Pa zašto se onda buniš kada te to isto pitam?jer je to tema
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zašto se onda buniš kada te to isto pitam?jer je to tema
volim da drzim u neizvesnosti.Pa zašto se onda buniš kada te to isto pitam?
Tako je, ja preporučujem po parče selotejpa na bradavice da eto ne strše i vozi Miško!Pa ima bluza ove zakrpe na sisama, valjda neće niko da zaviruje, to nije pristojno i bilo bi seksualno uznemiravanje na poslu
Uf, ubi me neizvesnost nemaš pojma koliko.volim da drzim u neizvesnosti.
Ja radim 2 posla, od pola 7 do 8 uveče i ovu sedmicu pa ću pametno i slojevito.Ma super ste! Nego dajte ideje do kraja nedelje!
Ćero, šta se sutra oblači? Hladno i u mom gradu?
Gledam da se ne pegla , imam minut da odlučim. Trenutno sam luda za sivim farmericama koje sam kupila. Ispod majica , bluza. Parfem, minđuše i nekad našminkam usne , nekad ne. Tamo oblačim uniformu pa je skoro svejedno,Šta oblačite i da li smišljate unapred ili ujutro volite da odlučujete šta ćete i kako ćete?
Evo ti crveni bodi ispod bluze da drži sise, a biće i malo toplije ovakoE sada je košulja pogrešna! I kamo sisodržac?
Bez čipke i da se zakopča. Hi hiEvo ti crveni bodi ispod bluze da drži sise, a biće i malo toplije ovako
Pa može i sama da se zakopča, ne moram ja i toBez čipke i da se zakopča. Hi hi
crven bodi ali bez čipke. Pa moraš.Pa može i sama da se zakopča, ne moram ja i to
Hvala, zakopčaću seEvo ti crveni bodi ispod bluze da drži sise, a biće i malo toplije ovako
Može, naravno. Kravata nije obavezna.Gledam jel mož muško da prigviri ovde...
U čemu siGledam jel mož muško da prigviri ovde...
Crveni dux, blue jeans i upravo sam se spaso od posla.U čemu si
On hteo da napise progovori, ja procitao proviri a ti pitas njega sta nosi, dobro u vasu i timu ne ukazimU čemu si
Kako??Crveni dux, blue jeans i upravo sam se spaso od posla.
Uradiš šta treba ranije njihihi...Kako??
Uputi me, daj savjet, spasi me
Eto ti zeleniUradiš šta treba ranije njihihi...
Ili prosto sačekaš zvezdu padalicu. Efikasno oboje!
Kakav god, daj...nj.nj.Eto ti zeleni
only forumsonly fans
kod mene je obicno obrnutoJa budem gol sve dok se ne obučem
sta fali kosuljiE sada je košulja pogrešna! I kamo sisodržac?