Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.555
Ubija i one dobre pa i vernikeBog nikoga ne muči, on sve zle ubija na licu mjesta, bez mučenja. Uh....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ubija i one dobre pa i vernikeBog nikoga ne muči, on sve zle ubija na licu mjesta, bez mučenja. Uh....
To sam i j a napisala Bog je ;ljubav i nikoge ne muci.
a zlo nema pravo da postoji
Ubija i one dobre pa i vernike![]()
Dovoljno je to sto ne sprecava sva zla ovoga sveta u kojima stradaju nevini pa i vernici, to je ta ljubav......Ma ne ubija Bog nikoga.
Dovoljno je to sto ne sprecava sva zla ovoga sveta u kojima stradaju nevini pa i vernici, to je ta ljubav......
I šta si ti sad drugačiji od vjernika koji tvrde da je Bog ljubav?
Ni jedni ni drugi ne znate kako ljubav funkcioniše, šta je Bog, i kako djeluje sloboda izbora, volje.
Bog je manifestator tvoje stvarnosti a ti si joj kreator. Eto zato Bog ne sprečava ništa.
Bog omogućava a ne bira za nas. Omogućava da se naš izbor, bilo da je osviješćen ili neosviješćen,
manifestuje za nas upravo onako kako naš nivo svjesnosti to zahtijeva.
Ti znaš još manje. Da znaš ne bi ovako lupetao.
I šta si ti sad drugačiji od vjernika koji tvrde da je Bog ljubav?
Ni jedni ni drugi ne znate kako ljubav funkcioniše, šta je Bog, i kako djeluje sloboda izbora, volje.
Bog je manifestator tvoje stvarnosti a ti si joj kreator. Eto zato Bog ne sprečava ništa.
Bog omogućava a ne bira za nas. Omogućava da se naš izbor, bilo da je osviješćen ili neosviješćen,
manifestuje za nas upravo onako kako naš nivo svjesnosti to zahtijeva.
Mnogo filozofije unosis u svoje postove pa prost covek kao npr ja ne moze da te jasno razume.
Ti kao da si pisao bibliju![]()
Ajd ovako prosto > neki nevini vernik pogine u razornom zemljotresu, nesreca do zla boga, bog taj zemljotres nije sprecio a svemocan je kako vernici tvrde.
O kakvoj slobodnoj volji onda pricas ?
Prvo Bog ne postoji.
Drugo, uzmimo da Bog postoji nema slobodnu volju kada sve unapred zna i kada zna ćak i šta će biti sa njim.
Bog je produkt tvoje mašte čiji si ti kreator. Bog ništa ne sprečava jer Bog ne postoji.
Bog ne bira ništa nego ti sam. Bog se ne manifestuje jer je izmišljen. Sve ostalo je tvoja lična zabluda.
Aha, to je taj argument dakle. Bog ne postoji.
A ti si taj koji to apsolutno zna.
Kako znaš?
Odakle ti takva sigurnost?
Šta si to doživio da to s takvom sigurnošću možeš tvrditi?
Prvo Bog ne postoji.
Drugo, uzmimo da Bog postoji nema slobodnu volju kada sve unapred zna i kada zna ćak i šta će biti sa njim.
Bog je produkt tvoje mašte čiji si ti kreator. Bog ništa ne sprečava jer Bog ne postoji.
Bog ne bira ništa nego ti sam. Bog se ne manifestuje jer je izmišljen. Sve ostalo je tvoja lična zabluda.
Zato što sam to eksperimentalno dokazao na svom primeru.
A taj primjer je?
Šta si ti sve ovdje ispisao?
Šta će Bogu slobodna volja?
Ko je i gdje ikada tvrdio da Bog ima slobodnu volju i da mu je potrebna?
Odakle ti znaš šta je pšrodukt moje mašte, jesi li možda prisutan u mom razumu?
Ti imaš iskrivljenu percepciju, primjećuješ samo ono što je stvoreno da bi iz tog stvorenog sudio o nestvorivom.
Gdje si ti pročitao da ja kažem da Bog išta bira za mene, za tebe?
Gdje si vido da ja kažem da se Bog manifestuje?
Odakle tebi znanje o nepostojanju Boga?
Ja lijepo obajsnih da je Bog MANIFESTATOR a da je apsolut u tebi kreator, onaj koji svojim izborom kreira svoju realnost.
Bog za tebe-kreatora manifestuje ono što si izborom mogućnosti stvorio u svom razumu.
Sve što si ispisao nije se odnosilo niti na jedan od mojih komentara a meni si se obraćao.
To samo govori da uopšte nisi shvatio niti bio dovoljno zainteresovan da pročitaš šta pišem,
onako kako sam ga ispisao. Sve si okrenuo po svojoj uobrazilji. Površno si čitao i na osnovu
svioje površnosti površnoi razumio i ustvari totalno promašio o čemu pričam.
Navedi primjer i objasni kako si došao do tako sigurnog zaključka.
A ja ću ti aplaudirati ili to demantovati argumentima.
Ako verujes u one baljezgarije u potopu pobio je sve osim nekolicine koje su se incestodni razmnozili posle. Pa ako verujes u te price onda moras da priohvatis i cinjenicu da je izvrsio najjevi genocid ikada. A ako llupis da su ljudi bili gresno kako onda objasnjavas da je pobio i bebe i decu i nerodjene u stomacima buducis majki...Ma ne ubija Bog nikoga.
Mi-biće (apsolut) za sebe stvaramo scenario po kojemu odvajamo svoju volju i pažnju (i s njima dušu) iz tjelesnog iskustva.
To za nas ostaje neosviješćeno, jer sam momenat smrti, izlaska duše iz tijela, niko ne može doživjeti.
Smrt je besprostorna granica preko koje našu volju selimo u drugo tjelesno iskustvo ili pak u sebe-Boga.
Primer je taj što sam bio vernik i sve ovo što ti tvrdiš tvrdio sam i ja. Samo što ja za razliku od tebe shvatio da je to bila samo moja mašta, a ne stvarnost.
Radio sam sve što se od mene tražilo, a nisam dobio ništa. Nikakav odgovor niti bar znak da Bog postoji. A onda sam pročitao Bibiliju istažio istoriju religije i svhatio sam dovoljno da budem siguran.
Ako verujes u one baljezgarije u potopu pobio je sve osim nekolicine koje su se incestodni razmnozili posle. Pa ako verujes u te price onda moras da priohvatis i cinjenicu da je izvrsio najjevi genocid ikada. A ako llupis da su ljudi bili gresno kako onda objasnjavas da je pobio i bebe i decu i nerodjene u stomacima buducis majki...
Čak ne vjerujem niti u Boga, ali zato imam bezuslovno povjerenje u njega.
Ja ipak mislim da se ti obraćaš na pogrešnu adresu.
Upravo objasnih nekom drugom da ja uopšte nisam taj kojemu se obraćate.
Nisam vjernik, nisam religiozan... o kakvom potopu pričaš?
Ja uopšte nisam iz te priče, bez obzira da li se potop uistinu desio ili ne, kao i kako i zašto.
...
Ajd' Boga ti, ne budi ti zapoviđeno, pročitaj bar par komentara na ovoj stranici da se ne ponavljam. hahahaha
Imaš sve lijepo objašnjeno.
Pa ti rece nisi vernik al imaš poverenje. Jedno bez drugog neće da može...