matijakupa
Aktivan član
- Poruka
- 1.430
Što se Vlaha tiče, to sam te Srebrenoj nabacio na logički volej. ...
što se logike tiče, treba je poznavati da bi se njome baratalo
ovdje ima korisnika kojima i obični silogizam predstavlja misaonu imenicu, stoga - tvoj prvi promašaj....
Kad su u pitanju maniri, ti izgleda da ne razlikuješ bahatost prema ženskom rodu i psovku izazvanu moralnim opoganjenjem ovog města - koliko pamtim, bilo je to od strane někog velikohrvatskog šoviniste koji je rekao za krajiške Srbe něto u stilu "došli ste u goste i sad ste se vratili"....
kao i obično, izletiš se .....pa se onda vadiš....
od kad si ti apologeta dobrih manira prema nezaštićenim ženskim nickovima na ovom forumu? mislim da je upravo svrha nick-name(a) da se izjednačimo u polazištu, bez potrebe o saznanjima o spolu, dobi, obrazovanju....
kvalifikacija korsinika ili člana foruma naknadno, kroz sudjelovanje pojedinog korisnika u forumu, a u ovom slučaju smo to bez greške vidjeli o kome i o čemu se radi...
naime, ako ćemo pravo, član foruma Srebrena je želio mene uvrijediti korištenjem metafore o ganglijima u prvom odgovoru na moje jednostavno i pristojno pitanje.
ovo što si ti shvatio kao moje vrijeđanje je bio nesrazmjerno mali odgovor na tu bezobraštinu.... koja je očigledno bila etnički motivirana, a to sam čak i prešutio
o čijem se onda poznavanju bontona ovdje govori???
..... tvoj promašaj - drugi.....
Dakle, tvoju hipokriziju trpim jer tolerišem tvoje melkaholično stanje kao poslědicu životne traume.
ako bi bio toliko dobar da mi kažeš o kojoj i čijoj životnoj traumi govoriš?
... pretpostavljam da će ovo biti voj promašaj - treći...
toliko o volejima, bolje probaj igrati rukom

- i haram-baše i Ibar i Mratindan kao slava, jedino bih komentaru Milice grković dodala stari srpski izraz za koji izgleda nije znala- da ćulav znači "onaj bez uva" ili (ušiju), odn.ćulavac..slično ćoravim, ćopavim itd...Tako da nadimak nije izveden od srpskog imena nego od srpskog prideva koji označava defekt dela.
- i haram-baše i Ibar i Mratindan kao slava, jedino bih komentaru Milice grković dodala stari srpski izraz za koji izgleda nije znala- da ćulav znači "onaj bez uva" ili (ušiju), odn.ćulavac..slično ćoravim, ćopavim itd...Tako da nadimak nije izveden od srpskog imena nego od srpskog prideva koji označava defekt dela. 

) da pročitam šta si uspeo da nadješ .
) da pročitam šta si uspeo da nadješ .