alal
Iskusan
- Poruka
- 6.613
Pa shta ce da traze? Zabu? Zasto tako zacudjeno zborish u vezi princa? Normalno je da svako sebi trazi ono sto smatra da mu je potrebno, pa ako je princ, princ je. Malo duze u vezi .. pa u redu .. ali sedam godina je predugo. Ne bih da ponavljam ono shto su ljudi vec pisali, pa te molim da procitash prve dve-tri stranice. Lyon je, recimo, izneo razmishljanja koja su mi bliska. .
nije ton zacudjen vezano za princa, ali nekako mi je ostao utisak iz raznoraznih postova da princ predstavlja vec formiranu nerealnu sliku muskarca koja je jednostavno samo to-nerealna slika, ne ideal nego iluzija koja se nikada ne moze potvrditi u realnosti. naravno da treba znati sta hoces u zivotu. ali ipak postoji razlika izmedju formirane, zrele osobe koja trazi (ajde da se tako grubo izrazim) kompatibilnog partnera i koja je spremna da radi na sebi, svojoj vezi, kao i na ostalim stvarima u zivotu, jer retko sta dolazi upakovano sa roze masnicom; i osobe koja misli da je ceka idealizovani mr.rihgt iza coska i ceka/trazi ga citav zivot ne uspevajuci da uoci potencijalne realne mr.right ispred nosa.
sto se tice magicnog br.7 (godina), i predpostavljam price iz dr.teme, ne mislim da je previse, jednostavno svako ima drugacije izbore...nezgodno je kada ti prava osoba naleti prerano u zivotu, jer nekada je stvarno bolje imati standarnu kolicinu veza raznoraznih duzina pre nego sto naletis na nju. ali u tom slucaju svako ima izbor should i stay or should i go
. i nekako mislim da bih se ja pre kajala da ne ostanem do kraja i ne vidim da li je to stvarno to, nego da ostanem u dugoj vezi i da se ipak na kraju ispostavi da nismo jedno za drugo... a koliko je nekom potrebno za dzak soli je krajnje relativna stvar...