TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi, moja odluka je bila da mi se ugasi nick. Donela sam je vecheras, i imam neke svoje razloge. Nedostajacete mi puno...javljacu se ponekad. Svakoga chuda 3 dana dosta...
Ljubim vas puno...
Butterflies And Hurricane

Jbte da mi je neko reko da cu plakati zbog foruma rekla bi mu da je lud, a evo me plachem...Strashno...
Vraticu se za neko vreme pod istim nickom...zaista moram malo da se presaberem sa svojim zivotom..
Odoh da spavam...Mah mah

Jbte da mi je neko reko da cu plakati zbog foruma rekla bi mu da je lud, a evo me plachem...Strashno...
Vraticu se za neko vreme pod istim nickom...zaista moram malo da se presaberem sa svojim zivotom..
Odoh da spavam...Mah mah

Ako imas potrebu da se presaberes i podvuces crtu onda to i uradi..srecno i sve najbolje ali vrati se...

Svi pjevaju, ja ne cujem

Sad kad zivim u tudjini
moje srce samo vene
pa mi dodje da te pitam
da li slici bar na mene

Ref. 2x
Svi pjevaju, ja ne cujem
nikome se ne radujem
samo tebe ocekujem

Znam da gresnik ja sam bio
sad mi sude uspomene
oprosti mi, odgovori
da li slici bar na mene :):)

...a jel si pomislila da si ugazila u kerece goovno. ?..
..ja jesam... :)
pa nisam pomislila jer sam se izvestila da preskacem organske prepreke na putu,a i iz doba gimnazije sam morala leti da pazim gde stajem da ne nabodem na neki spric a bar toga je bilo koliko oces tako da se retko desi da ugazim u nesto a i znam kakve su komsije tako da ono...sta vise jednom se neko bio posrao u podrumu sa sve uredno obrisanim dupetom i naravno mokranjac ko stigne,mada sada su oba ulaza zatvorena tako da jedino stanari i njihovi gosti mogu da ispustaju gasove :)

Ne otvara mi se tema pa cu tu.
Skontao sam zasto zene prosipaju krokodilske suze za bogatim tipom.

Cista logika, zato sto uz decka gube i njegovo imanje, jer nije isto plakati samo za deckom kao i za deckom, stanom, autom itd. u isto vreme.

Isto tako zasto je ljubav velika kad je bogat, zato sto voli vise stvari odjednom, malo tamo malo vamo davanje emocija i eto ljubavi beskonacne.
Mi muski nemamo pojma sta je ljubav jer se zaljubimo samo u curu (doduse malo vise nego ona u nas) a zena se zaljubi i u ostalo sve.
Jebga izgleda da su svi odgovori pred nosom samo mi to ne vidimo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back