TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne nego sam te video u gradu, pre jedno dva meseca. Zvao me prijatelj u kafic u kojem radi i kad smo se vracali vidim tebe i tvog decka i taman sam ti se hteo javit (vi ste isli iz kontra smera), ali odustanem i izgledate mi ko dva misha a ti pricala o njemu kako je ovakav onakav, ja vec mislio lik ko konan strasni, ali simpa ste, dva mala mishica pisica.

Pa znash kako...nadjite se vas dvojica jednom na treningu , to je sve sto imam da ti kazem povodom toga. ;)
Tako da se javi slobodno sledeci put. (:

Ne...ne zezam te.Kazem ti , javi se , na treningu ne mozete da se povredite ionako , a ostalo ces shvatiti...;)

U svakom slucaju mene nije briga...ti si pokrenuo temu...(:

Ma ti si bas dete, pa meni da zavezes jednu ruku za ledja ja bi se sa njim loptao. Sta ti mislis da ja nikad nista nisam trenirao, ako mislis da mu je to plus...:roll:

Ne , znam da jesi , zato ti i kazem...to je kao kad bi ti doshao Mushashi pa ga ti zahebavao na istu foru...ali dobro , posto nisi probao imash puno pravo da pricash sta hoces...(:
Mene to ne tangira , a njega uopste...pa misli sta god zelis...tvoja stvar...:)

Djordje, smrade neopevani...ako si mislio da na drugi kontinent nece doci vesti o tvom licemerno-dzukackom ponasanju, onda si se grdno prevario...ovo vise nije act of war, ovo je sada WAR i bice krvoprolica...zabole me ckicapi koga ces da *****...i **** mi se za slobodu koju sada imam, nisam je imala kada je trebalo...ako sam ja izgubila, zbog lojalnosti prema tebi, nesto najvrednije u zivotu, e pa neces imati mira dok si ziv!

hahaha, crk`o od ljubomore,al` zamalo...glup si i naivan...a kada ti ta fufa zavrne siju...bices ukuvani pevac za prokislu supu....a od mene ces dobiti samo stiklu u pedu...ma ni to...

teta Diki samo reci, letecemo kao meci! :)

viannen_52.gif

:razz:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back