andjelijaa
Poznat
- Poruka
- 8.954
sta?Anđo mila šta ti je
To ti je iskren odgovor
Mogu ti reći i šta muškarci u zrelijim godinama očekuju
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta?Anđo mila šta ti je
To ti je iskren odgovor
Mogu ti reći i šta muškarci u zrelijim godinama očekuju
Muškarac u zrelijim godinama ima kintu, tako da ga ženino kuvanje ručka i generalno domaćinski poslovi i ne zanima previše.
sta ako nema kintu?Muškarac u zrelijim godinama ima kintu, tako da ga ženino kuvanje ručka i generalno domaćinski poslovi i ne zanima previše.
Do tad shvati da pojam svetica i nije nešto realno pa čak ni poželjno.
Tad ga počne zanimati dobra slika sa ženom i što više sexa. Neka vrsta polu hedonističkog odnosa.
I da, muškarac u zrelijim godinama izuzetno ceni kad žena ima dobru guzu, to ume da ga pokrene
NaivnoOčekivali smo svetice, u krevetu lavice, domaćice koje ipak uspeju da naprave kintu bar za sebe dok mi nastavljamo sa polu-momsčkim životom
A dobili smo budale iste kao što smo i mi sami
Ne znamsta ako nema kintu?
Kad se setim svojih 20-tih godina...bio sam glup kao konjNaivno
Misliš da bi sada izabrao drugačiju osobu za brak?Kad se setim svojih 20-tih godina...bio sam glup kao konj
Sponzoruso!sta ako nema kintu?
ma bre pitam sta onda ocekuje,znaci ipak domacicuSponzoruso!
Svi žele domaćicuma bre pitam sta onda ocekuje,znaci ipak domacicu
Da se ženim još sto puta uvek bi naleteo na sličnu. Jednostavno svako privlači slične probleme sebi, i to je dokazana činjenicaMisliš da bi sada izabrao drugačiju osobu za brak?
Da.Da se ženim još sto puta uvek bi naleteo na sličnu. Jednostavno svako privlači slične probleme sebi, i to je dokazana činjenica
Nepromišljen brak ume da traje. Čim počneš da razmišljaš razvod je neizbežanDa.
Osim onih koji su se slučajno sapleli i uleteli u nepromišljen brak.
Očekuje da ipak nešto pojedu da bi mogli živeti ali nije više toliko bitno da to bude lonac koji se puši svaki danma bre pitam sta onda ocekuje,znaci ipak domacicu