Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma neshto lamentiram ovih dana na tu temu. Teshko se nalazi partner za vezu, a svi neshto zujimo u potrazi za time. Sudaramo se kao u kartingu, malo zastanamo, pa opet na gas .. chitam ove ispovesti na forumu, kaze, sedam godina u vezi .. pa to je jako dugo za vezu, shta to znachi, nit` vamo, nit` tamo, zaglavljeni u prostoru. Za to vreme moglo je i nekoliko veza da bude, da se partneri malo brze zamenjuju, da se sa vishe ljudi oprobaju i daju sebi priliku da sretnu bash ono shto traze. Nekako mi se chini da se zaglavimo sa jednim istim i pravimo silne kompromise samo da bi ostali bash u toj vezi, dok oko nas milioni ljudi cirkulishu, a medju njima i neki nash nesudjeni ideal.
Ajd`, pisacu josh ..
Samo se ti teshiBudite celi i nadjite nekog celog a ne pola choveka ili polovnjachu...e strashno...kao da smo nepotpuni ako smo sami, to nije istina...
Ja sam od onih koji se tako zakace za nekoga i ne pustaju... To je zato sto se uzasno tesko i uzasno rijetko zaljubljujem... A, ako nisam zaljubljena u nekoga, necu sa njim ni da ulazim u vezu... Moze kres shema i slicno, ali veza - jock...Ma neshto lamentiram ovih dana na tu temu. Teshko se nalazi partner za vezu, a svi neshto zujimo u potrazi za time. Sudaramo se kao u kartingu, malo zastanamo, pa opet na gas .. chitam ove ispovesti na forumu, kaze, sedam godina u vezi .. pa to je jako dugo za vezu, shta to znachi, nit` vamo, nit` tamo, zaglavljeni u prostoru. Za to vreme moglo je i nekoliko veza da bude, da se partneri malo brze zamenjuju, da se sa vishe ljudi oprobaju i daju sebi priliku da sretnu bash ono shto traze. Nekako mi se chini da se zaglavimo sa jednim istim i pravimo silne kompromise samo da bi ostali bash u toj vezi, dok oko nas milioni ljudi cirkulishu, a medju njima i neki nash nesudjeni ideal.
Ajd`, pisacu josh ..
Veži me
ne daj da pobegnem
Veži me
šta mogu vode me
Veži me
i ja ću ljubav da ti dam
a možda je krajnje vreme da se ova gospa izgubi u magli
Ja sam od onih koji se tako zakace za nekoga i ne pustaju... To je zato sto se uzasno tesko i uzasno rijetko zaljubljujem... A, ako nisam zaljubljena u nekoga, necu sa njim ni da ulazim u vezu... Moze kres shema i slicno, ali veza - jock...
Otud se za svaku svoju vezu borim do posljednjeg daha... I, nije mi uopste zao sto sam bila zaglavljena u tim nekim vezama, jer sam sasvim sigurna da za to vrijeme nisam nista propustila...
bledis... cekas... slike su brze... tvoj maleni ekran sve njih ne moze da primi... najduzi je poslednji sat... nervozno se trzas... lomis prste... i bilo bi ti lakse sve da znas da nece biti... a mozda se i dogodi... ja ne mogu da... pobegnem... od tebe... ja nisam bitan lik u tvojoj verenickoj prici... i ko je koga stvorio i ko na koga lici... najduzi je poslednji sat...
Ufff, pa po koliko ti onda apstiniras, izmedju dvije veze? :shock:
Ja sam od onih koji se tako zakace za nekoga i ne pustaju... To je zato sto se uzasno tesko i uzasno rijetko zaljubljujem... A, ako nisam zaljubljena u nekoga, necu sa njim ni da ulazim u vezu... Moze kres shema i slicno, ali veza - jock...
Otud se za svaku svoju vezu borim do posljednjeg daha... I, nije mi uopste zao sto sam bila zaglavljena u tim nekim vezama, jer sam sasvim sigurna da za to vrijeme nisam nista propustila...
Svi mi koji se tesko zaljubljujemo, vjerovatno imamo taj problem teskog nalazenja adekvatnog partnera...Ima tu jedna druga stvar, u mom slucaju jako bitna - teshko nalazim adekvatnog partnera, i onda kad naidjem na njega, ne bih da ga lako pustim .. jer sam svesna da cu ko zna kad opet da naidjem na takvu retkost, ali kvaka je u tome da su ljudi koji poseduju meni blizak mentalno-seksualni sklop, neuhvatljiviA ja neveliki borac i josh loshiji taktichar .. i ode ..
Ma neshto lamentiram ovih dana na tu temu. Teshko se nalazi partner za vezu, a svi neshto zujimo u potrazi za time. Sudaramo se kao u kartingu, malo zastanamo, pa opet na gas .. chitam ove ispovesti na forumu, kaze, sedam godina u vezi .. pa to je jako dugo za vezu, shta to znachi, nit` vamo, nit` tamo, zaglavljeni u prostoru. Za to vreme moglo je i nekoliko veza da bude, da se partneri malo brze zamenjuju, da se sa vishe ljudi oprobaju i daju sebi priliku da sretnu bash ono shto traze. Nekako mi se chini da se zaglavimo sa jednim istim i pravimo silne kompromise samo da bi ostali bash u toj vezi, dok oko nas milioni ljudi cirkulishu, a medju njima i neki nash nesudjeni ideal.
Ajd`, pisacu josh ..