JelaZrela
Zainteresovan član
- Poruka
- 169
Hajde, znam da razmisljas o tome, ucini to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda,ali ima nesto jace od ponosa kod mene u ovom slucaju...odrzati rec...Gillette:e vala ako ti se javio..
znaš kako kaže stara kineska "To beg is not an easy task But pride is such a foolish mask"![]()
nije lose,sta vise odlicno je!ali nije sve na recima,nesto mora da se dokaze i delima...ali dobro...ja sam skromna pa se ne zalim,svi mi kazu koji me znaju da sam luda kad to trpim...Gillette:pa vidiš da je u stanju da porekne sve zbog tebe. Jel to loše..?
ne tu je rec porekao i to mi je milo...Gillette:da održi reč i ne javi ti se više, tad ćeš ga hteti?
idem na sever da gajim foke i prodajem meso na siroko trzisteGillette:da te zadrži..
pa gde si ti to pošla?

Maslachak:...znachi... ebao me ceo r.madrid, zajedno sa werderom kad medj` sobom ne mogu da iskupe 4 gola....

pa sta da se radi,sve samo da se profitira na najbolji moguci nacin...Fibo:Ti bi da da gajis foke? Jel znas za izraz s.ere ko foka? Mnogo Cilit benga ce ti trebati da pocistis to....
Shta ti je, bre! A ja sam josh gora jer prelazim preko svega, zato shto te volim... E, pa ne moze vishe ovako... Nitu cu napustiti fax, niti zelim da raskinemo.... Nego, ako me volish, ili dodji ovde i zivi samnom dok ne zavrshim ovo njesra od faxa, ili me chekaj par godina tamo, pa cu doci... Ako necesh, mi smo zavrshili...