Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 40.079
Svi bre samo ćute I svi se samo plaše
Niko bre da izađe I da javno kaže
Kolko bolje živimo nego što smo pre
Za vreme bivše vlasti one žute bagre
.Dođe mi da urliknem, jako na sav glas
Kolko vredno radi aktuelna vlast
.Porodilišta, bolnice, vrtići I škole
Zato ih svi poštuju, zato ih svi vole.
Izgradili smo kilometre mi autoputa
Više nego Nemačka skoro četri puta
Pohapsili sve tajkune, eno ih u tvorza
Poštuje se Ustav, poštuje se konza.
Strani ambasadori ne komanduju više
Šta će da se radi, kako da se diše
Iako nas napadaju razni centri moć
Da Srbiju ponižava niko neće moći
3. 20 min Vucic - prosecna plata u Nisu 890 euri, a za vreme onih 312 , neko ce reci skocile su cene, da bi ste imali dobar zivotni standard, trebalo bi da imate platu od 580, a vi imate platu skoro 900. Ubrzano se priblizavamo zemljama, za kojim smo zaostajali 200 - 300 godina.....novinar - koliko je fabrika napravljeno u Nisu, Vucic - Posle desete sam prestao da brojim...
10.00 Vucic - novinarki - Obmanjivali ste narod, da se pet fabrika zatvara, zatvarale su se fabrike za vreme blokaderske vlasti...za vreme vase blokaderske vlast ljudi su radili za 300 e...a to da mi vi drzite predavanja ili da mi soli pamet, a jas doveo 11,12,13,14, 15 fabrika novinar - nias ja blokader, Vucic - niste vi, nego sam ja....
Da li je Srbija zemlja sada vecnog proleca ?

Niko bre da izađe I da javno kaže
Kolko bolje živimo nego što smo pre
Za vreme bivše vlasti one žute bagre
.Dođe mi da urliknem, jako na sav glas
Kolko vredno radi aktuelna vlast
.Porodilišta, bolnice, vrtići I škole
Zato ih svi poštuju, zato ih svi vole.
Izgradili smo kilometre mi autoputa
Više nego Nemačka skoro četri puta
Pohapsili sve tajkune, eno ih u tvorza
Poštuje se Ustav, poštuje se konza.
Strani ambasadori ne komanduju više
Šta će da se radi, kako da se diše
Iako nas napadaju razni centri moć
Da Srbiju ponižava niko neće moći
3. 20 min Vucic - prosecna plata u Nisu 890 euri, a za vreme onih 312 , neko ce reci skocile su cene, da bi ste imali dobar zivotni standard, trebalo bi da imate platu od 580, a vi imate platu skoro 900. Ubrzano se priblizavamo zemljama, za kojim smo zaostajali 200 - 300 godina.....novinar - koliko je fabrika napravljeno u Nisu, Vucic - Posle desete sam prestao da brojim...
10.00 Vucic - novinarki - Obmanjivali ste narod, da se pet fabrika zatvara, zatvarale su se fabrike za vreme blokaderske vlasti...za vreme vase blokaderske vlast ljudi su radili za 300 e...a to da mi vi drzite predavanja ili da mi soli pamet, a jas doveo 11,12,13,14, 15 fabrika novinar - nias ja blokader, Vucic - niste vi, nego sam ja....
Da li je Srbija zemlja sada vecnog proleca ?