Pingvin Mića
Domaćin
- Poruka
- 4.309
..ulazeci u hodnik pomislih da sam ugazila u *****...
..nisam...komsija prdno...
...yebi se, stoko seljacka....
..nisam...komsija prdno...
...yebi se, stoko seljacka....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja sam danas primetila mirise sumnjivog porekla u hodniku![]()
Ljudi, moja odluka je bila da mi se ugasi nick. Donela sam je vecheras, i imam neke svoje razloge. Nedostajacete mi puno...javljacu se ponekad. Svakoga chuda 3 dana dosta...
Ljubim vas puno...
Butterflies And Hurricane
Ljudi, moja odluka je bila da mi se ugasi nick. Donela sam je vecheras, i imam neke svoje razloge. Nedostajacete mi puno...javljacu se ponekad. Svakoga chuda 3 dana dosta...
Ljubim vas puno...
Butterflies And Hurricane
Ma samo se opustite ljudi hehe![]()
tako je...i vrijeme ti je bilo da uzes knjigu u shake i zavrsis taj fakutet![]()
Jbte da mi je neko reko da cu plakati zbog foruma rekla bi mu da je lud, a evo me plachem...Strashno...
Vraticu se za neko vreme pod istim nickom...zaista moram malo da se presaberem sa svojim zivotom..
Odoh da spavam...Mah mah
Ne verujem... pa znam ljude valjda a ove novajlije mogu da pisu sta hoce dok ne setknu respektMa opusteno ok.. ali ..video si temu od one neke beogradjanke..zar verujes da je istina ono sto je napisaala..da sam joj petila.. ili na Svastari sta pise....srecom pa je tema zakljucana kao primer gluposti..
Ne verujem... pa znam ljude valjda a ove novajlije mogu da pisu sta hoce dok ne setknu respekt![]()
Svi pjevaju, ja ne cujem
Sad kad zivim u tudjini
moje srce samo vene
pa mi dodje da te pitam
da li slici bar na mene
Ref. 2x
Svi pjevaju, ja ne cujem
nikome se ne radujem
samo tebe ocekujem
Znam da gresnik ja sam bio
sad mi sude uspomene
oprosti mi, odgovori
da li slici bar na mene![]()
ybt bash sam skenjana..
pa nisam pomislila jer sam se izvestila da preskacem organske prepreke na putu,a i iz doba gimnazije sam morala leti da pazim gde stajem da ne nabodem na neki spric a bar toga je bilo koliko oces tako da se retko desi da ugazim u nesto a i znam kakve su komsije tako da ono...sta vise jednom se neko bio posrao u podrumu sa sve uredno obrisanim dupetom i naravno mokranjac ko stigne,mada sada su oba ulaza zatvorena tako da jedino stanari i njihovi gosti mogu da ispustaju gasove...a jel si pomislila da si ugazila u kerece goovno. ?..
..ja jesam...![]()