TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gillette:
pa vidiš da je u stanju da porekne sve zbog tebe. Jel to loše..?
nije lose,sta vise odlicno je!ali nije sve na recima,nesto mora da se dokaze i delima...ali dobro...ja sam skromna pa se ne zalim,svi mi kazu koji me znaju da sam luda kad to trpim...
ali ima dobru zvaku jbg,dobro ti se uvuce pod kozu pa ti sad gledaj gde ces i sta ces...
sve je super,jos samo da odrzi najvazniju rec i necu se zaliti! ;-)

Gillette:
da održi reč i ne javi ti se više, tad ćeš ga hteti?
ne tu je rec porekao i to mi je milo...
hocu ja njega,mislim normalnu vezu sa njim...vidis nije problem u meni vec u njemu....
sto nece da me se otkaci a opet nikako da se vidimo...
kaze da sam mu ja najbolja da ne bi voleo da me izgubi,a opet slabo sta radi i da me zadrzi! :-?

Fibo:
Ti bi da da gajis foke? Jel znas za izraz s.ere ko foka? Mnogo Cilit benga ce ti trebati da pocistis to....
pa sta da se radi,sve samo da se profitira na najbolji moguci nacin...
a ako mi to ne uspe,gajicu pingvine na severu i prodavacu njihova severnjacka jaja...bice to veliki hit za uskrs a i u franciskim restoranima...ko zna mozda mi i uspe!

Je l' sam ja luda? Ili si ti lud? Ili oboje trebamo na lechenje? Ne mogu da verujem kakav izbor si mi stavio.... A kako si me izvredjao... :cry: Shta ti je, bre! A ja sam josh gora jer prelazim preko svega, zato shto te volim... E, pa ne moze vishe ovako... Nitu cu napustiti fax, niti zelim da raskinemo.... Nego, ako me volish, ili dodji ovde i zivi samnom dok ne zavrshim ovo njesra od faxa, ili me chekaj par godina tamo, pa cu doci... Ako necesh, mi smo zavrshili...

A sve mi se chini da je kraj :(

Zasto sve uvek mora biti ..crno ili belo..zar ne moze po malo i sa sarenim bojama..mislila sam da ces znati i prepoznati..nemas to culo..sluha i mirisa..samo hrabri i izdrzljivi to imaju..oni u kojima je priroda.Ne kukam ..mogu da sve ovo ponesem i iznesem..samo cu uvek brinuti.( samo brinuti od danas).da se ne sapletes i padnes kao sto to umes..secas se.. a ja necu biti tu da ti pomognem da .ustanes..To sa htela da ti kazem..ali evo ..odustajem i umesto toga..pisem ovde..na ovoj temi gde se moze reci i ono sto ne mislis da kazes..

crnogorac stvarno si tenkre konzervativni nedas svojoj cerki da zivi da ima normalnu vezu ko i svi ostali.....vrati se na durmitor i seci drva i jeb... koze

samo jedno pitanje..jel imao jos neko problema sa caletom crnogorcrem ako jeste kako ga je resio ako je to uopste moguce posto sam ja pokusao i da pricam sa njim ali nevredi pricati
decko njegove cerke moze da bude samo ko se njemu svidi=NIKO

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back