Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Ne mozes biti nimfoman...to su zene. a za muskarce je drugi naziv, ali sam zaboravila sad...umorna sam...nesto kao ginekolog...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pipi Langstrumpf:Njoj je to vazno i ponosna je sto je tako i uradila. Nije rekla da mi treba da se stidimo sto i mi nismo tako postupili. Da je rekla tako nesto morali bi da se svadjamo s njom, a ovako nema potrebe. :|
samomama:Ima jedna zezancija,ovako nekako,davno sam to cula,pa ne znam hocu li se bas sjetiti dobro:
1.jedan ko nijedan
2. Snjezana i 7 patuljaka
3.Ali baba i 40 razbojnika
4. Hiljadu i jedna noc ..................................
A sta se boduje druze?Aleksej_BASO:Velibore... Niko te ovde izgleda ne ferma, drugi kvaliteti sad se boduju na listi...![]()
...i šta sa njima ...velibor_b:kad bih rekaoda sam poslije 30 prestao da brojim,ispalo bi da lazem...
ali se licno ja postidim kad vidim ove likove sto su ispod cifre od 10....
mozda sam ja nimfoman.manijak.... ko to zna?
bitno je da jue svima bilo lijepo, svi zadovoljni....
Ajde da ti vjerujem?Aleksej_BASO:MA salio sam se za to...
Tako ide jedna pesma...
Nemoj tako grubo!!!!sinmbad:...i šta sa njima ...
...baciti ih lavovima...
...jer ih majka priroda nije podarila yebačkim potencijalom.....
Malo bi mogo da se smiris Simbade moreplovce,moze ti potonuti ta tvoja ladja!!!sinmbad:...a jel a ti si neki opaki yebač...
...a nisi precizirao za koju populacionu grupu si namenio gasne komore....
...ajde budi decidan...
Ti cisto informativno a ja cisto zezanja radi i sve je u redu...sinmbad:....ma jok bre...
....nego čisto informativno.... 8-)
ne sekiraj se, ce si bude...ivam91:Ja jedna debela nula......![]()
Ja sam samo pokusao da pokrenem neku zanimljivu temu.Tvoj odgovor je prilicno dobar i filozofski u isto vreme :-)shokne:Sta ti imas od toga ako ti kazem sa koliko sam riba spavao?
Sto se tice tvog ucinka malo je ako si nezadovoljan njime,a mnogo je ako si zadovoljan