Вучић: Фабрика "Аристон" у Нишу запослиће око 300 људи

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
40.079
Svi bre samo ćute I svi se samo plaše
Niko bre da izađe I da javno kaže
Kolko bolje živimo nego što smo pre
Za vreme bivše vlasti one žute bagre
.Dođe mi da urliknem, jako na sav glas
Kolko vredno radi aktuelna vlast
.Porodilišta, bolnice, vrtići I škole
Zato ih svi poštuju, zato ih svi vole.
Izgradili smo kilometre mi autoputa
Više nego Nemačka skoro četri puta
Pohapsili sve tajkune, eno ih u tvorza
Poštuje se Ustav, poštuje se konza.
Strani ambasadori ne komanduju više
Šta će da se radi, kako da se diše
Iako nas napadaju razni centri moć
Da Srbiju ponižava niko neće moći

3. 20 min Vucic - prosecna plata u Nisu 890 euri, a za vreme onih 312 , neko ce reci skocile su cene, da bi ste imali dobar zivotni standard, trebalo bi da imate platu od 580, a vi imate platu skoro 900. Ubrzano se priblizavamo zemljama, za kojim smo zaostajali 200 - 300 godina.....novinar - koliko je fabrika napravljeno u Nisu, Vucic - Posle desete sam prestao da brojim...
10.00 Vucic - novinarki - Obmanjivali ste narod, da se pet fabrika zatvara, zatvarale su se fabrike za vreme blokaderske vlasti...za vreme vase blokaderske vlast ljudi su radili za 300 e...a to da mi vi drzite predavanja ili da mi soli pamet, a jas doveo 11,12,13,14, 15 fabrika novinar - nias ja blokader, Vucic - niste vi, nego sam ja....
Da li je Srbija zemlja sada vecnog proleca ?
:think:

Вучић: Фабрика "Аристон" у Нишу запослиће око 300 људи​

Svi bre samo ćute I svi se samo plaše
Niko bre da izađe I da javno kaže
Kolko bolje živimo nego što smo pre
Za vreme bivše vlasti one žute bagre
.Dođe mi da urliknem, jako na sav glas
Kolko vredno radi aktuelna vlast
.Porodilišta, bolnice, vrtići I škole
Zato ih svi poštuju, zato ih svi vole.
Izgradili smo kilometre mi autoputa
Više nego Nemačka skoro četri puta
Pohapsili sve tajkune, eno ih u tvorza
Poštuje se Ustav, poštuje se konza.
Strani ambasadori ne komanduju više
Šta će da se radi, kako da se diše
Iako nas napadaju razni centri moć
Da Srbiju ponižava niko neće moći

3. 20 min Vucic - prosecna plata u Nisu 890 euri, a za vreme onih 312 , neko ce reci skocile su cene, da bi ste imali dobar zivotni standard, trebalo bi da imate platu od 580, a vi imate platu skoro 900. Ubrzano se priblizavamo zemljama, za kojim smo zaostajali 200 - 300 godina.....novinar - koliko je fabrika napravljeno u Nisu, Vucic - Posle desete sam prestao da brojim...
10.00 Vucic - novinarki - Obmanjivali ste narod, da se pet fabrika zatvara, zatvarale su se fabrike za vreme blokaderske vlasti...za vreme vase blokaderske vlast ljudi su radili za 300 e...a to da mi vi drzite predavanja ili da mi soli pamet, a jas doveo 11,12,13,14, 15 fabrika novinar - nias ja blokader, Vucic - niste vi, nego sam ja....
Da li je Srbija zemlja sada vecnog proleca ?
:think:

Вучић: Фабрика "Аристон" у Нишу запослиће око 300 људи​

Niki, prešao si sa prenošenja vesti sa Informera na prenošenje direktno sa avovog yt kanala.... :mrgreen:
Sjajan potez, sve si nas opet obradovao.

Ja nisam bio ovako ushićen još od vremena kad je Plavi prkestar izbacio hit "Suada"! :cool:

Niki, prešao si sa prenošenja vesti sa Informera na prenošenje direktno sa avovog yt kanala.... :mrgreen:
Sjajan potez, sve si nas opet obradovao.

Ja nisam bio ovako ushićen još od vremena kad je Plavi prkestar izbacio hit "Suada"! :cool:
Posto si ti najbitniji faktor na forumu, od koga zavise sva desavanja u svetu, a i sire , bas mi je drago :maramica:

Eto, fabrika je iz Italije. Bez EU, Srbija ne može da živi ...
firma je kineska da si poslusao intevju sa vucicem umesto sto spemas gluposti znao bi posto je on to sam izjavio i jos nemcima lepo spustio kako su im kinezi pokupovali sve firme koje valjaju i ironicno konstatovao da je nemac ipak jos uvek direktor firme :hahaha:

Dve fabrike otvori, pet se zatvore.
200 radnih mesta se otvori, 4.000 zatvori.
Tako izgleda privredni ambijent na jugu Srbije po Vučiću.
Nek prošeta slobodno gradom, u Nišu živi pristojan svet, toliko pristojan da ga neće ni pogledati.
1765518510559.png

Mnogo više je radnika baš u tom Nišu otpušteno iz raznih fabrika koje je Sisolini isto tako grandiozno otvarao i najavljivao ovo je i bukvalno iz šupljeg u prazno politika jer i ovih 300 će posle par meseci da dobije nogu u dupe i sve tako u krug do nove kampanje lol
Istina te demantuje.
Nego, zabranili ste mu da seta po Nisu, sta bi?

Dve fabrike otvori, pet se zatvore.
200 radnih mesta se otvori, 4.000 zatvori.
Tako izgleda privredni ambijent na jugu Srbije po Vučiću.
Nek prošeta slobodno gradom, u Nišu živi pristojan svet, toliko pristojan da ga neće ni pogledati.
Pogledajte prilog 1831549
Istina i realnost demantuje vase fantazije.
L

Urednica Južnih vesti o Vučićevoj poseti Nišu: Predsednika nije bilo kada su ljude otpuštali, došao da odvrati pažnju zbog rudnika​

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u trodnevnoj poseti Nišu uoči ostvaranja fabrike Ariston, iako je u tom gradu u prethodnom periodu bez posla ostalo oko 2.000 ljudi, kaže za N1 urednica i novinarka portala Južne vesti Jelenom Canić Milanović. Ona dodaje kako je dolazak predsednika samo “gašenje požara” i odvraćanje pažnje javnosti od najaktuelnije teme u Nišu - otvaranja rudnika.

:bravo: :bravo: :bravo:

Prosetao je i po Nisu. Niko nije smeo da izadje da ga zaustavi. Sve se zavrsilo na praznim pricama. Prdnuli ste u cabar.

Млађо соме евра, ипак није прошетао.

I dalje ništa od šetnje… Predsednik Vučić se provozao gradskim prevozom u Nišu VIDEO

POLITIKA Autor: Milica Božinović 12. dec 202512:21

Kopiraj link
1765537165-vucic-gsp-750x422.jpg

Foto:Instagram/buducnostsrbijeav
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić od juče je u Nišu gde je otvorio dve fabrike - italijanski Aristoni i austrijski Palfinger. Tokom jučerašnjeg uključenja za TV Prva, "sa oboda Niša", najavio je da će se ovim gradom prošetati. Sinoć. To još uvek nije učinio, ali je posetio kasarnu Mija Stanimirović, a zatim se provozao gradskom prevozom. Maltene praznim, ako ne računamo obezbeđenje koje ga prati i nekoliko pristalica Srpske napredne stranke.
Vučić je nastavio danas radnu posetu Nišu obilaskom kasarne „Mija Stanimirović“. Kako je najavljeno, nakon kasarne, predsednik će obići industrijska postrojenja i kompanije u Nišu i Gadžinom Hanu.
0

Vučić obećava da će se prošetati kroz Niš: Večeras, nego šta ću

POLITIKA
11. dec
I zaista je ovo prava radna poseta – isplanirana i iscenirana do kraja. Predsednika u stopu prate medijske ekipe, uglavnom one iz Beograda, koje je poveo sa sobom, i funkcioneri. Običnih građana, Nišlija, nema.
Prema videu koji je objavio na Instagram nalogu, predsednik se provozao skoro praznim gradskim prevozom u Nišu i to ga je, kako je naveo, oduševilo.
„Dugo nisam ušao u gradski prevoz, te mi je vožnja autobusom u Nišu činila posebno zadovoljstvo. Autobus je bio čist, krenuo na vreme, a oni ljudi koje sam sreo bili su zadovoljni što je prevoz besplatan. Ovo ću češće da radim!“, napisao je Vučić.

U interakciji sa običnim građanima, na ulicama Niša, nismo ga videli, iako je obećanje da će to da učini, odnosno da se prošeta, dao još juče, za sinoć.
Radna poseta Nišu predsednika Vučića traje tri dana. Možda se usudi da se sretne s Nišlijama na ulicama njihovog grada – sutra. A možda i ne…

Back