- Poruka
- 11.467
pa zar se nisi dobrovoljno prijavila da im držiš svećuMhmmm...
Dvoje se tako igrali igrali igrali i nastala ja, pa vi vidite treba li vam ovakva budala u zivotu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa zar se nisi dobrovoljno prijavila da im držiš svećuMhmmm...
Dvoje se tako igrali igrali igrali i nastala ja, pa vi vidite treba li vam ovakva budala u zivotu![]()

Pa toMislis da bolje ukrste DNK grancice pa nastane genije
Moze, ajde igrajte se
Sta sve necu ciniti za covecanstvo!
opa, pa to je vec ozbiljna produkcija, posto nemamo nikog za zvuk moraces ti da proizvodis zvukeMa jok, ti snimas, ja brinem o osvetljenju.

Samo jednom sam doživela odbijanje ali je to uradio na lep nacin,Par pitanja za naše dame
Kako reagujete kada vas odbije muškarac koji vam se dopada?
Šta mislite koliko se ovo često dešava i šta su najčešći razlozi?
Kakva su vaša iskustva?
Moj sin nedavno odbio jednu devojčicu (imaju nepunih sedam godina) koja ga pitala da joj bude "decko" rekavši: ne mogu ja to, ne da mi mama da imam devojku.
Samo se nadam da nece to da koristi za odbijanje i za 20 godina.
Mada, bilo bi vise nego efikasno.
Eto nekom ideja ako ne zna kako odbiti. Upalice dvesta posto.

Moj sin nedavno odbio jednu devojčicu (imaju nepunih sedam godina) koja ga pitala da joj bude "decko" rekavši: ne mogu ja to, ne da mi mama da imam devojku.
Danasnjim muskarcima to ne treba, oni nisu u lrilici da odbijajuMada, bilo bi vise nego efikasno.
Eto nekom ideja ako ne zna kako odbiti. Upalice dvesta posto.

duša malaNisam mu stvarno zabranila haha, u sali sam mu rekla da moze da ima devojku tek kad napuni 50 i on ozbiljno shvatio. Sada je svakako mali za devojke![]()
Sramio bi se svoje devojke?Једино за шта сам је за скривено пријатељство са повластицама,
Не него својих родитеља и своје сексуалности од родитеља.Sramio bi se svoje devojke?
I oni su tebe tako dobili.Не него својих родитеља и своје сексуалности од родитеља.
Za zenu je veza ili šema rizik, jer moze da zatrudni, a i s obzirom da su slabiji pol mora da gleda sa kakvom budalom ima posla, za muškarce nema rizika. Muškarac kad spava sa njih 1000 je j.bac, zena kaf spava sa njih 10 je *****. Sve ima prednosti i mane, nije lakse ni njima ni nama. Njima jeste lakse da dodju do seksa, al vecinu zena to ne zanima, zele da vole i budu voljene. Muskarcima je lakse da imaju nasumičan seks, jer se mi ne vezujemo tako lako. E sad to sto zene dobijaju brdo paznje online, za to su krivi muskarci plaćenici, al ne znam ja sam stara skola, ja sam za uzivo vise.Мушкарци нон-стоп одбијани, њих одбије неки мушкарац и одмах смак света. Жена кад одбије држи до себе, мушкарац кад одбије он је нарцис. Жена одбије 1000 њих и сме и даље да кука на мушкарце, мушкарац вечити самац кад одбије јако ретку прилику кажу како се усуђује, сад више нема права да кука на жене.
Kije fiksacije, svaka čast. Sa 35 obicno treba da ne zavisis od roditeljaЈа сада одбијам јер не желим да упознајем њене нити желим да она упознаје моје, да сам раније имао прилике не би тако било, не могу сад са 35 први пут да девојку упознајем са својима и да показујем како ми је и до секса, то се ради са 20 и тада се пробија лед, вас није срамота од својих родитеља што имате секс јер сте то решили са 20. Зашто бих девојку морао да упознајем са својим родитељима? Сутра кад се венчате и добијете децу, јел то треба крити од родитеља? У каснијим годинама се не може наћи девојка и јел нисам у праву што се жалим како је први пут требало у вези да будем са 20? Једино за шта сам је за скривено пријатељство са повластицама, за неке заједнице не, ја нисам пробио лед кад је требало.
Знам али не могу да се ослободим тога, људи су такви, нелогични, па осуђују..I oni su tebe tako dobili.
Има ризика и за мушкарце, мушкарац исто може да буде ко зна с каквом, можда ће имати посла са бившим, са њенима итд. Ја лично се исто плашим њене трудноће тако да бих пазио на то, можда не бих ни хтео класичан секс, али мислим да би ми то још више смањило шансе јер жене то хоће.Za zenu je veza ili šema rizik, jer moze da zatrudni, a i s obzirom da su slabiji pol mora da gleda sa kakvom budalom ima posla, za muškarce nema rizika.
Да ли жене занима мажење или интима без секса? Ја бих и тако. И ја исто желим да волим и да будем вољен. Ако жена не жели ни мажење онда је стварно у питању дистанца и недостатак заинтересованости.Njima jeste lakse da dodju do seksa, al vecinu zena to ne zanima, zele da vole i budu voljene.
То што неко има свој динар не значи да има слободу и да сме отворено да прави глупости јер сутра можда неће имати, мене ни на фејсу нико не издржава па не могу да трпим вређања.Kije fiksacije, svaka čast. Sa 35 obicno treba da ne zavisis od roditelja
Dešavalo se,...ne baš učestalo. Razlozi me često nisu mi zanimali, svako ima svoje.Par pitanja za naše dame
Kako reagujete kada vas odbije muškarac koji vam se dopada?
Šta mislite koliko se ovo često dešava i šta su najčešći razlozi?
Kakva su vaša iskustva?
Druze moj, imas 35 godinaНе него својих родитеља и своје сексуалности од родитеља.
Мушкарци нон-стоп одбијани, њих одбије неки мушкарац и одмах смак света. Жена кад одбије држи до себе, мушкарац кад одбије он је нарцис. Жена одбије 1000 њих и сме и даље да кука на мушкарце, мушкарац вечити самац кад одбије јако ретку прилику кажу како се усуђује, сад више нема права да кука на жене.
Ја сада одбијам јер не желим да упознајем њене нити желим да она упознаје моје, да сам раније имао прилике не би тако било, не могу сад са 35 први пут да девојку упознајем са својима и да показујем како ми је и до секса, то се ради са 20 и тада се пробија лед, вас није срамота од својих родитеља што имате секс јер сте то решили са 20. Зашто бих девојку морао да упознајем са својим родитељима? Сутра кад се венчате и добијете децу, јел то треба крити од родитеља? У каснијим годинама се не може наћи девојка и јел нисам у праву што се жалим како је први пут требало у вези да будем са 20? Једино за шта сам је за скривено пријатељство са повластицама, за неке заједнице не, ја нисам пробио лед кад је требало.
У пози ви или твоји? Ја бих тако нешто могао да пробијем да 20 али сада никако осим ако није тајно.Druze moj, imas 35 godina
Ja se jednom napio na nekom rodjendanu, ne bas tako davno, e sad, u pomucenoj pameti, zaboravim da zivim sam, i odem umesto kod sebe u stan, kod mojih roditelja kuci, sa bivsom, sad kao drugari sa benefitima, i povatamo se, moja keva ulazi u sobu 5 sati, ona se probudila da ide na posao, kao sine da li si ti normalan, mi u poziBuraz, svoj si covek kakvi crni roditelji.
Ne kazem doslo mi je da u zemlju propadnem od stida, mogu misliti njoj kako je bilo, al zivot ide dalje. Nek ti ovo bide trzaj.