Kada vas muškarac odbije?

Par pitanja za naše dame 😉

Kako reagujete kada vas odbije muškarac koji vam se dopada?
Šta mislite koliko se ovo često dešava i šta su najčešći razlozi?
Kakva su vaša iskustva?
Samo jednom sam doživela odbijanje ali je to uradio na lep nacin,
Nije neko iskustvo ali reagovala sam normalno jer smo odrasle osobe
Rekla sam sebi tada..ko zna za šta je to dobro

Moj sin nedavno odbio jednu devojčicu (imaju nepunih sedam godina) koja ga pitala da joj bude "decko" rekavši: ne mogu ja to, ne da mi mama da imam devojku.
Samo se nadam da nece to da koristi za odbijanje i za 20 godina.
Mada, bilo bi vise nego efikasno.
Eto nekom ideja ako ne zna kako odbiti. Upalice dvesta posto.
:lol:
sin ti je mali genijalac

Moj sin nedavno odbio jednu devojčicu (imaju nepunih sedam godina) koja ga pitala da joj bude "decko" rekavši: ne mogu ja to, ne da mi mama da imam devojku.
😅😂😂 preslatko. Sto si mu zabranila inace? :D
Mada, bilo bi vise nego efikasno.
Eto nekom ideja ako ne zna kako odbiti. Upalice dvesta posto.
Danasnjim muskarcima to ne treba, oni nisu u lrilici da odbijaju 🥲

Мушкарци нон-стоп одбијани, њих одбије неки мушкарац и одмах смак света. Жена кад одбије држи до себе, мушкарац кад одбије он је нарцис. Жена одбије 1000 њих и сме и даље да кука на мушкарце, мушкарац вечити самац кад одбије јако ретку прилику кажу како се усуђује, сад више нема права да кука на жене.

Ја сада одбијам јер не желим да упознајем њене нити желим да она упознаје моје, да сам раније имао прилике не би тако било, не могу сад са 35 први пут да девојку упознајем са својима и да показујем како ми је и до секса, то се ради са 20 и тада се пробија лед, вас није срамота од својих родитеља што имате секс јер сте то решили са 20. Зашто бих девојку морао да упознајем са својим родитељима? Сутра кад се венчате и добијете децу, јел то треба крити од родитеља? У каснијим годинама се не може наћи девојка и јел нисам у праву што се жалим како је први пут требало у вези да будем са 20? Једино за шта сам је за скривено пријатељство са повластицама, за неке заједнице не, ја нисам пробио лед кад је требало.

Мушкарци нон-стоп одбијани, њих одбије неки мушкарац и одмах смак света. Жена кад одбије држи до себе, мушкарац кад одбије он је нарцис. Жена одбије 1000 њих и сме и даље да кука на мушкарце, мушкарац вечити самац кад одбије јако ретку прилику кажу како се усуђује, сад више нема права да кука на жене.
Za zenu je veza ili šema rizik, jer moze da zatrudni, a i s obzirom da su slabiji pol mora da gleda sa kakvom budalom ima posla, za muškarce nema rizika. Muškarac kad spava sa njih 1000 je j.bac, zena kaf spava sa njih 10 je *****. Sve ima prednosti i mane, nije lakse ni njima ni nama. Njima jeste lakse da dodju do seksa, al vecinu zena to ne zanima, zele da vole i budu voljene. Muskarcima je lakse da imaju nasumičan seks, jer se mi ne vezujemo tako lako. E sad to sto zene dobijaju brdo paznje online, za to su krivi muskarci plaćenici, al ne znam ja sam stara skola, ja sam za uzivo vise.
Ја сада одбијам јер не желим да упознајем њене нити желим да она упознаје моје, да сам раније имао прилике не би тако било, не могу сад са 35 први пут да девојку упознајем са својима и да показујем како ми је и до секса, то се ради са 20 и тада се пробија лед, вас није срамота од својих родитеља што имате секс јер сте то решили са 20. Зашто бих девојку морао да упознајем са својим родитељима? Сутра кад се венчате и добијете децу, јел то треба крити од родитеља? У каснијим годинама се не може наћи девојка и јел нисам у праву што се жалим како је први пут требало у вези да будем са 20? Једино за шта сам је за скривено пријатељство са повластицама, за неке заједнице не, ја нисам пробио лед кад је требало.
Kije fiksacije, svaka čast. Sa 35 obicno treba da ne zavisis od roditelja

I oni su tebe tako dobili.
Знам али не могу да се ослободим тога, људи су такви, нелогични, па осуђују..

Za zenu je veza ili šema rizik, jer moze da zatrudni, a i s obzirom da su slabiji pol mora da gleda sa kakvom budalom ima posla, za muškarce nema rizika.
Има ризика и за мушкарце, мушкарац исто може да буде ко зна с каквом, можда ће имати посла са бившим, са њенима итд. Ја лично се исто плашим њене трудноће тако да бих пазио на то, можда не бих ни хтео класичан секс, али мислим да би ми то још више смањило шансе јер жене то хоће.

Njima jeste lakse da dodju do seksa, al vecinu zena to ne zanima, zele da vole i budu voljene.
Да ли жене занима мажење или интима без секса? Ја бих и тако. И ја исто желим да волим и да будем вољен. Ако жена не жели ни мажење онда је стварно у питању дистанца и недостатак заинтересованости.

Kije fiksacije, svaka čast. Sa 35 obicno treba da ne zavisis od roditelja
То што неко има свој динар не значи да има слободу и да сме отворено да прави глупости јер сутра можда неће имати, мене ни на фејсу нико не издржава па не могу да трпим вређања.

Par pitanja za naše dame 😉

Kako reagujete kada vas odbije muškarac koji vam se dopada?
Šta mislite koliko se ovo često dešava i šta su najčešći razlozi?
Kakva su vaša iskustva?
Dešavalo se,...ne baš učestalo. Razlozi me često nisu mi zanimali, svako ima svoje.
Pre ili kasnije, sve se sazna. Nije da me bas mnogo bilo briga. Ja sam od onih žena,..
kad nesto ne ide, ne treba ni forsirati.

Не него својих родитеља и своје сексуалности од родитеља.
Druze moj, imas 35 godina 🤷😅
Ja se jednom napio na nekom rodjendanu, ne bas tako davno, e sad, u pomucenoj pameti, zaboravim da zivim sam, i odem umesto kod sebe u stan, kod mojih roditelja kuci, sa bivsom, sad kao drugari sa benefitima, i povatamo se, moja keva ulazi u sobu 5 sati, ona se probudila da ide na posao, kao sine da li si ti normalan, mi u pozi 😂 Buraz, svoj si covek kakvi crni roditelji.
Ne kazem doslo mi je da u zemlju propadnem od stida, mogu misliti njoj kako je bilo, al zivot ide dalje. Nek ti ovo bide trzaj.

Poslednja izmena:
Било је пар жена на бившем послу које су ми давале знаке, смешкале се......нису ми се свиделе...кад су сконтале да никад ништа нећу покушати после ми се никад са смешком нису обратиле, штавише биле су увек надрндане, тешка злопамтила

Осамостали се на било који начин нпр побегни у други град под изговором посла. Треба ти приватност, да будеш свој на своме, па ће доћи и све остало

Poslednja izmena:
Druze moj, imas 35 godina 🤷😅
Ja se jednom napio na nekom rodjendanu, ne bas tako davno, e sad, u pomucenoj pameti, zaboravim da zivim sam, i odem umesto kod sebe u stan, kod mojih roditelja kuci, sa bivsom, sad kao drugari sa benefitima, i povatamo se, moja keva ulazi u sobu 5 sati, ona se probudila da ide na posao, kao sine da li si ti normalan, mi u pozi 😂 Buraz, svoj si covek kakvi crni roditelji.
Ne kazem doslo mi je da u zemlju propadnem od stida, mogu misliti njoj kako je bilo, al zivot ide dalje. Nek ti ovo bide trzaj.
У пози ви или твоји? Ја бих тако нешто могао да пробијем да 20 али сада никако осим ако није тајно.

Back