Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stenoza i diskus hernija nije posledica nevežbanja
Nisam ni govorila o vježbanju generalno, neko čak može i da pogorša stanje, već baš o pilatesu. Pilates pomaže boljem položaju cijelog trupa, čvrstoći mišića i pokretljivosti kičme. Pilates pomaže da se ojačaju okolni mišići i smanji pritisak na kičmu, tako da i kod diskus hernije može pomoći da se smanji bol. Najbolje da popričaš s nekim ko je stručan i da ti preporuče vježbe koje će ti pomoći.

Danas ponovo ciscenje i razmestanje. Moramo da napravimo razmestaj da bi spustili odozgo moj komp kod nas dole, jer mi gore nisu odgovarajuci uvJeti. Svetla tacka u danasnjem rintanju je odlazak u ikei da uzmemo sto za mene :zaljubljena: morala sam da gnjavim gospodina da idemo tamo, a ne da narucim sa dostavom, jer koje je to uzivanje da cekam dostavu kad mogu da se vozikam do tamo i prosetam ikeom i uzivam, pa dabome :zaljubljena: Naravno da se njemu ne vozi do tamo a jos manje mu se bleji u ikei, ali je popustio i pristao da mi udovolji taj plezir ❤️ mucenik :lol:

Danas ponovo ciscenje i razmestanje. Moramo da napravimo razmestaj da bi spustili odozgo moj komp kod nas dole, jer mi gore nisu odgovarajuci uvJeti. Svetla tacka u danasnjem rintanju je odlazak u ikei da uzmemo sto za mene :zaljubljena: morala sam da gnjavim gospodina da idemo tamo, a ne da narucim sa dostavom, jer koje je to uzivanje da cekam dostavu kad mogu da se vozikam do tamo i prosetam ikeom i uzivam, pa dabome :zaljubljena: Naravno da se njemu ne vozi do tamo a jos manje mu se bleji u ikei, ali je popustio i pristao da mi udovolji taj plezir ❤️ mucenik :lol:
Koliko je pametno otici nedeljom popodne, blejiti u ikei a ne kupiti dvadeset sranja koja ti ne trebaju :lol:

Koliko je pametno otici nedeljom popodne, blejiti u ikei a ne kupiti dvadeset sranja koja ti ne trebaju :lol:
A pa imam ja nadzorni organ :rotf:
Ja se uhvatim za nesto a nadzorni organ kaze vrati :rotf: tako da nisam kupila nikakva sranjca :rida: meni sto a koleginici neke sitnise to ce da mi refundira sutra
E zurili smo, samo smo prosli brzinski, moramo da raspremamo i pomeramo
U pola posla smo se sad nazdrali kanelona, sad kako cemo da nastavimo ne znam :lol: ostavimo krevet na sred sobe i zaspimo

Poslednja izmena:
ajmo još jedan krug o radnom vremenu :mrgreen:
u Subotici, bar kolko je meni poznato, nema ikea, ima jysk koji ne radi nedeljom
i mislim da ni jedna prodavnica tehničke robe, tipa gigatron ne rade nedeljom
zato mi je bilo, ajd da kažem, neobično,
al ako je konkretna prodavnica uvidela da će biti posla i nedeljom, onda zašto da ne.(ovo pišem jer ima ljudi, koji iz neke empatije prema prodavcima neće da kupuju nedeljom, jer eto, prodavci rade za male pare, još i nedeljom....time se ništa ne postiže, ako neko hoće biti empatičan prema prodavcima, nek jednostavno bude kulturan i vaspitan u ophođenju prema njima, bez nekih suvišnih komentara. kusur nek proveri na licu mesta, višak kusura nek vrati, manjak nek traži, bez komentara da je prodavac namerno vratio manje jer oće da krade...u 95 posto je nenamerna greška

A pa imam ja nadzorni organ :rotf:
Ja se uhvatim za nesto a nadzorni organ kaze vrati :rotf: tako da nisam kupila nikakva sranjca :rida: meni sto a koleginici neke sitnise to ce da mi refundira sutra
E zurili smo, samo smo prosli brzinski, moramo da raspremamo i pomeramo
U pola posla smo se sad nazdrali kanelona, sad kako cemo da nastavimo ne znam :lol: ostavimo krevet na sted sobe i zaspimo
..i nek ti je sa srećom novi sto, puuno posla da obaviš na njemu i puuno para da zaradiš i bolji i lepši da promeniš

ajmo još jedan krug o radnom vremenu :mrgreen:
u Subotici, bar kolko je meni poznato, nema ikea, ima jysk koji ne radi nedeljom
i mislim da ni jedna prodavnica tehničke robe, tipa gigatron ne rade nedeljom
zato mi je bilo, ajd da kažem, neobično,
al ako je konkretna prodavnica uvidela da će biti posla i nedeljom, onda zašto da ne.(ovo pišem jer ima ljudi, koji iz neke empatije prema prodavcima neće da kupuju nedeljom, jer eto, prodavci rade za male pare, još i nedeljom....time se ništa ne postiže, ako neko hoće biti empatičan prema prodavcima, nek jednostavno bude kulturan i vaspitan u ophođenju prema njima, bez nekih suvišnih komentara. kusur nek proveri na licu mesta, višak kusura nek vrati, manjak nek traži, bez komentara da je prodavac namerno vratio manje jer oće da krade...u 95 posto je nenamerna greška
Ja koliko sam obisla ikeje po evropi, a jesam u par zemalja, rade nedeljom uvek. Oni zive od vikend soping tura i logicno je da se tada radi punom parom. A slobodan dan svakako dobijaju u toku nedelje po rasporedu
Ja sam ceo zivot u usluznim poslovima i ne znam sta je to slobodan svaki vikend, imam po neki....
Sve ima svoje zasto i zato. Kad zivis od usluge najcesce imas najvise posla kad su drugi slobodni, sto znaci vikend...

Evo za @Neda sad je skockano kako treba, nisam vise u sobi koja je skladiste :lol:

IMG_20241006_191930554_HDR_AE.jpg

Lepotinja nad lepotinjama, valjda osećaš taj hejt koji ti šaljem.
Neka te služi dobro i da se namlatiš para uz njegovu pomoć pa da kupiš još bolji kad mu vreme bude.
:heart::heart::heart::worth:
E a dok je komp bio gore ovih dana, ja kazem m idi testiraj na svojim igricama. Nece em ga mrzi da ide gore em los net ne moze da skine to sto treba.
Danas kad smo namontirali dole kod nas vata lepo net bez problema.
Pogodi ko danas celo vece sedi za novim kompom igra igrice pod izgovorom da testira :lol:
Reko mi je upravo "mala ovo je moja nova masina ti radi na mom starom" :rotf:
I stolicu mi uzeo :rotf: njemu je moja udobnija a meni njegova, pa smo se dzorali.

IMG_20241006_212551597_AE.jpg

E a dok je komp bio gore ovih dana, ja kazem m idi testiraj na svojim igricama. Nece em ga mrzi da ide gore em los net ne moze da skine to sto treba.
Danas kad smo namontirali dole kod nas vata lepo net bez problema.
Pogodi ko danas celo vece sedi za novim kompom igra igrice pod izgovorom da testira :lol:
Reko mi je upravo "mala ovo je moja nova masina ti radi na mom starom" :rotf:
I stolicu mi uzeo :rotf: njemu je moja udobnija a meni njegova, pa smo se dzorali.

Pogledajte prilog 1621586
Nije kom je rečeno već kom je suđeno, pa sram ga bilo krpelj jedan muški. :tiganj:
A šta to lepo igra, onako usput? Izgleda fina grafika. :cistinaocare:

On prvo napravi nalog na nekoj platformi za te online igre, zove se steam, i onda tamo imas gomilu igara, neke se placaju neke su za dz, ova pomenuta gore je za dz, on igra samo te za dz, nikad ne placa
Probaj ako volis
Znam, pare ne dajem ni ja, iz principa, postoje načini da se dobije dobro naoružanje, jes da traje duže al bar vremena imam. :zkez:
Finog si zeta našla, skroz odobravam, ko da ga tetka rodila. :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back