Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Vozi li neko od vas snowboard? Imam neka pitanja... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vozi li neko od vas snowboard? Imam neka pitanja...![]()

ja sam vozio.. ali sam onda dobio strelu u koleno i ništa od toga![]()

Na youtube-u imas odgovore na sva ta pitanja, garantujem![]()

do jaja je sada ako imas neki dobar dzip. zakacis se i vuces po ulicama
i mi ravnicari umemo da bordujemo![]()

funny ti ne znas da ides peske ce vozis skejtbord!xD

Neki lik hoce da mi proda dasku za 50e...mozda zajedno sa vezovima...mislio sam da kupim cisto za vezbanje pa i ako je shebem odna me boli kur'c...a kad ustekam pare onda kupujem sve novo...

Daska + vezovi + čizme = 170€.Nisam vozio po Rudniku,zapravo se i jedva sećam kada sam zadnji put bio tamo.
Kude se ti vozis? E da, Mico, po koliko dubokom snegu moze da se vozi snowboard? Znam da su duze daske za dubok sneg, ali opet ne znam za koliko dubok, a i pitam se mogu li se i krace daske voziti tuda... 

Ipak su to bogataski sportovi, ja se sjecam kao mali koliko su bile skupe skije nekad. Kad se sjetim dobrog starog Elan-a![]()
Ali dobro, kazu da ce od sada zime biti sve gore i gore, pa reko' da se spremim unapred... 
Jesu vala...Ali dobro, kazu da ce od sada zime biti sve gore i gore, pa reko' da se spremim unapred...
![]()

Kad je u PG palo pola metra snijega, onda je jasno o cemu se radi.Sledece zime cemo kupovati motorne sanke da bi isli na posao![]()
Kazu i leto ce biti pravi pakao...kupuj kilo kreme za suncanje... 
Hahaha, pa to ti kazem...zeznuto je ovo postalo...Kazu i leto ce biti pravi pakao...kupuj kilo kreme za suncanje...
![]()

Kakvo prijanje crni Reck? Da mi javljaju 45 stepeni na suncu a 42 stepena u hladu, ma bjezi xD
Ali okej je, Budva je tu blizu, nego jadan ovaj Sniki![]()

Bio sam često na Goču sa kraljevačke strane-ne verujem da ću ponovo.Sa banjske kažu da je kul al' nemam vozačku za tako nešto.Zlatibor je odličan,Kop ništa posebno(overio ove sezone).Čuo sam takođe da su Stara planina i Divčibare kul-nisam overio,prvom prilikom ću.Od jeftinijeg inostranstva preporučujem Popovu Šapku(MK)a ukoliko si budžovan idi na Dachstein(AT).Kude se ti vozis? E da, Mico, po koliko dubokom snegu moze da se vozi snowboard? Znam da su duze daske za dubok sneg, ali opet ne znam za koliko dubok, a i pitam se mogu li se i krace daske voziti tuda...![]()

Pozdrav forumasi!
Ovako, imam 14 god. , i mogu slobodno da kazem da sam okej decko.
Mislim, druzim se sa devojcicama, privlacim njihovu paznju, smeju se mojim salama, nisam kao moji ortaci da ih samo hvatam za guzu vise sam u fazonu da popricamo, da se gledamo u mraku, vise sam za romantiku i tako to.
Ovo cisto pisem da bi znali da nisam neka rugoba i snob.
Vec duze vreme uvek mi je privlacila paznju jedna devojcica, u pocetku smo bili dobri drugovi a onda je to polako palo, zato sto sam u stvari shvatio da se ona meni uvek dopadala.
Mi smo u istom odeljenju, i mogu da kazem da je najlepsa devojcica u razredu, ili bar ja tako mislim.
Kao sto sam rekao gore, mi smo bili stvarno dobri drugovi i bas smo onako uzivali.
Ali uvek sam potajno zeleo nesto vise. U nekim trenutcima mi se cinilo da i ona zeli to, mada mozda ja to umisljam.Kasnije sam se ohladio od toga.
Prosle su dve godine, i primetio sam neke poglede koje je skrivala, posle sam i ja to poceo da radim.Bilo mi je sumljivo ali rekoh nemora to nista da znaci. Onda smo poceli da razgovaramo ali vrlo kratko, ali sve je bilo veoma izazovno.
I onda ja sam bio sa drustvom jedno vece i oni su poslali poruku sa mog broja u kojoj je ja pitam kada ce mo da se smuvamo.Ona je napisala da joj je zao i da hoce da budemo samo drugovi. I onda kada sam joj rekao da to nisam ja napisao rekla je da je znala da nisam ja.E sad pitanje je da li je ono ona napisala iskreno ili zbog ortaka?Posle nekoliko meseci mene to i dalje drzi, ne zanimaju me druge devojke samo ona. Proslo je vreme ona je sad sa jednim deckom :| Skoro smo bili na jednom rodjendanu i o5 su poceli oni pogledi i kratki izazovni razgovori.Sada smo poceli da se dop. preko fejsa i sve mi o5 nije jasno.
Sta vi mislite da li nesto oseca prema meni ili ne?
Malo je duzi post, ali shvatite me.

Je l' ovo neka zayebancija?Je l' ovo neka zayebancija?
Pozdrav forumasi!
Ovako, imam 14 god. , i mogu slobodno da kazem da sam okej decko.
Mislim, druzim se sa devojcicama, privlacim njihovu paznju, smeju se mojim salama, nisam kao moji ortaci da ih samo hvatam za guzu vise sam u fazonu da popricamo, da se gledamo u mraku, vise sam za romantiku i tako to.
Ovo cisto pisem da bi znali da nisam neka rugoba i snob.
Vec duze vreme uvek mi je privlacila paznju jedna devojcica, u pocetku smo bili dobri drugovi a onda je to polako palo, zato sto sam u stvari shvatio da se ona meni uvek dopadala.
Mi smo u istom odeljenju, i mogu da kazem da je najlepsa devojcica u razredu, ili bar ja tako mislim.
Kao sto sam rekao gore, mi smo bili stvarno dobri drugovi i bas smo onako uzivali.
Ali uvek sam potajno zeleo nesto vise. U nekim trenutcima mi se cinilo da i ona zeli to, mada mozda ja to umisljam.Kasnije sam se ohladio od toga.
Prosle su dve godine, i primetio sam neke poglede koje je skrivala, posle sam i ja to poceo da radim.Bilo mi je sumljivo ali rekoh nemora to nista da znaci. Onda smo poceli da razgovaramo ali vrlo kratko, ali sve je bilo veoma izazovno.
I onda ja sam bio sa drustvom jedno vece i oni su poslali poruku sa mog broja u kojoj je ja pitam kada ce mo da se smuvamo.Ona je napisala da joj je zao i da hoce da budemo samo drugovi. I onda kada sam joj rekao da to nisam ja napisao rekla je da je znala da nisam ja.E sad pitanje je da li je ono ona napisala iskreno ili zbog ortaka?Posle nekoliko meseci mene to i dalje drzi, ne zanimaju me druge devojke samo ona. Proslo je vreme ona je sad sa jednim deckom :| Skoro smo bili na jednom rodjendanu i o5 su poceli oni pogledi i kratki izazovni razgovori.Sada smo poceli da se dop. preko fejsa i sve mi o5 nije jasno.
Sta vi mislite da li nesto oseca prema meni ili ne?
Malo je duzi post, ali shvatite me.