Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj da me zasmejavas molim te pogledaj kolicni su ovi momci pa onesvescivaju i duplo vece ;)

Ti izgleda nas zajebavas, sta odgovorices mu nesto, a i to ce da ga uvredi, a ? Jedino sto onda moze da se desi jeste da on krene prvi tebe da maklja ;)
Da, tačno je. Brzina je najbitnija i bes.

Moguće... Ali ako on njega krene da difri...piši pismo plastičaru. Zato prvo koleno u bradu, ima da spava 3 dana i 3 noći

Moguće... Ali ako on njega krene da difri...piši pismo plastičaru. Zato prvo koleno u bradu, ima da spava 3 dana i 3 noći

aj ti meni sada objasni:
kaze lik da je iz malog mesta.recimo prebije ga tamo pred svima.sta posle? sta sutra? sta za godinu dana?
pa nece vise smeti na ulicu izaci. a uvek mu mogu upasti na kuci i sve porazbijati.zajedno sa roditeljima..
e sada..sve zavisi kakvi su to likovi.
to sto *****ju puno, mogu piti obicne gnjide koji su eto stariji, a mogu biti i pravi hc.

aj ti meni sada objasni:
kaze lik da je iz malog mesta.recimo prebije ga tamo pred svima.sta posle? sta sutra? sta za godinu dana?
pa nece vise smeti na ulicu izaci. a uvek mu mogu upasti na kuci i sve porazbijati.zajedno sa roditeljima..
to sto *****ju puno, mogu piti obicne gnjide koji su eto stariji, a mogu biti i pravi hc.
ako taj matori dobije batine po propisu ili pruzi klinac zestok otpor nece ga vise dirati. Ne vidim sta drugi imaju sa time izmedju njih dvojice? Msm to je neko pravilo casti. Ne kazem, ima i takvih,ali je to logicnije da rade neke sisice koje imaju jako drustvo i da podbadaju jace po dogovoru drugih ili eto da se qrce ili tatini sinovi sa kesom,nego neki hc ljudi. Obicno se HC ne zajebava tako sa nekim nebitnim likovima,nije to njihova klasa.

Volim i tebe iako si trolcina i tupadzija. Pa jel mu ja nesto branim? :) Nek ide i neka nadje drugu. :D

Nemoj molim te! Pojasni?
Ne, neka radi šta hoće...samo nijedna prilika se u tim gofinama ne propušta..

Diff.......... : Loznica je isto maleno mesto. Ili će biti sisa uvek, i mamina beba, ili će postati HC kojeg se svi plaše i imaće šta god poželi..
To sa kućom, kevom i matorim zaobiđi, to su babske bajke. Najlakse je sirotinja vs bogat. On tebi stalu a ti njemu vilu..

User: Obicno se HC ne zajebava tako sa nekim nebitnim likovima,nije to njihova klasa. LEpO REČENO! to sam ja

I znati kako i gde udariti, mozes da ga prevrnes jednim udarcem i da zavrsis pricu, jos ako znas da puknes laktom, ijhaaaaaaaaaaaaaaa.

aj ti meni sada objasni:

Xaxaxaxa, da smesno jako, a sta treba da ga se plasi ceo zivot i ovaj da ga zajebava, pa ima i on nekoga, nije on sam na ovom svetu ;)
Upadnu u kucu i sve da porazbijaju, da da, kada bi to moglo bas tako jednostavno ;)

ako taj matori dobije batine po propisu ili pruzi klinac zestok otpor nece ga vise dirati. Ne vidim sta drugi imaju sa time izmedju njih dvojice? Msm to je neko pravilo casti. Ne kazem, ima i takvih,ali je to logicnije da rade neke sisice koje imaju jako drustvo i da podbadaju jace po dogovoru drugih ili eto da se qrce ili tatini sinovi sa kesom,nego neki hc ljudi. Obicno se HC ne zajebava tako sa nekim nebitnim likovima,nije to njihova klasa.

cast? :lol:
to se bas retko vidja.
ali valjda klinjo zna najbolje.
a i sta se ja tu koj moj kurr mesam u temu ? odjavljujem se

:coll:

@ aint
njaaaah reko da se odjavljujem pa vidim ovo..
upadi na kucu nisu retkost.ja nemam potrebu da navodim primere.moze mi se verovati na rec, a i ne mora.
nisu bapske price,desile se ljudima koje jako dobro poznajem.

Xaxaxaxa, da smesno jako, a sta treba da ga se plasi ceo zivot i ovaj da ga zajebava, pa ima i on nekoga, nije on sam na ovom svetu

opet ponavljam. zavisi o kom je "kalibru" rec ;)

jes,ali to je drugacija sorta ljudi. Ovi sto diraju Zokija i ove tamo neduzne ljude su mnogo vece dzukele od antifa. Antifa je vise pozeraj nego ozbiljnoa grupa,nije ni cudo sto ih ovaj jedan moze da zadrzi 30,50. Antifa i fa oni vode otvoreni rat,dok ove ljude gore iz cista mira napadaju neki seljaci.

njaaaaah.nisam to zato kazio,niti povezivao sa temom. nego to je bio "odgovor" na onaj bedni klip o pijancima
"vidi kako ovaj mali bije te velike"
to me je nasmejalo, pa rek'o aj nesta bolje:cool:

Imam jedan problem ... rec je o jednoj ekipi koja izlazi na istom mestu gde i ja sa svojom ekipom.Ima neko mesto gde ima dosta klupa i nekako se spontano spojimo (obe ekipe) i sve je ok dok jedan decko ne pocinje da mi dobacuje da sam gej,da treba da vodim ljubav snjim i sta ja znam i to mi sve kaze pred drustvom,al navise me pogadja kad mi kaze da sam gej sto naravno nisam i to pred devojkom koja mi se dopada ...Naravno ja mu ne cutim i uzvracam mu ali on stalno iznova i iznova kad god se sretnemo pocinje sa tim! Sta da radim da bi mu zatvorio usta sem naravno naselja jer to ne volim a i on je dosta stariji i jaci !:rtfm::rtfm::rtfm:

Flašu jelena mu rokni o glavu,neće ustati,a neće se usuditi da se vraća.

jes,ali to je drugacija sorta ljudi. Ovi sto diraju Zokija i ove tamo neduzne ljude su mnogo vece dzukele od antifa. Antifa je vise pozeraj nego ozbiljnoa grupa,nije ni cudo sto ih ovaj jedan moze da zadrzi 30,50. Antifa i fa oni vode otvoreni rat,dok ove ljude gore iz cista mira napadaju neki seljaci.

Ne mora da znači,kako gde... Naprimer u Škotskoj,kao na celom ostrvskom regionu, su antifa mnogo jači od skinsa,jer su pre svega koncentrisani na tribinama Sletika,Rendžersa...U Engleskoj navijači Čelzija su antifa orijentisani,u Irskoj takođe...
A u Latinskoj Americi skoro svi su antifašisti i levičari. Navijači Boke Juniorsa,jedne od najboljih firma na svetu...
Ovo je više na psihiloškoj razini. Zašto ljudi postaju skinsi? Da bi uterali strah u kosti ljudima,za ideologiju ih boli k....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back