whitenicky
Buduća legenda
- Poruka
- 39.521
Gde si niki sto godina, opet pravis sranjehehe
JOK JA !!

Od sranja sam ja napravljen ... samo se drugacije cesljam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde si niki sto godina, opet pravis sranjehehe
Ne nego sam te video u gradu, pre jedno dva meseca. Zvao me prijatelj u kafic u kojem radi i kad smo se vracali vidim tebe i tvog decka i taman sam ti se hteo javit (vi ste isli iz kontra smera), ali odustanem i izgledate mi ko dva misha a ti pricala o njemu kako je ovakav onakav, ja vec mislio lik ko konan strasni, ali simpa ste, dva mala mishica pisica.
Pa znash kako...nadjite se vas dvojica jednom na treningu , to je sve sto imam da ti kazem povodom toga.![]()
Tako da se javi slobodno sledeci put. (:
Ne...ne zezam te.Kazem ti , javi se , na treningu ne mozete da se povredite ionako , a ostalo ces shvatiti...
U svakom slucaju mene nije briga...ti si pokrenuo temu...(:
Ne , znam da jesi , zato ti i kazem...to je kao kad bi ti doshao Mushashi pa ga ti zahebavao na istu foru...ali dobro , posto nisi probao imash puno pravo da pricash sta hoces...(:
Mene to ne tangira , a njega uopste...pa misli sta god zelis...tvoja stvar...![]()
Vidim nashao si se u tom postu...
Hvala na komlimentu. Jel mogu sada da ti odgrizem tu jadnu kitu o kojoj kukash od kada si doshao na krstu? Onako manijachki da te oslobodim frustracija do kraja zivota?![]()
Meni neki kreten sa nula poruka, poslao danas neku bolesnu poruku, mislim da je to onaj isti spamer sto vrslja i po forumu.
Yebo te vojislav u tri lepe.
Ultramegagigaroll
zna se ciji je vojislav decko
![]()
misssim cuj mene ****![]()
tako je hani,moram ostati zennemoj da psujes...izdigni se iznad situacije![]()