Kako provaljujete da li vas laže?

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
43.870
Nešto deluje potpuno logično, deluje da je sa nekom osobom imao i/ili sad ima nešto više od prijateljstva - vidite način komunikacije, šta se dešava, ali on tvrdi da to nije tačno. A vi se onda osećate kao mlad majmun.

Kako biste provalili da li govori istinu? Da li je uopšte bitno to šta kaže ili to što vi osećate?

(Može i obrnuto za žene.)

M?

Mislim, ako kažete privatni detektiv, jasno vam je da je to skupo rešenje !😒

Kako biste provalili da li govori istinu?
Tražio bih da upoznam tu osobu i da vidim šta jeste šta nije, kroz priču će se provaliti šta jeste, a šta nije. Konkretno može se desiti da im se priče ne podudaraju, a ako se ne podudaraju to znači nešto ...
Da li je uopšte bitno to šta kaže ili to što vi osećate?
Pa ni jedno ni drugo nije bitno, samo ono što se vidi i pritom razume.

Šta znam jedna moja bivša me je par puta testirala tako što mi je slala neke svoje poznanice da me "muvaju" i tako testirala da li sam lojalan.
Položio sam test :)
(dobrim delom i zbog toga što ona nije znala šta je zapravo moj tip 🙈)

Nešto deluje potpuno logično, deluje da je sa nekom osobom imao i/ili sad ima nešto više od prijateljstva - vidite način komunikacije, šta se dešava, ali on tvrdi da to nije tačno. A vi se onda osećate kao mlad majmun.

Kako biste provalili da li govori istinu? Da li je uopšte bitno to šta kaže ili to što vi osećate?

M?

Nikako, ili kasno...
Biram da verujem rečenom, sve dok se suprotno ne dokaže. Istina je spora, ali uvek ispliva? Laž je laka, a za istinu treba potvrda...
Često su sumnje projekcije nas samih?
Pošten misli da su svi pošteni, a prevareni i prevaranti - da svi varaju?

Ако је у кревету постојала јака страст (квалитет, не квантитет), а онда се то сведе на нижи ниво... Онда се са доста добром сигурношћу може рећи да је имао или има "другарицу".

Nikako, ili kasno...
Biram da verujem rečenom, sve dok se suprotno ne dokaže. Istina je spora, ali uvek ispliva? Laž je laka, a za istinu treba potvrda...
Često su sumnje projekcije nas samih?
Pošten misli da su svi pošteni, a prevareni i prevaranti - da svi varaju?
Ćao 😊

Tako sam nešto i ja primenjivala u životu, da verujem rečenom. Što neko reče onda si unapred spreman da i ispadneš magarac na kraju

M?

Praksa. To sam naučila u svom poslu.Mi to zovemo Objektivni nalaz - opipljivo i realno. To što neko govori - uzima se sa rezervom.

Back