragin, riječki udbaš koji je držao na vezi agenta Vinka Sindičića, u jednoj je od izjava prenio informaciju da je Josip Broz Tito bio odobrio Bušićevo ubojstvo:

„Kasnije sam nakon duljeg vremena od Stanka Čolaka ili Miće Marčete saznao da je Franjo Herljević, tada savezni ministar unutarnjih poslova tadašnje Jugoslavije, prethodno ishodio suglasnost vjerojatno od 'Saveznog savjeta za zaštitu ustavnog poretka' Predsjedništva tadašnje SFRJ - predsjednika Tita - i dobio odobrenje za ovakvu akciju ubojstva.
Da su sve ustase u imigraciji poubijani, ne bi se proganjali Srbi 91 iz Hrvatske.

Likvidarni pripadnici ustaskog klera, danas ''zrtve komunizma'', na Pinku i Informeru Bokan vristi - Tito nije dao nijedan ustaski svestenik da se mrko pogleda.
pobijeni-her_-franjevci.jpg

Klasično skretanje s teme kad se nekom ukaže da laže, mulja i izokreće. Na koga me to samo podsjeća?:think:

PS takvi ka ti su druga strane medalje ovih njihovih lažljivih i pokvarenih šmrkalja. Morete skupa ruku pod ruku ka i vaši uzori 41.-45. koji su zajedno lokali i klali od Vardara do Triglava. Šteta da ste vi njihova dica i unučad prikinili jednu tako lipu tradiciju ustaško-četničkog drugovanja kad ste se već pronašli na istoj valnoj duljini poput pravih srodnih duša. Kako tužna ljubavna priča :(
Infantilne inferiorije.

Likvidarni pripadnici ustaskog klera, danas ''zrtve komunizma'', na Pinku i Informeru Bokan vristi - Tito nije dao nijedan ustaski svestenik da se mrko pogleda.
Pogledajte prilog 1793187
Tipično jugopartizansko zlo. Šteta što partizanski ubojice nisu likvidirani, nego se još babuskara hvali znajući da ju ne će dirati:

https://www.vecernji.hr/vijesti/pos...u-siroki-brijeg-dorh-pokrenuo-istragu-1840831

DORH pokrenuo izvide zbog izjava partizanke s Milanovićeve inauguracije o proboju u Široki Brijeg​

Pavlinović nije nikad protuhrvatski djelovao, niti je učinio ijedan potez protiv hrvatskoga identiteta; Ante Starčević je bio i ostao pankroatist kad je to već bilo očito zastarjelo. Uporaba regionalnih imena (dalmatinski, bosanski,..) ne znači ništa.

Jesi li ti to pomislio da sam Pavlinovića ili Starčevića pominjao u konteksti ikakvih regionalnih naziva..?

Back