whitenicky
Buduća legenda
- Poruka
- 39.521
Gde si niki sto godina, opet pravis sranjehehe
JOK JA !!

Od sranja sam ja napravljen ... samo se drugacije cesljam
)) 8-)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde si niki sto godina, opet pravis sranjehehe

)) 8-)Ne nego sam te video u gradu, pre jedno dva meseca. Zvao me prijatelj u kafic u kojem radi i kad smo se vracali vidim tebe i tvog decka i taman sam ti se hteo javit (vi ste isli iz kontra smera), ali odustanem i izgledate mi ko dva misha a ti pricala o njemu kako je ovakav onakav, ja vec mislio lik ko konan strasni, ali simpa ste, dva mala mishica pisica.
Pa znash kako...nadjite se vas dvojica jednom na treningu , to je sve sto imam da ti kazem povodom toga.![]()
Tako da se javi slobodno sledeci put. (:

Ne...ne zezam te.Kazem ti , javi se , na treningu ne mozete da se povredite ionako , a ostalo ces shvatiti...
U svakom slucaju mene nije briga...ti si pokrenuo temu...(:

Ne , znam da jesi , zato ti i kazem...to je kao kad bi ti doshao Mushashi pa ga ti zahebavao na istu foru...ali dobro , posto nisi probao imash puno pravo da pricash sta hoces...(:
Mene to ne tangira , a njega uopste...pa misli sta god zelis...tvoja stvar...![]()
...svi se vi na kraju super slozite posle treninga... Vidim nashao si se u tom postu...
Hvala na komlimentu. Jel mogu sada da ti odgrizem tu jadnu kitu o kojoj kukash od kada si doshao na krstu? Onako manijachki da te oslobodim frustracija do kraja zivota?![]()

Meni neki kreten sa nula poruka, poslao danas neku bolesnu poruku, mislim da je to onaj isti spamer sto vrslja i po forumu.

Yebo te vojislav u tri lepe.
Ultramegagigaroll
))
zna se ciji je vojislav decko 
e lik si skroz 
zna se ciji je vojislav decko
![]()
misssim cuj mene ****![]()

tako je hani,moram ostati zennemoj da psujes...izdigni se iznad situacije![]()