Kafana Šta trenutno radiš XIX

Radi posao koji mu prija, sam je birao jer voli, niko ne podnosi žrtve... Ja ne mogu da izbijem iz glave tolike ljude koje znam i koji rade ono što moraju da bi preživeli kako-tako. Ali volim da verujem da svako može da bira baš to što želi. Tako sam neki dan dobila pitanje šta ću kad mi dosadi moj posao. Pa šta ću, ništa, da nastavim da radim, logično.
 
Radi posao koji mu prija, sam je birao jer voli, niko ne podnosi žrtve... Ja ne mogu da izbije iz glave tolike ljude koje znam i koji rade ono što moraju da bi preživeli kako-tako. Ali volim da verujem da svako može da bira baš to što želi. Tako sam neki dan dobila pitanje šta ću kad mi dosadi moj posao. Pa šta ću, ništa, da nastavim da radim, logično.
pa muzika ne spada u tu vrstu posla pobogu
 
Radujem se slobodnim danima. Za sutra, ako bude iole sunčano, planiram da posejem neko cveće. Ustvari, prvo moram da okopam zemlju oko staze, pa tek onda da meračim.
Ove godine sam nacrtala plan. Neće biti haotično kao prošle.
Opremila sam se novim semenima i onim ćelijama za sadnju u zatvorenom, pa i ako ne bude sunčano, opet ću to raditi. :zaljubljena:
Happy, happy, happy!
 

Back
Top