Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam jedan problem ... rec je o jednoj ekipi koja izlazi na istom mestu gde i ja sa svojom ekipom.Ima neko mesto gde ima dosta klupa i nekako se spontano spojimo (obe ekipe) i sve je ok dok jedan decko ne pocinje da mi dobacuje da sam gej,da treba da vodim ljubav snjim i sta ja znam i to mi sve kaze pred drustvom,al navise me pogadja kad mi kaze da sam gej sto naravno nisam i to pred devojkom koja mi se dopada ...Naravno ja mu ne cutim i uzvracam mu ali on stalno iznova i iznova kad god se sretnemo pocinje sa tim! Sta da radim da bi mu zatvorio usta sem naravno naselja jer to ne volim a i on je dosta stariji i jaci !:rtfm::rtfm::rtfm:

uvek tako neko provociranje treba da izvedes u salu kako bi se to zaboravilo. Kad ti neko kaze geju,ti onda velis da ja i Mirko (ili kako se vec neko u drustvu zove ko je zajebant) smo u vezi i onda pocnes da ga lozis ili izmislis neku pricu pa prebacis zajebanciju na druge. Generalno on te drka i samim tim se visoko kotira u drustvu zato sto je video da moze i samim tim ce da ti pokupi ribu jer je dominantniji u odnosu na tebe. Takvih ljudi ima svuda.

Ne posecujem ovaj deo foruma, al videh temu sa main stranice.

Ovde kod nas kada bi neko nekog nazvao pede*om, al stvarno ne u sali, tuca bi pukla za milisekundu znaci, i samim tim bi se sve i resilo ;)

Tako da nema veze ni sto je jaci ni sto je stariji, tuca je individualna stvar, i ja ti predlazem da ga namakljas, probas, pa ako je spretniji od tebe ******, al ako dobije batine posle ce da ga bude sramota i od tvog i od njegovog drustva i od riba tu ima u zemlju da propadne, tako samo zube pokazi i u pocetku sve si trebao da zavrsis ;)

Imam jedan problem ... rec je o jednoj ekipi koja izlazi na istom mestu gde i ja sa svojom ekipom.Ima neko mesto gde ima dosta klupa i nekako se spontano spojimo (obe ekipe) i sve je ok dok jedan decko ne pocinje da mi dobacuje da sam gej,da treba da vodim ljubav snjim i sta ja znam i to mi sve kaze pred drustvom,al navise me pogadja kad mi kaze da sam gej sto naravno nisam i to pred devojkom koja mi se dopada ...Naravno ja mu ne cutim i uzvracam mu ali on stalno iznova i iznova kad god se sretnemo pocinje sa tim! Sta da radim da bi mu zatvorio usta sem naravno naselja jer to ne volim a i on je dosta stariji i jaci !:rtfm::rtfm::rtfm:

Da tebi Roki kaže nešto. Ja sam po tim i sličnim provokacijama preklajeni titanijum.
Imaš nekoliko izbora:
1-najgori, ispašćeš siledžija i gori od njega 10x: da ga isprebijaš, takvi tipovi su obično sisice. Ja sam jednog izmakljao u srednoj zbog toga jer mi je psovao sestru.
Nasred časa sam ga izmlatio, umalo da letim iz škole ali sam bio vr.dobar đak pa sam se izvukao. Nikad mu više nije palo napamet, niti će ikome ko je video-čuo.
2-srednji: Da mu kažeš da prihvataš, kreneš da skidaš trenerku i da ti ******. Častićeš ga jer mu se toliko sviđaš. U ovom slučaju ćeš ispasti kao ludak...
3-najbolji: Poljubi tu devojku pred svima, ima svi da zaneme. A i ona će se obradovati jer imaš velika muda za to. A dokazaćeš željeno.

Veruj mi, ne bih te zeznuo. Srećno!

p.s. možda popijem bod-dva zbog posta ali nema veze...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back