Kako je nastao Bog? | dr Miroljub Petrovic

a jel postojao mrak?
Mrak je posledica ulaska u senku, Zemlja se okrene i mi se nađemo u njenoj senci i vidimo Mrak. Mrak zapravo ne postoji, nego naš um tumači nedostatak svetlosti kao crnilo. Mrak je prevara našega uma koji tako tumači nedostatak svetlosti. Mi vidimo Mrak ali on ne postoji.
Ali Bog jer duhovna svetlost, informacija je svetlost za um. A nedostatak prave informacije je tama.
Tako da je u duhovnom svetu i tama svetlost ali pogrešna svetlost.
A u Miroljubovom učenju ima i svetla i tame.
Po mom mišljenju bolje se kloniti takvih

Mrak je posledica ulaska u senku, Zemlja se okrene i mi se nađemo u njenoj senci i vidimo Mrak. Mrak zapravo ne postoji, nego naš um tumači nedostatak svetlosti kao crnilo. Mrak je prevara našega uma koji tako tumači nedostatak svetlosti. Mi vidimo Mrak ali on ne postoji.
Ali Bog jer duhovna svetlost, informacija je svetlost za um. A nedostatak prave informacije je tama.
Tako da je u duhovnom svetu i tama svetlost ali pogrešna svetlost.
A u Miroljubovom učenju ima i svetla i tame.
Po mom mišljenju bolje se kloniti takvih
a u cijoj senci je prebivao bog pre nego sto je odlucio da pocne da stvara
jel i njega um varao da je mrak a u stvari samio je nedostajalo svetlosti?

a u cijoj senci je prebivao bog pre nego sto je odlucio da pocne da stvara
jel i njega um varao da je mrak a u stvari samio je nedostajalo svetlosti?
Znaš šta su fraktali, I hologram. E Bog tako nekako izgleda. Ima tri lica i mrak nastane kad sin ocu okrene leđa.tada on svojim telom pravi senku i živi u mraku. tada više sin nije u Očevoj svetlosti nego živi u svetlosti svoga znanja.
Malo je to komplikovano da se objasni ovako u jednom postu
Mi živimo u nekom ljudskom znanju. čovečanstvo je iz Božanskog znanja izvuklo šta mu odgovara i to nam je servirano. i mi sad živimo u tom znanju koje je tama u odnosu na Božiije sveznanje.

Kako je nastao Bog? dr Miroljub Petrovic​

Sin - Tata kako je nastala kifla ?
Tata - Ispekao je pekar.
Sin - Tata ko je ispekao pekara ?

dr Miroljub Petrovic - kaze da Boga niko nije stvorio, da on postoji oduvek, i da je sve nastalo od njega, i onda je rekao da zivo nastaje od zivog, i da zivo ne moze da nastane od nezivog.
:think:

Uvod je veoma glup.
Dal si ikada cuo za nesto da nema ni pocetka nit kraja,da je uvek postojalo i da ce postojati?
Vreme je oduvek postojalo i postojace bez obzira dal zemlja postoji ili ako nestane
Prostor oduvek postoji i postojace bio mali ili veliki
Energija oduvek postoji i uvek ce postojati bez obzira dal je toplotna,mehanicka ,hemijska i slicno jer ona moze da menja oblik,
E pa ako si ovo razumeo,onda ce ti biti lakse da razumes i da je Bog oduvek postojao i postojace jer on je zivo bice veoma inteligentno i mocno,ali i pravedno,on je vladar nad svim dimenzijama koje znamo i koje ne znamo,bas kao i bezbroj cula koje ima nas organizam uz pomoc bezbroj senzora.

Uvod je veoma glup.
Dal si ikada cuo za nesto da nema ni pocetka nit kraja,da je uvek postojalo i da ce postojati?
Vreme je oduvek postojalo i postojace bez obzira dal zemlja postoji ili ako nestane
Prostor oduvek postoji i postojace bio mali ili veliki
Energija oduvek postoji i uvek ce postojati bez obzira dal je toplotna,mehanicka ,hemijska i slicno jer ona moze da menja oblik,
E pa ako si ovo razumeo,onda ce ti biti lakse da razumes i da je Bog oduvek postojao i postojace jer on je zivo bice veoma inteligentno i mocno,ali i pravedno,on je vladar nad svim dimenzijama koje znamo i koje ne znamo,bas kao i bezbroj cula koje ima nas organizam uz pomoc bezbroj senzora.
Nažalost vreme i prostor ne postoje, postoji jedno stalno spiralno kretanje u beskraju. A prostor i vreme sunastali iz potrebe uma da meri stvari, da na neki način ograniči beskraj kako bi mu dodelio smisao i mogao to da izmeri.
Energija je isto tako nastala. Energija sama po sebi ne postoji nego se pojavljuje u sadejstvu raznih objekata u svemiru. Toplota nije ništa drugo do kretanje, što se čestice brže kreću to je njihova temperatura veća. Na minus 273k staje kretanje i nema više temperature pa nema ni energije.

Back