- Poruka
- 132.443
tab je dusevan tip i zeli da pomogne svima da nesto opalezamisli @tab503 krene da vodi evidenciju i kad dođeš do nekog određenog broja ide trajni ban, a sve u cilju da ovde svako dobije šansu da opali nešto, a ne samo jedni te isti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tab je dusevan tip i zeli da pomogne svima da nesto opalezamisli @tab503 krene da vodi evidenciju i kad dođeš do nekog određenog broja ide trajni ban, a sve u cilju da ovde svako dobije šansu da opali nešto, a ne samo jedni te isti
ali "intimniih delova" ..kao da citam bukvar iz 1860.bilo kakvo međusobno dodirivanje intimnih delova

ako neko pita ja sam za to da ostaneš admin zauvektab je dusevan tip i zeli da pomogne svima da nesto opale![]()
post je u toku, pa sam malo korigovala rečnikali "intimniih delova" ..kao da citam bukvar iz 1860.![]()
ko tito breako neko pita ja sam za to da ostaneš admin zauvek
tako je, što bi ti bio gori od titako tito bre![]()
koji je to tačno broj?
ne pitam za sebe, nego za ove radoznale što ih sramota da pitaju
toliki je broj da si izgubila nitHaha, ma zezam se, nemam pojima
Ipak je do mene![]()

hriscanski nema sta.....jedan mesec sladostrasca, dva meseca posta da okajes onih prethodnih mesec dana1 komad kvartalno je preporuka
toliki je broj da si izgubila nit![]()
umes ti tu i tamo da kazes po neku pametnuКајаћеш се ако уђеш у такву везу.
Наравно, боље да се кајеш што си ушла у такву опасну везу,
него да се кајеш што ниси пробала.

imali smo i temu nekadA ne. Koliko god ti želeo da imaš ovde kupleraj, ovde smo sve poštene žene.![]()

Samo mesec?!hriscanski nema sta.....jedan mesec sladostrasca, dva meseca posta da okajes onih prethodnih mesec dana![]()
pa covek je kvartalacSamo mesec?!
pa covek je kvartalac
sve je dobro dok ne postanes olimpijka..jednom u 4 godineI ja postajem kvartalac... Zapravo jednom mesečno postaje standard.
E, sa čežnjom gledam na nekadašnje dane !![]()
cmoka jel opasna veza između forumašice u najboljim godinama i forumaša sa najboljim forumskim stažom?
pitam za sve radoznale ljude koje to interesuje
hvala, cmok svima
Hahaha, puj puj beži bresve je dobro dok ne postanes olimpijka..jednom u 4 godine![]()
komentar koji je pobedio..... motaj kablove, idemo kuci
Nije bitna brojka, bitno je ko je. Zamisli da je onaj što kači slike golih žena po ceo danJa vodim. Forumaši uvek pitaju "koliko si ih imala pre" i tu obavezno misle samo na forumaše
I ja pošto želim da budem čestita dama, moram da vodim računa o tom broju, jer sam iskrena i poštena !
To je moj patent zvani terapijski odgovor: filtriras i izdvojis samo pozitivno iz svega.komentar koji je pobedio..... motaj kablove, idemo kuci![]()
A el bi bio minus da je neki idiot, a plus ako je cenjen i poznat forumaš?Nije bitna brojka, bitno je ko je. Zamisli da je onaj što kači slike golih žena po ceo dan![]()
Одувек сам форумаше ( и форумашице) доживљавао као имагинарна бића с оне стране екрана. Зар постоје и у рл??bilo kakvo međusobno dodirivanje intimnih delova