TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ponekad je dovoljna samo jedna tvoja rec pa da se razbolim ili da ozdravim. Tako si me obradovao u subotu, nisam imala pojma da si i ti bio tamo, i da si me posmatrao sa drugog kraja foajea. Nisi morao nista da uradis i ja ne bih imala pojma da smo bili na istom mestu. I hvala ti na pozivu za izlazak, ja stvarno hocu, hocu, hocu, ali stvarno uvek vec budem rasprodata, nikada nemam prostora za improvizacije, .... a toliko toga imam da ti kazem bre! Ukrascu te jednom od svih i odvescu te negde gde nikada nisi bio, i necu te pustiti dok mi ne odgovoris na sva pitanja koja si ti meni postavio, .... i necu vise da se zezam sa tobom, znas? Kad ti ne znas sta je dobro za tebe, evo ja cu da ti kazem, tvoje je samo da me slusas. E, a sto ti je lepa nova frizura, :lol: ..... ma , ja sad ne mogu ni o cemu drugom da mislim, ..... A bas si ti meni lego na srce, .... lepo se provedi veceras, samo pazi, moji ljudi te nece ispustati iz vida, ... a tu su i kamere...

"Mali moj oprosti mi, ali ja stvarno ne znam sta se dogadja samnom." A sada kazes " Niko nije kao ja"... Da li znas koliko me povredjujes? Jel' to namerno radis? Ne mogu da te prepoznam, da li to radis nesvesno ili ne? Trazis mi da te upoznam sa nekom drugaricom?! Kako mozes?! Znam da si me puno voleo... Ne mogu sada da shvatim tu ravnodusnost.
...Da mi je samo da se nadjem tu kad priznas sam sebi, Bogu i narodu, da sam ja bila najbolja...

Javno se zahvaljujem svom zelucu sto jos nije crkao vec i dalje radi i vari sve cesca sranja,gluposti i trovanja koja se mogu procitati ovde na Forumu..U to ime idem da ga zalijem sa jednom povecom soljom crne kafe pa se vracam..uhhh obozavam ovog Kohena..
Dance me to the end of Love

Oj MIGRENO ubio te bog,
crkni more , nosi se do mog,

koji cesh mi qurac ti u glavi
da me muchis,bolish,pucash,gnjavis

jeba-tju ti sve po spisku ja
testerom tju prerezati vrat

pa kad budem tri metra pod zemljom
valjda cesh me ostaviti jednom?

fenris.jpg

Jooooooj sve najgore ti zelim!!! SVE!!! SVE!!! Sta si doveo zenu u firmu ajd dete to ok,..ali sta zena trazi...ali neka videla sam koliko je ruzna, m rsvaa, nosata, zubata i sad mi je lakse,....ako treba tebi takva...i vidim poceo si burmu da nosis oko vrata....znaci ljubav cveta,..
PA STE ME ONDA PITAS ZASTO SAM ĐUBRE PREMA TEBI??????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back