TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
... dupe obicno boli kada dobijes po njemu ili od previse sedenja. Ponekad i kada padnes sa rolera.

Dusa boli cesto... vremenom se srdis sa njom pa sklopite pakt o medjusobnom ne-napadanju ruka-ruci.
Ja trenutno malo limbo cool tehnika...

E da htela sam da kazem onoj guski tj onom majmunu , koji je u ovom slucaju lepio deklaracije.
Da bi mogli malko da napregnu svoje sive vijuge i porazmisle o tome kako se proizvod preko koga se lepi deklaracija otvara.
U svakom slucaju zatvorila bi ih u sobu sa kutijom tako izlepljenih proizvoda , da ih razlepe i zalepe kako treba.
A onda bi pustila roj komaraca.
Malaricnih.

8)

E da htela sam da kazem onoj guski tj onom majmunu , koji je u ovom slucaju lepio deklaracije.
Da bi mogli malko da napregnu svoje sive vijuge i porazmisle o tome kako se proizvod preko koga se lepi deklaracija otvara.
U svakom slucaju zatvorila bi ih u sobu sa kutijom tako izlepljenih proizvoda , da ih razlepe i zalepe kako treba.
A onda bi pustila roj komaraca.
Malaricnih.

8)

E kad krene mish da se izzivljava na lavu.:roll:

Pa nije li ovo topic za kukavice?
A da nisi ti to lepio deklaracije, nesudjeni kolega? :lol:

Ne nego sam te video u gradu, pre jedno dva meseca. Zvao me prijatelj u kafic u kojem radi i kad smo se vracali vidim tebe i tvog decka i taman sam ti se hteo javit (vi ste isli iz kontra smera), ali odustanem i izgledate mi ko dva misha a ti pricala o njemu kako je ovakav onakav, ja vec mislio lik ko konan strasni, ali simpa ste, dva mala mishica pisica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back