Veza

Ljudi,kakve su vas polovine spopale!
Budite celi i nadjite nekog celog a ne pola choveka ili polovnjachu...e strashno...kao da smo nepotpuni ako smo sami, to nije istina, sami smo ako smo nepotpuni chak i ako smo s nekim isto tako praznim, tu pomochi nema.
I opet kasnim na posao zbog vas,sunce vam forumashko! :D:D:D:D

ja mislim da ne treba gledati u fazonu; mogu da promenim vise njih za to vreme i da vidim sa kim mi je najbolje...jednostavno ako ti je lepo sa nekom osobom,ako te nesto vezuje za tu osobu, treba rizikovati i napraviti kompromise ako je potrebno(u normalnim granicama)...

Ma neshto lamentiram ovih dana na tu temu. Teshko se nalazi partner za vezu, a svi neshto zujimo u potrazi za time. Sudaramo se kao u kartingu, malo zastanamo, pa opet na gas .. chitam ove ispovesti na forumu, kaze, sedam godina u vezi .. pa to je jako dugo za vezu, shta to znachi, nit` vamo, nit` tamo, zaglavljeni u prostoru. Za to vreme moglo je i nekoliko veza da bude, da se partneri malo brze zamenjuju, da se sa vishe ljudi oprobaju i daju sebi priliku da sretnu bash ono shto traze. Nekako mi se chini da se zaglavimo sa jednim istim i pravimo silne kompromise samo da bi ostali bash u toj vezi, dok oko nas milioni ljudi cirkulishu, a medju njima i neki nash nesudjeni ideal.

Ajd`, pisacu josh ..

...ovo je lepo receno.... ali postoje ljudi koji iz samo sebi znanih razloga prave kompromise na svoju stetu....ne treba ih osudjivati....u takvim slucajevima uglavnom su pogresni prioriteti u pitanju...ako naidjes na most koji je srusen, da li ces skociti sa njega da bi po svaku cenu dosla do druge obale ( i pritom poginula i nikad ne stigla preko ) ili ces se vratiti i pokusati da pronadjes novi,koji nije srusen....

Veži me
ne daj da pobegnem
Veži me
šta mogu vode me
Veži me
i ja ću ljubav da ti dam

a možda je krajnje vreme da se ova gospa izgubi u magli

Ma neshto lamentiram ovih dana na tu temu. Teshko se nalazi partner za vezu, a svi neshto zujimo u potrazi za time. Sudaramo se kao u kartingu, malo zastanamo, pa opet na gas .. chitam ove ispovesti na forumu, kaze, sedam godina u vezi .. pa to je jako dugo za vezu, shta to znachi, nit` vamo, nit` tamo, zaglavljeni u prostoru. Za to vreme moglo je i nekoliko veza da bude, da se partneri malo brze zamenjuju, da se sa vishe ljudi oprobaju i daju sebi priliku da sretnu bash ono shto traze. Nekako mi se chini da se zaglavimo sa jednim istim i pravimo silne kompromise samo da bi ostali bash u toj vezi, dok oko nas milioni ljudi cirkulishu, a medju njima i neki nash nesudjeni ideal.

Ajd`, pisacu josh ..
Ja sam od onih koji se tako zakace za nekoga i ne pustaju... To je zato sto se uzasno tesko i uzasno rijetko zaljubljujem... A, ako nisam zaljubljena u nekoga, necu sa njim ni da ulazim u vezu... Moze kres shema i slicno, ali veza - jock...
Otud se za svaku svoju vezu borim do posljednjeg daha... I, nije mi uopste zao sto sam bila zaglavljena u tim nekim vezama, jer sam sasvim sigurna da za to vrijeme nisam nista propustila...

Veži me
ne daj da pobegnem
Veži me
šta mogu vode me
Veži me
i ja ću ljubav da ti dam

a možda je krajnje vreme da se ova gospa izgubi u magli

bledis... cekas... slike su brze... tvoj maleni ekran sve njih ne moze da primi... najduzi je poslednji sat... nervozno se trzas... lomis prste... i bilo bi ti lakse sve da znas da nece biti... a mozda se i dogodi... ja ne mogu da... pobegnem... od tebe... ja nisam bitan lik u tvojoj verenickoj prici... i ko je koga stvorio i ko na koga lici... najduzi je poslednji sat...

Ja sam od onih koji se tako zakace za nekoga i ne pustaju... To je zato sto se uzasno tesko i uzasno rijetko zaljubljujem... A, ako nisam zaljubljena u nekoga, necu sa njim ni da ulazim u vezu... Moze kres shema i slicno, ali veza - jock...
Otud se za svaku svoju vezu borim do posljednjeg daha... I, nije mi uopste zao sto sam bila zaglavljena u tim nekim vezama, jer sam sasvim sigurna da za to vrijeme nisam nista propustila...

bem ti ko da sam ja pisala samo bez te kres šeme to ja ne mogu...
:shock:

bledis... cekas... slike su brze... tvoj maleni ekran sve njih ne moze da primi... najduzi je poslednji sat... nervozno se trzas... lomis prste... i bilo bi ti lakse sve da znas da nece biti... a mozda se i dogodi... ja ne mogu da... pobegnem... od tebe... ja nisam bitan lik u tvojoj verenickoj prici... i ko je koga stvorio i ko na koga lici... najduzi je poslednji sat...

mojne bre, rile =(

Potpuno te razumem jer sam i ja teshka na zaljubljivanju i uopshte na ulazak u vezu, ali ipak nemam toliki fitilj da bih se previshe zamlacivala ako vidim, odnosno osetim, da ta veza vise nema smisla i da se neko od nas udaljio. Definitivno, ako kola krenu nizbrdo .. ja ih i pustim .. jer da podmecem klipove pod tochkove ili podmetnem ledja da se kola ne sunovrate, kratkog je to veka.

Ima tu jedna druga stvar, u mom slucaju jako bitna - teshko nalazim adekvatnog partnera, i onda kad naidjem na njega, ne bih da ga lako pustim .. jer sam svesna da cu ko zna kad opet da naidjem na takvu retkost, ali kvaka je u tome da su ljudi koji poseduju meni blizak mentalno-seksualni sklop, neuhvatljivi :) A ja neveliki borac i josh loshiji taktichar .. i ode ..

Ima tu jedna druga stvar, u mom slucaju jako bitna - teshko nalazim adekvatnog partnera, i onda kad naidjem na njega, ne bih da ga lako pustim .. jer sam svesna da cu ko zna kad opet da naidjem na takvu retkost, ali kvaka je u tome da su ljudi koji poseduju meni blizak mentalno-seksualni sklop, neuhvatljivi :) A ja neveliki borac i josh loshiji taktichar .. i ode ..
Svi mi koji se tesko zaljubljujemo, vjerovatno imamo taj problem teskog nalazenja adekvatnog partnera...
Jer, kad nam se posreci da naletimo na takvoga, onda sve ide lako...
Mislim, bar na pocetku...:lol:

Btw. i ja se za slicne kacim, tako da razumijem...

Ajd`, pisacu josh ..

Kad covek trazi samo da ima poverenje u osobu sa kojom je u 'vezi' onda je sirok krug osoba koje se savrseno uklapaju u idilu 'onog sta traze'.
Da nema kompromisa, ljudi bi ziveli zajedno samo do prvog suprostavljanja.

Da je sirokog pogleda na svet, da je makar prosecno obrazovana, da ima lepe oci, da ima senzualna usta, da joj dupence oblo... nista nije vise bitno ako steknem poverenje (i oslonac ako nedaj-Boze-zatreba). Slepac sam valjda, izgleda da meni treba intimna drugarica.

Mounatin bike, po brdima i dolinama u znoju lica svoga... radi na pivo i malo WD40, a kad se skrsis ides sepajuci kuci (i vuces bicikl)... ne jednom bilo...

I opet ides...

I opet

Back