Veza

ali zivot pishe romane.

e006.gif

Ma neshto lamentiram ovih dana na tu temu. Teshko se nalazi partner za vezu, a svi neshto zujimo u potrazi za time. Sudaramo se kao u kartingu, malo zastanamo, pa opet na gas .. chitam ove ispovesti na forumu, kaze, sedam godina u vezi .. pa to je jako dugo za vezu, shta to znachi, nit` vamo, nit` tamo, zaglavljeni u prostoru. Za to vreme moglo je i nekoliko veza da bude, da se partneri malo brze zamenjuju, da se sa vishe ljudi oprobaju i daju sebi priliku da sretnu bash ono shto traze. Nekako mi se chini da se zaglavimo sa jednim istim i pravimo silne kompromise samo da bi ostali bash u toj vezi, dok oko nas milioni ljudi cirkulishu, a medju njima i neki nash nesudjeni ideal.

Ajd`, pisacu josh ..
ma da
samo sto moras da imas zivaca i stomaka da menjas ko carape
a ja nemam ni jedno ni drugo u ovom slucaju :|
i vise volim da ne budem ni sa kim nego sa bilo kim da bih kao isprobala jel valja ili ne...za tako nesto je potrebno malo vremena.a ne cela veza ili tako nesto na tu temu.

mada slazem se navika je zlo...a mnogi se boje toga da budu sami...bas mnogi.
al eto ja ne vidim nista lose u samoci.mnogo je gore na silu biti u nekoj polu vezi koja te vise zamara nego sto ti ulepsava zivot...
bar meni.

Jbg Vesela, ako cu se zabavljati sa nekim a misliti da cemo se zasititi jedno drugog i dosaditi jedno drugom, ako cu se udavati a misliti da cu se jednog dana 99% razvesti... e onda sve u mp3...
Ja tezim ka najboljem................uvek.........

Tako i treba da bude, i ja sam tako razmishljala i naravno da se nisam udavala s namerom da se razvedem, medjutim, sada ne bih mogla tako da razmishljam. Inache, zivim blizu crkve i mozesh misliti koliko venchanja okrznem pogledom u prolazu .. ali se samo na trenutak obradujem tom njihovom sretnom danu, a onda se javi nekakva seta i misao mi proleti .. ajde necu da kazem kakva..

znaci u tom grmu lezi zec mozda svi nevernici u ljubav i duge veze i brakove nemaju adekvatan porodicni primer odnosno dokaz postojanja ljubavi u braku(vezi) a da ti se partner "ne ogadi" pa zato ne veruju... opet je majka kriva za sve...e ta psihologija

Joj, ma nema to veze .. moji roditelji su bili u braku bukvalno do smrti.

Kako lupam, vish da je Artinive, potvrdio ono sto kazem :P
Uostalom, taj txt u prvom postu je sve samo ne postavka teme, ako si 'tela nesto da kazes, prvo sednes, razmislish, ispechesh, pa rechesh... a ne vako iz neba pa u rebra, citajte mi misli, nesto ocu da vam kazem. Za te stvari postoji blog.

Kako lupam, vish da je Artinive, potvrdio ono sto kazem :P
Uostalom, taj txt u prvom postu je sve samo ne postavka teme, ako si 'tela nesto da kazes, prvo sednes, razmislish, ispechesh, pa rechesh... a ne vako iz neba pa u rebra, citajte mi misli, nesto ocu da vam kazem. Za te stvari postoji blog.

Sto si ti u zadnje vreme nervozan?

Toliko je bilo divnih komentara na temi i svi su shvatili i niko nije nista zamerio - i evo tebe na trecoj stranici koji pochinjesh da mrsomudish .. more, idi spavaj ako si pijan :)

ja jesam, ali nemojte me terati zbog toga... mislim da se ponasam :D

pa i ja sam ali tema je odlična. . .
samo ja ne znam šta da napišem i zato čitam...
ebi ga jedna mi se veza juče prekinula pa se baš ne osećam kao neko ko je pametan za veze...
znam teoriju al sam podbacila u praksi...

a volim da budem u vezi. . .

:lol:

E, jesam malo cirno veceras... da znas.
Al' svejedno, nije to razlog. Tema je tema, da se vidi u prvom postu... valjda, zar ne? Ili sam ja sve ove godine ziv'o u zabludi? Nije valjda, nemojte mi reci da jeste, odma' cu da se upucam... :|

Ne, zapravo, iznerviralo me je trenutno to, da sam ja ovu istu konstataciju, koju si ti iznela kao temu, ovde, na ovom istom forumu, medju manje vise istim ljudima izneo kao ozbiljno pitanje u jedno dva navrata u okviru nekih tema sa slicnom problematikom i niko se ziv nije osvrnuo dva posto... a sad teta Vesela se kao ozbiljno zamislila, nad necim sto smo trebali u tinejdzerskim godinama da naucimo, pa se odjednom krenulo da misli na tri strane od po 25 postova... sto samo pokazuje koliko je ovaj forum sa svojom ekipom ljudi neozbiljan i samo su svi doshli da blablachu i torokaju isprazne priche... more mrsh u pichku materinu :evil:

pa i ja sam ali tema je odlična. . .
samo ja ne znam šta da napišem i zato čitam...
ebi ga jedna mi se veza juče prekinula pa se baš ne osećam kao neko ko je pametan za veze...
znam teoriju al sam podbacila u praksi...

a volim da budem u vezi. . .

jeste, ali se prica uopsteno. svaka veza, kao odnos izmedju dvoje ljudi, jeste prica za sebe i nema generalnih pravila kojih bi mogli da se pridrzavamo... niti mozemo da dajemo savete u napred, sve je suvise licno, i oslanja se na previse cigala, kojim smo zidali zajednistvo, da bi se generalno raspravljalo o tome...
a raskid je uvek odluka jedne osobe, koja misli da to vise ne funkcionise...
i ko smo mi da preispitujemo takvu oduku, koju je neko doneo... a doneti takvu odluku, takodje, nije lako...

Al' svejedno, nije to razlog. Tema je tema, da se vidi u prvom postu... valjda, zar ne? Ili sam ja sve ove godine ziv'o u zabludi? Nije valjda, nemojte mi reci da jeste, odma' cu da se upucam... :|

Ne, zapravo, iznerviralo me je trenutno to, da sam ja ovu istu konstataciju, koju si ti iznela kao temu, ovde, na ovom istom forumu, medju manje vise istim ljudima izneo kao ozbiljno pitanje u jedno dva navrata u okviru nekih tema sa slicnom problematikom i niko se ziv nije osvrnuo dva posto... a sad teta Vesela se kao ozbiljno zamislila, nad necim sto smo trebali u tinejdzerskim godinama da naucimo, pa se odjednom krenulo da misli na tri strane od po 25 postova... sto samo pokazuje koliko je ovaj forum sa svojom ekipom ljudi neozbiljan i samo su svi doshli da blablachu i torokaju isprazne priche... more mrsh u pichku materinu :evil:

el to neko ljubomoran na odziv veseloj?
bem ti
:|

jeste, ali se prica uopsteno. svaka veza, kao odnos izmedju dvoje ljudi, jeste prica za sebe i nema generalnih pravila kojih bi mogli da se pridrzavamo... niti mozemo da dajemo savete u napred, sve je suvise licno, i oslanja se na revise cigala, kojim smo zidali zajednistvo da bi se generalno raspravljalo o tome...
a raskid je uvek odluka jedne osobe, koja misli da to vise ne funkcionise...
i ko smo mi da preispitujemo takvu oduku, koju je neko doneo... a doneti takvu odluku, takodje, nije lako...

mudro zboriš koliko ja vidim odavde, mada lično mislim posle ko zna koliko viskija da ću te još bolje razumeti ujutru...

što se veze tiče, ja sam dok je ova moja trajala, za tri godine propustila mnoštvo prilika...
ali nije mi žao što sam se držala svog dragog i dala sve od sebe da opstane naše ljubavno gnezdo...

ja nikad ne žalim nad prosutim mlekom ako sam ga prosula da napojim ljubav. . .
ma kako god da ispadne, pa i kad me ta ljubav izujeda po celoj duši i mlatne me bejzbolkom po srcu

Ljubomoran si zato sto je vesela riba.........a ti si siguno neki mlitavko.....:lol::lol::lol::lol:

Back