Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 221.535
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e,svako za nestoŠta će ti budala u životu?
Ti ćeš na kraju nahvatati neku boleštinu ako tako nastaviš.da imam partnera ili partrnere sa kojima se razumem i sa kojima klikćem na seksualnom planu,
Ti ćeš na kraju nahvatati neku boleštinu ako tako nastaviš.
Drago mi je da nisam prijatelj sa tobom a rekao sam ti samo nešto što je sušta realnost.vidi, niko u realnom životu se ne bi usudio da mi tako nešto kaže. Niti smo prijatelji niti smo ovce čuvali. Zadrži mišljenje za sebe.
Klasikada me mazi i pazi iako sam bezobrazna i sebicna
Izvini,...ali pametna si i lepa.e,svako za nesto
zileli gospodjo ministarkoŽiveli!
zileli gospodjo ministarko
Izvini,...ali pametna si i lepa.
Takav ti ne treba. Razmisli ponovo.
Nije bitno u životu imati, nego umeti.daa čistač bazena sa dugom mrežicom za hvatanje koječega što upadne u bazen
Šta je to što vi kao žena ili devojka želite, sanjate, očekujete, priželjkujete?
to ti mislis!Ima to, ali samo na filmu. )))
Ja ne znam nijednog muškarca koji bi ti ugađao ako bi bila sebična i bezobrazna. A poznajem puno muškaraca, prijatelji i piznanici raznih uzrasta.to ti mislis!
a ako preimenujemo u drska i provokativna?Ja ne znam nijednog muškarca koji bi ti ugađao ako bi bila sebična i bezobrazna. A poznajem puno muškaraca, prijatelji i piznanici raznih uzrasta.
Pa svođalo bi im se što provokativno izgledaš ali drskost bi ti bila veliki minus. Možda u početku bi te trpeli ali kasnije ne. Zašto si uopšte drska?a ako preimenujemo u drska i provokativna?
preimenovacemo sad u otresitai'm Pa svođalo bi im se što provokativno izgledaš ali drskost bi ti bila veliki minus. Možda u početku bi te trpeli ali kasnije ne. Zašto si uopšte drska?
Pa to je isto. Ja što znam muškarce većina bi se svađala sa tobom ako bi ih provocirala. Ja prvi među njima.preimenovacemo sad u otresita
da ali lepse zvuci! pa zato ti nisi medju mojim muskarcima ozbiljni muskarci se ne svadjaju sa svojim lepsim polovinama,znaju oni sta trebaPa to je isto. Ja što znam muškarce većina bi se svađala sa tobom ako bi ih provocirala. Ja prvi među njima.
Ni ti nisi na mojoj listi tako bezobrazna. Šta će mi ta glavobolja u životu?da ali lepse zvuci! pa zato ti nisi medju mojim muskarcima ozbiljni muskarci se ne svadjaju sa svojim lepsim polovinama,znaju oni sta treba