Demister

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Ptica generalno jeste simbol slobode. Free as a bird. Ali, ovaj je logo zato i interesantan, i imam utisak da je autor to tako i hteo da predstavi, jer pogledaj logo bolje - to jeste golub, ali jeste i desna šaka. Šaka dignuta na pozdrav, maše.
  Meni lično se dopao i logo, ali mi se dopala i ideja sama - da Srbin bude autor zvaničnog logoa za ljudska prava. Eeeeej, a i te ptice na grani znaju kolika su prava Srba u ovom belom svetu :) Što da ne pobedi, što da mu rad ne visi u UN-u, što da se ne priča da je jedan Predrag autor zvaničnog logoa. Jedan Predrag koji je možda i izgubio nekog u bombardovanju '99.... :ok:
  ma opusteno...mene Ozi da iznervira??? To bih voleo da vidim, jer ja njega cak ni ne smatram za ozbiljnog sagovornika...Kako on meni moze da kaze bilo sta, ako to nesto nije doziveo i probao?
  Eto vidiš, sve znaš, k'o mator :D
  Samo, vidi, ne treba se boriti protiv sebe, već živeti u harmoniji i ravnoteži sa sobom, prihvatiti i voleti sebe, kakav bio, dobar ili manje dobar. Drugačije - ne valja! Onda one loše stvari potonu ispod onih dobrih, a dobre rastu i bubre.... loše su tu i dalje, ali negde tamo... negde neaktivne i to se mora održavati ceo život... polako i odmereno. to ti je suština.
  I onda je osmeh tu, bilo kao štit ili kao inat, ili kao neki zaštitni znak, ali imaš snage za osmeh :D
  :cmok2:
  Dobar si ti momak, zato te i gotivim tako :cmok2:
  aha :D devojka u haljini :D
  opusteno, nisam ni ja bila sigurna da si ti, onda dosla ovde i videla slike i ovo sto ti je neko napisao za soc i povezala :D
  a i tog decka sam videla :D
  E brate, jel ces ti da upisujes Sociologiju u Novom Sadu ? :D Ajde daj da vidim brate dal znas ti nesto vise od mene, javi se kad budes procitao ovo... :)
  A pa ne secas me se? :( Imam problem s tim, nisam upecatljiva, sta cu... :(
  Nego, nije bitno. Pocecemo ispocetka.
  Ja sam Ljubinka Antic imam dvajes osam godina i dolazim iz Osipaonice. Volim da jedem dinje a u slobodno vreme slusam Zoricu junior i njenu cuvenu pesmu '' Padezi '' . :]
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top