serdja
Aktivan član
- Poruka
- 1.742
Jooj ja živim u nekoj ludari na zapadnoj periferiji, nema veze, ja sam mislio da li postoje posebne metalske prodavnice za to, ali sad kontam sve...
На пијагеру купиш,што би дао 2 иљаде више а мајица иста.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jooj ja živim u nekoj ludari na zapadnoj periferiji, nema veze, ja sam mislio da li postoje posebne metalske prodavnice za to, ali sad kontam sve...
Imam ja jedan problem: hteo bih da kupim majicu Iron Maiden ili Black Sabbath ili Judas Priest, ali ne znam u kakvim prodavnicama da ih tražim![]()
Trenutno nosim slipknot majicu.![]()
Imam nerješiv problem, jako želim psa, a neće da mi ga kupe. Kažu kao da će mi dosaditi, da je skup i slično.
Mrzim kad me potcjenjuju![]()
pa to ti je zato sto se zamlacujes sa zmajevimada imate 25 god i nikad niste imali ribu niti ebali, a i ruzni ste
da imate 25 god i nikad niste imali ribu niti ebali, a i ruzni ste
imam problem oko jedne devojke koju volim, samo sto ja jos nisam skupio hrabrosti da joj kazemi na moju zalost ona ima decka kojeg mislim da voli,mi se kao dopisujemo ona imam utisak kao da krene da me muva ili ja to tripujem,pa se ja ogradim jer me je strah da je ne izgubim i kao drugaricu..ali da problem bude jos veci ja sam bio sa jednom devojkom u vezi i raskinuli smo jer je mnogo volela musko drustvo...i tek sada vidim koliko volim moju "drugaricu".
![]()
ona me nekako privlaci![]()
pa to ti je zato sto se zamlacujes sa zmajevima