Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
NECU.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paaa, ono kao, Aca Lukas, onda Šako Polumenta, Jašar, Kitić, tako...
Odlichan repertoar...bacichu obe charape samo kazzi gde i kad. I chak chu ih pre toga oprati.
Sasvim korektno Pipi, i ja cu sve svoje oprati, ispeglati, i namirisati, ....
Mozda je ovo pravi trenutak da pitam Zexa ono sto misam smela Slasha , predpostavljam da ce svaga mega zvezda dati isti odgovor: KAKVA JE ZAPRAVO SUDBINA TOG SILNOG ZENSKOG VESA KOJIM VAS ZASIPAJU OBOZAVATELJKE KAD POLUDE ?
Stop gay! Samo iskreno !
Ti znaš Duleta Slasha?![]()
Ne s..ri da se zove Dule? E, sto volim kad se nas covek istakne u svetu, .... dobro, vidi se iz aviona da je ciga, al i oni su nasi !!!
Hvala
E ljudi treba mi pomoc, ako neko zna!
Kako da ukljuchim opciju caller id na fiksnom telefonu? Znam da trebam da se prijavim ili tako neshto, ali ne znam ni kome, ni shta trebam da uradim....
okreni 9813 i reci im da ti aktiviraju
placa se 75 din. mesecno
Jel se cena urachunava u mesechni telefonski rachun koji dobijam, ili se placa pojedinachno?
I ako se placa pojednicahno, gde se placa?
Ps. ljubim te master...hvala ti punooooo![]()
pare za caller id ces svakog meseca morati da odneses do ade i da ostavis ispod jedne klupice
pa naravno da se placa uz racun,ono...stavka kao i pretplata npr.![]()
Evo... sad ću, pali dalje!
Aha, ti to po picvajzovom receptu. Odem do klupice , lupim tri puta o nju, ostavim pare, vratim se kuci i ukljuche mi caller id...
Barem ne moram da cepam drva...