Cavtislav
Ističe se
- Poruka
- 2.601
Zanimljiv print haljine. Kakva je to obuća, salonke ili čizmice? Ne vidi se dobro na slici a po obliku mi djeluje jako profinjeno i elegantno. Slikaj ih posebno ako ti se da.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanimljiv print haljine. Kakva je to obuća, salonke ili čizmice? Ne vidi se dobro na slici a po obliku mi djeluje jako profinjeno i elegantno. Slikaj ih posebno ako ti se da.
I meni deluju interesantno.
Hvala.Zanimljiv print haljine. Kakva je to obuća, salonke ili čizmice? Ne vidi se dobro na slici a po obliku mi djeluje jako profinjeno i elegantno. Slikaj ih posebno ako ti se da.
Kakva si medena
Danas sam kao i raspoloženje - opuštena varijanta i ostala sam u patikama.
Pogledajte prilog 1619466
Koje su boje? Rekao bih da da su bež ili neke slične svijetle boje.Hvala.
Tzv salonke. Klasična ženska cipela sa visokom štiklom.
Simpatična kombinacija, lijepo ti stoji. Bome se već naveliko nose čizme, doslovno smo iz sandala uskočili u čizme.
Baš fina casual kombimacija, sve si jako lijepo iskombinirala. Pohvala i za frizuru.Danas sam kao i raspoloženje - opuštena varijanta i ostala sam u patikama.
Pogledajte prilog 1619466
Ovo je super za jesenski uredski outfit. Odjeća je malo monotona i monokromatska no torba i čizmice "podižu" cijelu kombinaciju.
Bež. Onako fino rozkasto blago tamno bež.Koje su boje? Rekao bih da da su bež ili neke slične svijetle boje.
Simpatična kombinacija, lijepo ti stoji. Bome se već naveliko nose čizme, doslovno smo iz sandala uskočili u čizme.
Baš fina casual kombimacija, sve si jako lijepo iskombinirala. Pohvala i za frizuru.
Ovo je super za jesenski uredski outfit. Odjeća je malo monotona i monokromatska no torba i čizmice "podižu" cijelu kombinaciju.
Lepo si se skockao.
o yea viva la eepublika mekixoŽiveo rad od kućeeeee!
bas ljepa majca a bila bi jos lhepsa sreco na pody moje sacaxe sobe
nevolem rad od kuce opasno otvoeik lokaciju i eto milion eyra pa pratem tj peren perem tj jooook ne ja80% radim od kuce tako da obicno obucem trenerku i prebacim se iz spavace u dnevnu sobu na posao