scaryv
Ističe se
- Poruka
- 2.406
Nemam uopshte nameru da se sa tobom preganjam. Nadji drugu zrtvu.
evo ja ću da se žrtvujem mesto vesele, ionako sam ovih dana žrtveno jagnje za mnoge stvari

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam uopshte nameru da se sa tobom preganjam. Nadji drugu zrtvu.
verujem da nije devica![]()
to nikako![]()
![]()
![]()
nema opshteg pravila. nekada sve funkcionise sjajno, do nekog prelomnog trenutka.
ljudi su podlozni promenama, a veza to mora da isprati, ili da propadne. nema garancije da ce uspeti u buducnosti, ako u pochetku funkcionise. nekim ljudima treba vishe da uoce, nekim da se otvore, a nekada ljudi krenu sasvim drugim putevima... postoje mnogi razlozi, zbog kojih se veze zavrsavaju, nakon dugog niza godina, ne mora uvek da se radi o samoobmani
nekada je to samo razlicitost i neuklopljivost, bez obzira sto ljubav i dalje postoji, a vreme pokazuje upravo takve stvari
naravno da se prispitujemo neko vreme, nije lako doneti takvu odluku, ali ne verujem da se neko zavarava godinama, ako je problem i neuklopivost zaista velika...a o5, ima ljudi koji su manje ili vise tolerantni, a neki malo duze cekuju,nadajuci da ce se pronaci zajednicki jezik. neki i uspeju u tome
nema istant resenja, odluka je uvek individualna...
i meni nekako smea rec veza, u ceoj toj prici... nekako vuce nasledje proslosti, koje je, kako mi se cini, odavno prevazidjeno...
zajednica zvuci mnogo lepse
liv, ja bih volela da to nađeš, to savršeno, ali ne postoji...
a još je gore kad misliš da si to našao pa te surova istina bupne u glavu kao odron. . .
nema savršeno. . .
ništa nije savršeno
Ne može neko ko je pre muža/žene imao jednog ili dva partnera sa kojima je bio u vezi po 5 godina da zna šta želi i šta mu treba jer je probao samo dve osobe.
Dva tipa ponašanja, dva tipa reagovanja, dva tipa shvatanja života i veze.
Liv Tyler, savrsene stvari jednostavno ne postoje.
Posebno u odnosima medju ljudima.
Sto pre se suocis sa tim i prestanes da ocekujes savrsenstvo, zivot ce ti postati lepsi i manje ces imati razocarenja.
Ocekivati savrsenstvo u svemu siguran je put da dobijes pritisak ili cir na zelucu
, mislis trebalo je da rezultira brakom?jako dugo za vezu, shta to znachi, nit` vamo, nit` tamo, zaglavljeni u prostoru
Meni je oduvek bilo glupo kad se ljudi zaljube u srednjoj školi i najbolje godine života utucaju u toj vezi koja traje recimo 7-8 godina i onda pukne tamo negde kad treba da se završi brakom a oni već imaju po 26-7 godina.
Ne razumem tzv ozbiljne veze koje traju duže od 2-3 godine a ne završavaju se makar zajedničim stanovanjem, tj. životom.
procitao si mi misli:razz:..a slazem se i sa onim da ne mozes sa 18 znati sta zelis kad tada jos uvek sam sebe upoznajes...i da,i muskarci i zene imaju potrebe za menjanjem partnera...oni koji tvrde suprotno lazu,pre svega sebe...naravno,to ne znaci spavati sa svakim ko ti bude iole simpatican:wink:
Citam ti misli i dalje.....
..........
:shock:........ops:
:razz:
cekaj vesela a jel svrha tog sudarnja i cirkulacije kroz razne veze naci pravog? zasto mislis da je sedam godina, mislis trebalo je da rezultira brakom?
i sta ljudima znaci " pravi", "idealni", jer to znaci da zene jos uvek traze princa na belom konju? kako mislite da cete znati da ste ga nasle ako se ne zadrzite malo duze u vezi?
ja nekako sve vise verujem u onu "ne mozes coveka upoznati dok ne podelis sa njim dzak soli" u bilo kojoj vezi, ljubavnoj, porodicnoj, prijateljskoj...