- Poruka
- 409.100
Kako bi ta promena uticala na vas lično?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
buduci da je EU privatno vlasnistvo londonskog hegemona, iselio bih se u Burkina Faso..........ne zelim biti nicija ovca.Kako bi ta promena uticala na vas lično?
+ podrazumevano definitivno odricanje od dela drzavne teritorije,Negativne:
Nesmetano kretanje raznih "doktora i inzenjera" koje je glupa Merkelka nekriticki prihvatala oberucke.
Moguc porast terorizma usled tih pripadnika religije mira.
Nesto nisam bas za EU u zadnje vreme.samo sam da ih koristimo i uzimamo parice.Kako bi ta promena uticala na vas lično?
Kako bi ta promena uticala na vas lično?
buduci da je EU privatno vlasnistvo londonskog hegemona, iselio bih se u Burkina Faso..........ne zelim biti nicija ovca.
).и сад ако ти падне цела та бирократска Срања на главу са све неким потраживањима..плашим се да ми то нећемо преживимо.Nesto nisam bas za EU u zadnje vreme.samo sam da ih koristimo i uzimamo parice.
Nemoj tako daleko, Ćacilend ti je bliži a i bliži srcu.buduci da je EU privatno vlasnistvo londonskog hegemona, iselio bih se u Burkina Faso..........ne zelim biti nicija ovca.
ja sam u EU za dobrobit Srbije.Ево још једног што живи у ЕУ, а нас тера да живимо у Ћаци свињцу, јер ЕУ не ваља.
Lažeš Milune, masni su ti zubibuduci da je EU privatno vlasnistvo londonskog hegemona, iselio bih se u Burkina Faso..........ne zelim biti nicija ovca.
Interes bate interesТипичан Ћаци.
Само гледа како ће неког да преје.бе за паре.

Dosta ljudi bi napustilo drzavu i otislo da radi u istoj.
Sto ides na Horgos pored zive Djale? Tamo se ceka 3 puta krace.Kad bi Srbija postala deo EU, više se ne bih smarao tri sata na granici kad idem da gledam koncert u Budimpešti.