Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sa freestyle-om sam imao skroz dobro iskustvo.Nemaš u Srbiji toliko duge staze da bi uzeo freeride...Uostalom,kuliraš u planinskoj kafani dok fanatici ne utabaju sneg.z:lol:Bolje obrati pažnju na čizme,uzmi tačan broj pošto ne verujem da će ti noga rasti(kao što meni dve godine mlađem ne raste),z**ebi legendu"broj veće"(u tom slučaju se može desiti da ti noga šeta u čizmi i očekuje te pad pri skretanju na petama).Vezovi da se OBAVEZNO šrafe na 4 mesta(znači 2x4)...I to je to.Sve što ti treba:saveti,sponzorstvo,how to,linkovi-tu sam,na forumu.

Ranac.z:lol:Nosim ključ/šrafciger za vezove(OBAVEZNO)i odrezak bele parafinske sveće(nije vosak al' odlična zamena,čisto za rezervno podmazivanje daske).Videću da sledeće sezone nabavim i štitnike za kolena,fakat su korisni.

Dužina nema veze sa vrstom daske.Koju god izabrao-najviše do vilice i najniže do kuka.Najbolje da je do sise.
Ja tek sad vidim ovaj post, 'ebem ti vandala i njegovo prebacivanje tema... :lol:

Znaci prvo freestyle da uzmem... I taman cizme, ok, nema 'leba da ce me sad neka baba nagovoriti da uzmem za broj vece... :mrgreen: Imas sponzora? :mrgreen:
E, daj napisi mi, ako te ne mrzi, nesto o tom podmazivanju i odrzavanju daske, ne znam nista o tome...
A dasku cu onda uzeti negde otprilike do vilice, sto duza to bolja, ne treba mi sad daska za trikove... :mrgreen:

Molim vas ako neko zna sta je najbolje za uklanjanje mitisera, neka maska ili slicno..cula sam da je maska od gline dobra ali nisam sigurna koliko..

Zamoli decka da ti isprska facu, kazu da je sperma dobra...mada, verovatno si vec to probala i pretpostavljam da ljudi lazu...

Ne,ali sam super sa onima koji imaju i znam proceduru dobijanja istog.Veruj mi,dobro bi razmislio da li bi bacio potpis na ugovor.Jeste da ti Hrvati od sponzora uglavnom dobijaju za tamošnji normalan život al' uslovi rada su Šerijat.

E, daj napisi mi, ako te ne mrzi, nesto o tom podmazivanju i odrzavanju daske, ne znam nista o tome...
Kao što rekoh,bela parafinska sveća je keva.Okreneš donji deo daske,obrišeš da bude suv(OBAVEZNO)i prevlačiš svećom.Na mestima gde daska ima dublje ogrebotine malo zapneš dok ne osetiš pod rukom da je ravno.Ako daska nije podmazana-lepiće se sneg.No,nemoj preterivat'.To je to za početak.z:)

Ne,ali sam super sa onima koji imaju i znam proceduru dobijanja istog.Veruj mi,dobro bi razmislio da li bi bacio potpis na ugovor.Jeste da ti Hrvati od sponzora uglavnom dobijaju za tamošnji normalan život al' uslovi rada su Šerijat.

Kao što rekoh,bela parafinska sveća je keva.Okreneš donji deo daske,obrišeš da bude suv(OBAVEZNO)i prevlačiš svećom.Na mestima gde daska ima dublje ogrebotine malo zapneš dok ne osetiš pod rukom da je ravno.Ako daska nije podmazana-lepiće se sneg.No,nemoj preterivat'.To je to za početak.z:)

Ma dobro, k'o da bih ja stigao do te tacke da neko uopste i zeli da mi bude sponzor... :mrgreen:

Aha, znaci na tom mestu gde se drvo udubilo umesto drveta stoji vosak ili sveca? Zvuci kao krpljenje... I koliko dugo mozes daska da izdrzi sa tim podmazivanjem? I tako podmazujem kad god stignem, pred svako spustanje? :P

Nikakvo topljenje sveće i gluposti...Prevlačiš svećom kao da brišeš dasku.BTW,ako ti ogrebotina stigne do drveta-baci dasku,nije ni za k**ac više.:lol:Najčešće će biti udubljen prvi sloj(broj 10 na slici).
arbor.jpg

Nikakvo topljenje sveće i gluposti...Prevlačiš svećom kao da brišeš dasku.BTW,ako ti ogrebotina stigne do drveta-baci dasku,nije ni za k**ac više.:lol:Najčešće će biti udubljen prvi sloj(broj 10 na slici).
arbor.jpg

Au idukurrac...koliko slojeva 'ebote, ja sam mislio da je to samo drvo, vosak i neki premaz preko... :lol: E onda kul, bas sam se iscimao da je lako shebati dasku... :lol: Znaci, pred svako spustanje premazati tom svecom? Nikakav problem. :P

E,ovako...
Imam 17 godina...Ona ima 15...U pocetku sam mislio da je stidljiva,i ispostavilo se da je istina.Nebitno,kada izadjemo,nece da se vidjamo,hoce da bude sa svojim drustvom,a ne sa mnom,dalje,cesto su joj roditelji prepreka da se vidimo,kao ne daju joj,a ja sam se burazeru zatreskao kao konj u nju...I ne mogu da zamislim dan bez nje..Sad,ne znam sta je u pitanju,da li je to opsesija,strah da ne budem sam (imao sam dosta veza i vezica,nikad ozbiljno,da me zbog NJE boli sve,kao da dobijem hiljadu samara odjednom kad pomislim da je nema u mom zivotu,ovo je taj famozni prvi put),ili je to nesto drugo...I sad,stalno mislim da joj nije stalo do mene,iz istog smo grada,ali ja sam u skoli u drugom gradu,i ne vidjamo se tako cesto,i sad je prilika da budemo zajedno,fazon posle skole,da je sacekam,i ona prica kako ima da uci,a ucenje joj nije primarno u zivotu,to dobro znam,pre ce biti da je ne znam ni sam sta...Izadjemo,ja joj pridjem,pitam da se vidimo,kaze tad i tad,nebitno,posle sat vremena,i kad se vidimo,kaze da sam je smorio,da ne voli kad joj prilazim,kad panicim,itd...I ja ne znam..Pricali smo malopre o raskidu,kaze da ne zna,da nece,i tako ta sranja..A ja ne znam sta da radim,da li da raskinem ko covek,da patim koliko patim,nebitno,bilo to mesec,dva ili pet,ali da znam na cemu sam,ili da ovako budem u neizvesnosti...Ako mozete,pomozite,ako ne,ne podsmevajte se,molim vas....

E,ovako...
Imam 17 godina...Ona ima 15...U pocetku sam mislio da je stidljiva,i ispostavilo se da je istina.Nebitno,kada izadjemo,nece da se vidjamo,hoce da bude sa svojim drustvom,a ne sa mnom,dalje,cesto su joj roditelji prepreka da se vidimo,kao ne daju joj,a ja sam se burazeru zatreskao kao konj u nju...I ne mogu da zamislim dan bez nje..Sad,ne znam sta je u pitanju,da li je to opsesija,strah da ne budem sam (imao sam dosta veza i vezica,nikad ozbiljno,da me zbog NJE boli sve,kao da dobijem hiljadu samara odjednom kad pomislim da je nema u mom zivotu,ovo je taj famozni prvi put),ili je to nesto drugo...I sad,stalno mislim da joj nije stalo do mene,iz istog smo grada,ali ja sam u skoli u drugom gradu,i ne vidjamo se tako cesto,i sad je prilika da budemo zajedno,fazon posle skole,da je sacekam,i ona prica kako ima da uci,a ucenje joj nije primarno u zivotu,to dobro znam,pre ce biti da je ne znam ni sam sta...Izadjemo,ja joj pridjem,pitam da se vidimo,kaze tad i tad,nebitno,posle sat vremena,i kad se vidimo,kaze da sam je smorio,da ne voli kad joj prilazim,kad panicim,itd...I ja ne znam..Pricali smo malopre o raskidu,kaze da ne zna,da nece,i tako ta sranja..A ja ne znam sta da radim,da li da raskinem ko covek,da patim koliko patim,nebitno,bilo to mesec,dva ili pet,ali da znam na cemu sam,ili da ovako budem u neizvesnosti...Ako mozete,pomozite,ako ne,ne podsmevajte se,molim vas....

kad porastes shvatices da kad otvaras temu uvodni post ne sme da ima vise od dva reda :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back