Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam vozio.. ali sam onda dobio strelu u koleno i ništa od toga :confused:

Zanimaju me cene celokupne opreme...'ebe mi se za tvoje koleno... :mrgreen:

Na youtube-u imas odgovore na sva ta pitanja, garantujem :P

Ma kakav youtube, razocarao me nacisto... :lol:

do jaja je sada ako imas neki dobar dzip. zakacis se i vuces po ulicama

i mi ravnicari umemo da bordujemo :cool:

Naravno...nemam dzip, ali vec sam organizovao putanju kuda cu se vozikati... :mrgreen:

funny ti ne znas da ides peske ce vozis skejtbord!xD

Ce probam... xD

Samo daska 170e polovna?? Mora da se zezas...auuu, to skuplje nego sto sam mislio... :lol: Neki lik hoce da mi proda dasku za 50e...mozda zajedno sa vezovima...mislio sam da kupim cisto za vezbanje pa i ako je shebem odna me boli kur'c...a kad ustekam pare onda kupujem sve novo...

Ja na nekom sajtu gledao daske i sto lepsa daska to jeftinije kosta...wtf :lol:

E da, gde je ona DxD treba mi pod hitno... :mrgreen:

P.S. Milorade, jesi vozio po rudniku?

Poslednja izmena:
Daska + vezovi + čizme = 170€.Nisam vozio po Rudniku,zapravo se i jedva sećam kada sam zadnji put bio tamo.

E pa dobro, tako je vec ok cena... :mrgreen: Kude se ti vozis? E da, Mico, po koliko dubokom snegu moze da se vozi snowboard? Znam da su duze daske za dubok sneg, ali opet ne znam za koliko dubok, a i pitam se mogu li se i krace daske voziti tuda... :P

Kude se ti vozis? E da, Mico, po koliko dubokom snegu moze da se vozi snowboard? Znam da su duze daske za dubok sneg, ali opet ne znam za koliko dubok, a i pitam se mogu li se i krace daske voziti tuda... :P
Bio sam često na Goču sa kraljevačke strane-ne verujem da ću ponovo.Sa banjske kažu da je kul al' nemam vozačku za tako nešto.Zlatibor je odličan,Kop ništa posebno(overio ove sezone).Čuo sam takođe da su Stara planina i Divčibare kul-nisam overio,prvom prilikom ću.Od jeftinijeg inostranstva preporučujem Popovu Šapku(MK)a ukoliko si budžovan idi na Dachstein(AT).
Dubina snega?Zavisi od daske,ne od njene veličine.Ja imam freestyle(daska za skokove,rail-ove,grab-ove)i pravi je horor za duboki sneg dok ovi što imaju freeride voze opušteno gde im padne na pamet.Freeride daske su dobre za slalom ali teške kao tuč i svaki skok sa njima je rizičan.BTW,gledaj da ti daska dođe najviše do vilice,koja god da je.Između step-in i mekih vezova uvek izaberi meke.Tvrdi nisu ni za jednu od pomenute dve vrste dasaka.Korisno je imati i štitnike za kolena,naročito kao početnik.Ako ideš busom-uzmi torbu za dasku,vozači se neće obradovati kada je vide onako golu.

Pozdrav forumasi! :)

Ovako, imam 14 god. , i mogu slobodno da kazem da sam okej decko.
Mislim, druzim se sa devojcicama, privlacim njihovu paznju, smeju se mojim salama, nisam kao moji ortaci da ih samo hvatam za guzu vise sam u fazonu da popricamo, da se gledamo u mraku, vise sam za romantiku i tako to.
Ovo cisto pisem da bi znali da nisam neka rugoba i snob. :)
Vec duze vreme uvek mi je privlacila paznju jedna devojcica, u pocetku smo bili dobri drugovi a onda je to polako palo, zato sto sam u stvari shvatio da se ona meni uvek dopadala.
Mi smo u istom odeljenju, i mogu da kazem da je najlepsa devojcica u razredu, ili bar ja tako mislim.
Kao sto sam rekao gore, mi smo bili stvarno dobri drugovi i bas smo onako uzivali.
Ali uvek sam potajno zeleo nesto vise. U nekim trenutcima mi se cinilo da i ona zeli to, mada mozda ja to umisljam.Kasnije sam se ohladio od toga.
Prosle su dve godine, i primetio sam neke poglede koje je skrivala, posle sam i ja to poceo da radim.Bilo mi je sumljivo ali rekoh nemora to nista da znaci. Onda smo poceli da razgovaramo ali vrlo kratko, ali sve je bilo veoma izazovno.
I onda ja sam bio sa drustvom jedno vece i oni su poslali poruku sa mog broja u kojoj je ja pitam kada ce mo da se smuvamo.Ona je napisala da joj je zao i da hoce da budemo samo drugovi. I onda kada sam joj rekao da to nisam ja napisao rekla je da je znala da nisam ja.E sad pitanje je da li je ono ona napisala iskreno ili zbog ortaka?Posle nekoliko meseci mene to i dalje drzi, ne zanimaju me druge devojke samo ona. Proslo je vreme ona je sad sa jednim deckom :| Skoro smo bili na jednom rodjendanu i o5 su poceli oni pogledi i kratki izazovni razgovori.Sada smo poceli da se dop. preko fejsa i sve mi o5 nije jasno.
Sta vi mislite da li nesto oseca prema meni ili ne?
Malo je duzi post, ali shvatite me.

Mislim, druzim se sa devojcicama, privlacim njihovu paznju, smeju se mojim salama, nisam kao moji ortaci da ih samo hvatam za guzu vise sam u fazonu da popricamo, da se gledamo u mraku, vise sam za romantiku i tako to.
Vec duze vreme uvek mi je privlacila paznju jedna devojcica, u pocetku smo bili dobri drugovi a onda je to polako palo, zato sto sam u stvari shvatio da se ona meni uvek dopadala.
Mi smo u istom odeljenju, i mogu da kazem da je najlepsa devojcica u razredu, ili bar ja tako mislim.
Kao sto sam rekao gore, mi smo bili stvarno dobri drugovi i bas smo onako uzivali.
Ali uvek sam potajno zeleo nesto vise. U nekim trenutcima mi se cinilo da i ona zeli to, mada mozda ja to umisljam.Kasnije sam se ohladio od toga.
Prosle su dve godine, i primetio sam neke poglede koje je skrivala, posle sam i ja to poceo da radim.Bilo mi je sumljivo ali rekoh nemora to nista da znaci. Onda smo poceli da razgovaramo ali vrlo kratko, ali sve je bilo veoma izazovno.
I onda ja sam bio sa drustvom jedno vece i oni su poslali poruku sa mog broja u kojoj je ja pitam kada ce mo da se smuvamo.Ona je napisala da joj je zao i da hoce da budemo samo drugovi. I onda kada sam joj rekao da to nisam ja napisao rekla je da je znala da nisam ja.E sad pitanje je da li je ono ona napisala iskreno ili zbog ortaka?Posle nekoliko meseci mene to i dalje drzi, ne zanimaju me druge devojke samo ona. Proslo je vreme ona je sad sa jednim deckom :| Skoro smo bili na jednom rodjendanu i o5 su poceli oni pogledi i kratki izazovni razgovori.Sada smo poceli da se dop. preko fejsa i sve mi o5 nije jasno.

Gde vas sastavljaju, da mi je znati samo :lol:

Što joj nisi rekao da si joj ti napisao tu poruku, čisto da vidiš reakciju, lako je posle da kažeš istinu, ovako moguće da je rekla da je znala da si ti, jer joj je bilo bzv, i da je zaista mislila to što je rekla..
Ono, malo lukavstva u takvim muško-ženskim odnostima nije na odmet.. :)
Sad kad ima čkodea, ćuti, a kad raskine reci, to je neki moj savet, a i delovalo je u RL ;)

Inače ide na teen probleme uskoro!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back