a ko sme :pPp od vas da prizna...

A sta ako neko ne zna koliko je imao partenera? Na primer, neko se potrudi da ti ispuni zelju i da ti nadje bliznakinje, jer parama sve moze da se kupi, pa ti naizmenicno da jednu, pa ti onda da drugu, i onda, jednom da ti trecu pa se ispostavi da su njih tri, trojke, rodile su se kao identicne trojke, ali to otkriju detektivi, ali taj koji je spavao sa njima on bas nije siguran da li su bile dve ili tri.Kako ce on da odgovori na ovu temu?

B€nD€r:
I to pise covek koji u 2 ujutru visi na forumu, a ima vise od 20 poruka dnevno, sto ce reci da provodi bar 8-10 sati dnevno za racunarom. :roll:

Debra a sta se ti javljas RADNIM DANOM na forum 8 sati?

alya:
A sto puno srece? Zar ce joj trebati...mozda vec ima srecu... :confused:

Ne njoj, nego NJEMU..... :lol: Te nevino udate kada poduvljaju pod stare dane... Uh!!

JA nih bih nevinu ozenio ni u ludilu! :shock:

blondi:
elem ovako... gazdarica upravo ustanavlja da forum gubi smisao... slažem se sa njom i dajem joj full support stoga otvaram ovaj topic... mislim da če biti zanimljivo 8)

pošto smo forumaši poznati po takmičenju tipa čiji je duži, koliko puta masturbiramo, ko je gde i na koji način i svi sve znamo i bla bla...

ajde sad lepo fino iskreno CIFRE na videlo :wink:

dakle znači: koliko partnera/ki ste imali dosada??? (znači sex, do kraja, ne ono malo muvali se...)

ne znam tacan broj, treba da razmislim, ali sam stao tu negde kod oko desetak, a ti mache?

Back