a ko sme :pPp od vas da prizna...

marija_pcela:
Pa kada sam rekla svoju cifru jedan, "prijateljice" su mi se smejale u lice i kazu kako sam ja josh uvek mala neiskusna a one su opasne mace koje su ih promenile podosta i kao sve su ih one koristile seksualno i shutnule. Posle toga bilo me je malo stid iako mi je taj jedan vredan zlata jer poznaje mene i moje potrebe. Sada imamo i dete, a cisto sumnjam da su one imale takav kvalitetan seks a sve su jako nafurane i one zaista vredne momke oko sebe odbacuju iz nekih svojih kompleksa.

A sada ti njima vracas preko foruma?

marija_pcela:
Pa kada sam rekla svoju cifru jedan, "prijateljice" su mi se smejale u lice i kazu kako sam ja josh uvek mala neiskusna a one su opasne mace koje su ih promenile podosta i kao sve su ih one koristile seksualno i shutnule. Posle toga bilo me je malo stid iako mi je taj jedan vredan zlata jer poznaje mene i moje potrebe. Sada imamo i dete, a cisto sumnjam da su one imale takav kvalitetan seks a sve su jako nafurane i one zaista vredne momke oko sebe odbacuju iz nekih svojih kompleksa.
Pcelice, ponasas se isto kao i te tvoje drugarice - Pljujes one koji su drugaciji od tebe...
Da se ipak ne radi o nekom kompleksu ili prikrivenom nezadovoljstvu necim?!

Car Zg:
A šta da ti priznam. Ako kažem puno nećeš vjerovat, ako kažem malo mislit ćeš za sebe da si opaka faca. Mislim i temu si otvorio kako bi se uvjerio da je tvoj broj dobar. Rađe se zapitaj koliko si privlačnih cura (to su ti one kad uđu u birtiju i 10 tipova za stolom kaže "e ja bi ovo qarao", a mogu biti solidne, dobre, vrlo dobre, odlične) trpao...

Upravo tako, bitnije mi je da budem sa jednom dobro zenskom nego sa 5 krsheva, da bih posle mogao da se hvalim ;)

Pipi Langstrumpf:
:( :( :( :(....pricate o zenama kao da su krompiri...koliko si krompira pojeo? jel to mnogo ili malo? Jel ti muka? Koliko krompira mozes da pojedes za 5 minuta? Gde je tu dusa? Ljubav? Vernost? SMISAO? (A zalite se na zene koje ne vole iskreno vec vole novac-ha!) :( :( :( :(....

Nisu nasli smisao. Nisu imali inteligenciju kad su poceli sa seksom da nadju neki smisao u zivotu i u seksu, nego su sve radili kao zivotinje.

pressurebanane-1.jpg

Back