Гром

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Један нови свет

  Још је царство небеско као благо сакривено у пољу, које нашавши човек сакри и од радости зато отиде и све што има продаде и купи поље оно. Мат 13.44
  У својим текстовима покушавам да читаоцима приближим један нови свет, духовни свет,небо, неби ли још неко завирио у њега и пронашао благо. То небо је део нас самих и деца га обилато користе до седме године, а касније будући да бивају учена да интелектуално, кроз логику, сагледавају свет, све мање користе. Тај интуитивни нашин сагледавања света и збивања око нас нам омогућава да видимо небо и шта је то небески нашин виђења и мишљења.
  Сви људи имају идеје у свом уму које долазе са неба, те наше десне мождане хемисвере ако можемо тако рећи, али пошто нам то изгледа као лудост за логички део и наш интелект, ми те идеје одбацујемо, стајући на страну сотоне, тог нашег интелекта. Јер он је противник Божји у нама, он се противи да ми не прихватамо те идеје које се рађају у нашем уму а потичу с неба. Јер интелект преставља земљу и земаљски начин мишљења. Речи не могу описати царство небеско, тај свет у који покушавам да вас наведем да завирите. Али ја рачунам да ће ови моји текстови навести ваш интелект да мало застане и да ви ухвативши идеје које ће доћи са вашег неба, успете да завирите у тај свет и да и сами откријете благо тамо скривено.
  Да бисте отворили свој ум који је заборавио како изгледају нове идеје, потребно је да мало застанете док читате ове моје текстове који ће вам испрва изгледати као једна велика глупост и лудост, и да мало размишљате на тему: шта то овај покушава да каже овако безвезе набацано без икаквог смисла? Никако не пристајте на идеју која ће доћи од вашег интелекта да је све ово што пишем глупост, јер онда нећете моћи да видите идеје које би дошле са неба од Дрвета Живота, од Разума у вама.
  Све што треба да видите треба да дође из вас самих кроз идеје које ће се рађати у вашем уму, А кад почнете гледати на небо видећете и ствари о којима вам ја нисам писао, По томе ћете знати да ви гледате у један стваран свет, јер видевши неописиву лепоту знаћете да су вам духовне очи отворене и да ви сами видите а не да вам је то неко испричао, Када једном откријете то благо, то семе живота у вама, и поверујете у све то, неопходно ће бити да то семе заливате делајући у складу са вером да би семе донело род у вама и да би сте кушали плодове са дрвета живота

  Не би било лоше да се текстови у блогу читају од првог па нагоре.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top