BIG PEOPLE
Poznat
- Poruka
- 9.741
kakvi li su to izazovni razgovori s 14 godina xDD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Slalom je na foru zaokretanje sa snowboardom, zar ne?

Pored freestyle-a imam i race dasku,nemoj ni u ludilu!Skretanje je gotovo nemoguće,rep ravan i daska je namenjena iskuljučivo za spust,brza kao metak.Dajem je za burek i jogurt al' neće je niko.Freecarve je zaHvala puno brate, mnogo si mi pomogao! Poslusacu tvoje savete...
Ja sam negde za freestyle procitao ovo "...Freestyle daska je zaobljena na oba kraja i nema veliki luk. Duže daske se koriste za dubok sneg a krace za skokove, okrete, half-pipe..."
a za freeride sam procitao da su cipele i vezovi obicno tvrdi i da je daska namenjena tvrdim i uredenim terenima....
P.S. Sta mislis koju ja (pocetnik) da uzmem, tu freestyle ili freeride? Mozda freeride? Inace, ne znam na sta mislis kad spomenes rail-ove i greb-ove, znam da su neki trikovi, al' ne znam koji...Slalom je na foru zaokretanje sa snowboardom, zar ne?
Kakve su freecarv i race (ako postoje, nasao sam neki tekst gde se spominju) daske?![]()
Pored freestyle-a imam i race dasku,nemoj ni u ludilu!Skretanje je gotovo nemoguće,rep ravan i daska je namenjena iskuljučivo za spust,brza kao metak.Dajem je za burek i jogurt al' neće je niko.Freecarve je za

BTW,gledaj da ti daska dođe najviše do vilice,koja god da je.
Sa freestyle-om sam imao skroz dobro iskustvo.Nemaš u Srbiji toliko duge staze da bi uzeo freeride...Uostalom,kuliraš u planinskoj kafani dok fanatici ne utabaju sneg.Pa sta ti mislis koju da uzmem, freeride ili freestyle? Koju si ti prvo uzeo?Vazi, meki vezovi ce da budu...
![]()
Bolje obrati pažnju na čizme,uzmi tačan broj pošto ne verujem da će ti noga rasti(kao što meni dve godine mlađem ne raste),z**ebi legendu"broj veće"(u tom slučaju se može desiti da ti noga šeta u čizmi i očekuje te pad pri skretanju na petama).Vezovi da se OBAVEZNO šrafe na 4 mesta(znači 2x4)...I to je to.Sve što ti treba:saveti,sponzorstvo,how to,linkovi-tu sam,na forumu.Ranac.E, a sta jos nosis od opreme kad ides na skijanje? Mislim, pored daske, vezova i cipela, sta jos moram obavezno da uzmem...![]()
Nosim ključ/šrafciger za vezove(OBAVEZNO)i odrezak bele parafinske sveće(nije vosak al' odlična zamena,čisto za rezervno podmazivanje daske).Videću da sledeće sezone nabavim i štitnike za kolena,fakat su korisni.Dužina nema veze sa vrstom daske.Koju god izabrao-najviše do vilice i najniže do kuka.Najbolje da je do sise.Koje velicine je duza daska, a koje kraca? Je l' duza ta sto dodje do vilice?
Šta mislite da li tinejdžeri u Srbiji imaju dovoljno znanja o kontracepciji? Koliko bi sajt na srpskom jeziku u vezi sa kontracepcijom pomogao mladima da se informišu?

Šta mislite da li tinejdžeri u Srbiji imaju dovoljno znanja o kontracepciji? Koliko bi sajt na srpskom jeziku u vezi sa kontracepcijom pomogao mladima da se informišu?
vole valjda takoMa boli tebe **** za njima,ti bi realno da izreklamiras svoj sajt ili da napravis neki.
U suštini mislimo da to jeste problem koji bi možda mogao, da bar delimično, reši neki sajt na srpskom jeziku. Da, upravu si razmišljamo o kreaciji takvog sajta. Postavili smo ovu forum temu upravo jer nas interesuje mišljenje sajber javnosti.
Molim vas ako neko zna sta je najbolje za uklanjanje mitisera, neka maska ili slicno..cula sam da je maska od gline dobra ali nisam sigurna koliko..

Molim vas ako neko zna sta je najbolje za uklanjanje mitisera, neka maska ili slicno..cula sam da je maska od gline dobra ali nisam sigurna koliko..

Najbolje bi bilo da iz korena promeniš ishranu.![]()