boogie wogie
Ističe se
- Poruka
- 2.357
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto misliš da je to prirodna progresija? Meni deluje kao prilično socijalna. Ne kažem to ni kao lošu ni kao dobru stvar, već samo kao činjenicu.
Zašto se nisu venčali? Živeli zajedno... nebitno.
Možda nisu ni želeli :?
I mi sad treba da izvučemo zaključak da "kad nekoga dovoljno (blabla) voliš onda prirodno želiš da eto gledaš u njegovu/njenu facu svako jutro kad se probudiš dok ti se ne ogadi"![]()
Dobro, ovo zadnje sam dodala.
Kažete egoizam. Pa jeste. Ali i dalje niko nije otkrio tajnu življenja zajedno. Da li je to tako izuzetna nužnost? Kao kad vam posle mlečnih ne bi izrasli stalni zubi, tako nešto? Baš onako... defekt?
Ma neshto lamentiram ovih dana na tu temu. Teshko se nalazi partner za vezu, a svi neshto zujimo u potrazi za time. Sudaramo se kao u kartingu, malo zastanamo, pa opet na gas .. chitam ove ispovesti na forumu, kaze, sedam godina u vezi .. pa to je jako dugo za vezu, shta to znachi, nit` vamo, nit` tamo, zaglavljeni u prostoru. Za to vreme moglo je i nekoliko veza da bude, da se partneri malo brze zamenjuju, da se sa vishe ljudi oprobaju i daju sebi priliku da sretnu bash ono shto traze. Nekako mi se chini da se zaglavimo sa jednim istim i pravimo silne kompromise samo da bi ostali bash u toj vezi, dok oko nas milioni ljudi cirkulishu, a medju njima i neki nash nesudjeni ideal.
Ajd`, pisacu josh ..
Onda se vraćamo na to šta je smisao veze.
Ako je sticanje iskustva, onda ne verujem da je manje bolje.
Ako je to što ti kažeš da je socijalna progresija, reci mi smatraš li je neprirodnom ili nenormalnom.
Nije to samo socijalno prihvaćen model. Ne bih rekao.
Muškarci i žene žive zajedno i stvaraju porodice već hiljadama godina.
Možda je to i biološka uslovljenost (na šta znam da ćeš se naježiti)
Ja samo mogu da zaključim da veruješ da bi ti se vremenom svako ogadio.
Kako za koga. Meni je recimo normalno da ako neku ženu volim i sa njom mi je lepo u vezi i to traje tri četiri godine, poželeću da sa njom stalno budem zajedno.
Što bi zajednički život ubio bilo šta lepo ako ta veza stvarno valja
Heh... u bajkama?Zajednicki zivot je nesto najlepse sto ti se moze desiti ako volis doticnu osobu... ja bi sa svojim momkom mogla da provedem 25 sati zagrljena, samo mi, u nasem stancicu i niko drugi...
Kako moze da ti se ogadi necija faca?(lexa) To ne kontam... valjda sa vremenom tog nekog volis sve vise i vise...
Ako je to što ti kažeš da je socijalna progresija, reci mi smatraš li je neprirodnom ili nenormalnom.
Možda je to i biološka uslovljenost (na šta znam da ćeš se naježiti)
tako je.
a za borbu protiv dosade tu su ljubavnici, hobiji, sportovi, dijete, škole plesa, kasandra..
Heh... u bajkama?
Ne, čak nisam ni negativna, mislim da svi ovde znamo da možda postoji 0.01% tih nekih veza gde se baka i deka drže za ruke i šetaju pristaništem... i tako im je protekao život.
Nikako mi nije želja da proričem nešto loše tebi i tvom dečq, ali sam prilično sigurna da ćete se, pre ili kasnije, zasititi jedno drugog.
Što, svakako, ne znači da se nećete voleti. Samo će ta ljubav da dobije neki daleko dosadniji oblik koji počesto deluje kao navika.
Ako se zena trudi da i sa 50 godina izgleda dobro, ima dobar posao i zelju za sexom, a muskarac drzi do sebe, svog izgleda i svestan je svojih godina, sto bi dosadili jedno drugom????
Videcesh. Gde cesh lepshe i izglednije parove od holivudskih parova, pa ..?
Ma i ja sam holivudske parove navela kao sinonim za dobar izgled i u zrelim godinama, a ipak nedovoljno za ostanak u braku. Malo je takvih primera kakve si ti navela.
Dobro, dobro .. mogu samo da se osmehnem na tvoje rechi .. treba biti optimista, ali zivot pishe romane.
Pa nije mene bilo da im rasturim vezu na vreme.![]()
moj piše scenario za špansku seriju trenutno
uh te veze... potrebno je mnogo odricanja, truda, tolerancije, svega...
veliki napor al sa osmehom na licu- tad je prava stvar
Dobro, dobro .. mogu samo da se osmehnem na tvoje rechi .. treba biti optimista, ali zivot pishe romane.
Ne pricam o holivudskim parovima, pricam o ljudima koje poznajem, pricam vam o mojim roditeljima, roditeljima mog momka, cak i mojoj babi i dedi... oni su sasvim obicni parovi kao i svi drugi ali se trude, trude se da im bude sto lepse i da sto vise vremena provedu zajedno...