andjelijaa
Poznat
- Poruka
- 9.355
to je slatka glavobolja, joj bas si neiskusanNi ti nisi na mojoj listi tako bezobrazna. Šta će mi ta glavobolja u životu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je slatka glavobolja, joj bas si neiskusanNi ti nisi na mojoj listi tako bezobrazna. Šta će mi ta glavobolja u životu?
Neka hvala, prošao sam ja tu "slatku glavobolju" i nikada više. Sponzoruše me ne zanimaju.to je slatka glavobolja, joj bas si neiskusan
sponzoruse?Neka hvala, prošao sam ja tu "slatku glavobolju" i nikada više. Sponzoruše me ne zanimaju.
Pa na kakvo ugađanje misliš? Izvini ako sam pogrešno razumeo.sponzoruse?
Али ви 'оно' нећете...ozbiljni muskarci se ne svadjaju sa svojim lepsim polovinama,znaju oni sta treba
Kad bolje razmislim,...jedini pravi odgovor.U različitim životnim dobima, različite i želje.
Ne razumemo i bože sačuvaj!Žene žele sve i odmah, slična logika sa hiljadama tašni i cipela ako razumete.
Ti joj kupi jedan par tašni al skuuuup, da se izdvaja od ostalihŽene žele sve i odmah, slična logika sa hiljadama tašni i cipela ako razumete.
Jesi razumela koliko i jaOk. Hvala na odgovoru!
Nisu sve iste odma tašne i cipeleŽene žele sve i odmah, slična logika sa hiljadama tašni i cipela ako razumete.
To je samo jedan, od potencijalno tačnih odgovora. Da vidimo, dalje!Pre ili kasnije se to ludilo pokaže kroz tašne i cipele ko da su stonoge jbt
Žene ne znaju šta želeDrage moje,...ladies,
Da vas čujemo.
Šta je to što vi kao žena ili devojka želite, sanjate, očekujete, priželjkujete?
Bez da vam zadiremo u intimu, ofc.( to se podrazumeva).
Verovatno smo sve već gledale film sa Mel Gipson- om, gde on ima super moć da čuje ženske misle i razmišljanja,...ali kako toga ima samo u Hollywood-u, da vidimo i šta je naša realnost.
Unapred hvala na odgovorima,...!
Žene ne znaju šta žele
Nemas ti pojma.zelen si kao košutnjak.ona mozda zna da zeli da se uda bogato,snima imovinsko stanje …. Kad te upozna i udjete u vezu ona tacno zna koliko ce to da traje imaju njuh za to..kolika joj je zaljubljenost…Ali ostalo,nista!Žene itekako znaju šta žele, nego ako kažu, odmah ćete da ih nazivate imenima, pa zato ćute i prave se da ne znaju šta žele
Pa sta im je stalo ko ce sta da kaze to im je rak ranaŽene itekako znaju šta žele, nego ako kažu, odmah ćete da ih nazivate imenima, pa zato ćute i prave se da ne znaju šta žele
Nemas ti pojma.zelen si kao košutnjak