Kaca 965
Zainteresovan član
- Poruka
- 481
Xexe .. kakvo pitanje .. DA li se pri upisu u srednje skole vode i roditelji ili idmo sami???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Xexe .. kakvo pitanje .. DA li se pri upisu u srednje skole vode i roditelji ili idmo sami???
Sta radis kada ti se place ,a ne mozes ?
Guraj nesto u nos,maramicu,cackalicu,videces kako liju suze![]()
nisam plakao kad su me martinkama sutirala dok sam bio na zemlji i polomili mi ruku
nesto ne verujem da ce mi guranje maramice u nos pomoci
nisam plakao kad su me martinkama sutirala dok sam bio na zemlji i polomili mi ruku
nesto ne verujem da ce mi guranje maramice u nos pomoci
i ovo je jedno od dobrih resenja!Izbegavaj to mesto...
Imam jedan problem ... rec je o jednoj ekipi koja izlazi na istom mestu gde i ja sa svojom ekipom.Ima neko mesto gde ima dosta klupa i nekako se spontano spojimo (obe ekipe) i sve je ok dok jedan decko ne pocinje da mi dobacuje da sam gej,da treba da vodim ljubav snjim i sta ja znam i to mi sve kaze pred drustvom,al navise me pogadja kad mi kaze da sam gej sto naravno nisam i to pred devojkom koja mi se dopada ...Naravno ja mu ne cutim i uzvracam mu ali on stalno iznova i iznova kad god se sretnemo pocinje sa tim! Sta da radim da bi mu zatvorio usta sem naravno naselja jer to ne volim a i on je dosta stariji i jaci !![]()