a ko sme :pPp od vas da prizna...

velibor_b:
kad bih rekaoda sam poslije 30 prestao da brojim,ispalo bi da lazem...
ali se licno ja postidim kad vidim ove likove sto su ispod cifre od 10....
mozda sam ja nimfoman.manijak.... ko to zna?
bitno je da jue svima bilo lijepo, svi zadovoljni....
...i šta sa njima ...
...baciti ih lavovima...
...jer ih majka priroda nije podarila yebačkim potencijalom.....

Evo prilike da muskarci, mozda po prvi put, budu iskreni a devojke da se malo zanimaju...Da li ste nekada, kada vas neko pita ,,brate, sa kolko si riba spavao?,, rekli istinu? Evo ja cu prvi, nema lazi, prevare.Ni vi ni ja ne znamo identitet jedni drugih, pa da bi nas bilo sramota...Dakle, ja imam 24 godine i spavao sam sa 7 riba i uopste ne znam da li je to malo ili mnogo.Prvi put u 18...Ajd sad vas da vidim. Nemojte se glupirati npr. imam 18 god. i opalio sam 22 ribe...Samo iskreno... 8-)

E ne mogu da verujem...Pa sta vam je ljudi? Sta ste se stisli? Izgleda da sam jedini iskren ovde...A lepa je prilika da razmenimo iskustva...Siguran sam da vecina muskaraca misli da je spavalo sa premalo devojaka za svoje godine.Nije bitna cifra, nego, eto, palo mi na pamet...Siguran sam da cesto slazete iako vas neko pita za broj, a ovo je prilika da budete iskreni sami prema sebi...Cesto slusam ``muskarcine,, koji kazu ``au ala sam preksinoc povalio jednu, a tek sinoc...``, a jos ni brada nije pocela da mu raste...Ovim testom mozete da vidite prava iskustva drugih momaka, i prestanete da zivite u zabludi da ako imate 20 godina i do sada 2 ribe, mislite da je to malo...

shokne:
Sta ti imas od toga ako ti kazem sa koliko sam riba spavao?
Sto se tice tvog ucinka malo je ako si nezadovoljan njime,a mnogo je ako si zadovoljan
Ja sam samo pokusao da pokrenem neku zanimljivu temu.Tvoj odgovor je prilicno dobar i filozofski u isto vreme :-)
Nemam ja nista od toga, nego mislim da ce se ljudi osloboditi frustracija ukoliko ih imaju, a siguran sam da ima takvih, a sve to bez potrebe...

Back